21 rezultatų ieškant "minkoma"

Kūčiukai II

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakiltų. Į..

Recepto vertinimas: 5

Namie ruošti kibinai, pyragėliai su mėsa

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome, įpilame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Tešl..

Recepto vertinimas: 4

Skruzdėlynas

: Glaistas Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešla Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 - 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo (permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriausia ..

Recepto vertinimas: 4

Trupintas plokštainis

Iš visų produktų paprastu būdu paruoškite minkomą tešlą, ir ją 1 valandą palaikykite šaltai. Prieš kepant skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sustingusią tešlą trupinkite tiesiai į skardą riešuto dydžio gabalėliais. Tik vienod..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys šiek tiek kitaip

Sausainių kepimas:sutarkuojame sviestą burokine trintuve arba išsukame, sudedame kiaušinius, supilame pieną, įdedame miltų bei išminkome tešlą kol nelips prie rankų. Paruoštą tešlą įdedame į celofaninį maišelį bei įdedame į šaldymo kamerą porai valandų. Sušaldytą tešlą ..

Recepto vertinimas: 0

Margieji sausainėliai

Kiaušinis išplakamas su cukrumi ir grietine. Soda ar kepimo milteliai užgesinami kefyru ar actu. Viskas išsukama. Subėrus sijotus miltus minkoma, kol tešla nelimpa prie rankų, Tešla padalijama į dvi dalis: į vieną dalį suberiami kakavos milteliai ir viskas dar kartą išminkoma, o į ki..

Recepto vertinimas: 0

"Napaleonas"

Ant medinės lentelės 15 minučių kapojamas margarinas su miltais. Po truputį supilamas parūgštintas vanduo, kol pasidaro minkoma tešla. Išminkius šaldoma apie 1 valandą. Iškočiojami 7 torto lakštai. Prieš kepant skarda ar forma perpilama vandeniu, o lakštai subadomi šakute, kad maž..

Recepto vertinimas: 5

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas pyragas

Pienas pašildomas iki 35°C. Į dubenėlį, kuriame bus maišoma, suberiama pusė miltų. Mielės sutrupinamos į stiklinę ir ištrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos į pieną ir įmaišoma tešla. Išplakta tešla apibarstoma miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pa..

Recepto vertinimas: 3

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių paplotėliai

Į ryžius sudedame smulkiai supjaustytą virtą kiaušinį, įmušame žalius kiaušinius, įberiame druskos ir džiūvėsėlių. Turi buti rankomis minkoma mase, iš kurios padarome nedidelius paplotelius. Juos is abiejų pusių apkepame keptuveje kol gražiai aprus. Pateikiama: su uog..

Recepto vertinimas: 0

Kūčiukai (prėskučiai, kleckai, sližikai, skrebučiai)

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakiltų. ..

Recepto vertinimas: 2

Tortas su medumi (Jūratės)

Medų su 0,5 stikl. cukraus ištirpdyti kaitinant, bet ne tiesiai ant ugnies. Išplakti kiaušinius su 1-2v.š. cukraus, grietine, miltais. Miltų dėti kol tešla taps minkoma. Iškočioti ir išpjauti 12 blynų. Juos kepti orkaitėje. Kremui visas sudedamąsias dalis išmaišyti ir sutepti v..

Recepto vertinimas: 0

Veganiškas obuolių pyragas

Obuoliai nulupami, supjaustomi kūbeliais, užpilami cukrumi, pakaitinami ant vidutinės ugnies keletą minučių, laikomi pusė paros kambario temperatūroje, kad iš obuolių išsiskirtų sultys. Po to gerai išmaišyti, kad ištirptų likęs cukrus. Supilti aliejų, suberti citr. rūgštį, sod..

Recepto vertinimas: 0

Skruzdėlynas

Glaisto gaminimas. Visas mišinys išmaišomas ir užvirinamas. Tešlos ruošimas. Tešla daroma naminių makaronų kietumo. Minkoma 1 – 1,5 val. taip, kad kočiojant nereiktų pabarstyti miltų. Tešla iškočiojama iki plonumo(permatomumo). Supjausčius į norimos formos lapelius (geriaus..

Recepto vertinimas: 3

Kibinai

Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušinius. Viską sumaišome. Įdedame miltų ir viską suminkome. Kol gaunasi minkoma tešla ir turėkite omenyje, kad tešlą reikia minkyti greitai nes sviestas ar margarinas greitai tirpsta ir atrodo, kad reikia vis daugiau ir daugiau miltų. Teš..

Recepto vertinimas: 5

VIRTŲ BULVIŲ BLYNELIAI

Su lupenomis virtos bulves nulupamos, sumalamos mesamale, suberiami miltai, krakmolas, imusamas kiausinis, pasudoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago dziuveseliais ir apkepami riebaluose. Blyneliai buna skanesni, jei i tesla iminkoma maltos virtos mesos, virtu susmulkintu grybu ar kapotu p..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ PAPLOTĖLIAI

I ryzius sudedame smulkiai supjaustyta virta kiausini, imusame zalius kiausinius, iberiame druskos ir dziuveseliu. Turi buti rankomis minkoma mase, is kurios padarome nedidelius paplotelius. Juos is abieju pusiu apkepame keptuveje kol graziai aprus. Pateikiama: su uogiene ar grietine ir cukrumi arba..

Recepto vertinimas: 0

Šližikai - Kūčiukai

2/3 miltų, nurodytų receptūroje, išsijojami į dubenėlį. Jų viduje padaroma duobutė, į kurią supilamos nedideliame cukraus kiekyje išleistos mielės, truputį pašildytas skystis. Viskas išmaišoma, paviršius apsijojamas miltais ir uždengus drobele, pastatoma šiltai, kad pakilt..

Recepto vertinimas: 1

Šimtalapis

Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplaktais jame kiaušiniais suberiami miltai, supilamos pakildintos mielės ir smarkiai minkoma ne mažiau pusvalandžio. Tešla padalijama į šešias dalis, nekeičiant paskutinės minkymo krypties. Iš kiekvieno ga..

Recepto vertinimas: 4

Greitas čičinskas

Kefyra išmaišyti su kiaušiniu, druska, cukrumi (galima įdeti ir kitokių prieskonių) ir miltais. Miltų dėti iš akies, kai minkoma tešla beveik nebelips prie rankų, tešla jau gera. Iškočioti tešlą ir apvynioti pasiruoštą faršą arba dešreles. Kepti įkaitintame aliejuje. Labai grei..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: minkoma