25 rezultatų ieškant "aukso"

Baklažanų ir cukinijų užkandėlė

Į aliejų įmaišykite česnaką, druską ir prieskoninę druską. Atpjaukite po 12 baklažano ir cukinijų griežinėlių. Duoną skrudinkite tol,kol ji įgaus aukso spalvą. Duoną aptepkite aliejaus mišiniu. Aliejumi aptepkite ir cukinijų bei baklažano griežinėlius, o paskui pakepinkite. V..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai

Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite miltus ir maišykite. Baigdami maišyti supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastatę šiltai leiskite tešlai pakilti. Į keptuv..

Recepto vertinimas: 3

Sklindžiai su obuoliais

Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite miltus ir maišykite. Baigdami maišyti supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastatę šiltai leiskite tešlai pakilti. Obuolius ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir bulvių apkepas

Virtas bulves supjaustyti storomis riekėmis, žalias bulves — plonais griežinėliais arba šiaudeliais. Grybus ir svogūnus sukapoti ir pakepinti. Produktus sluoksniuoti riebalais pateptoje formoje taip, kad viršuje ir apačioje būtų bulvės. Kiaušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių kvadratai

Nuskustas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti mėsmale sumaltas virtas bulves, miltus, kiaušinį ir druską, paruošti masę (turėtų būti pakankamai minkšta). Kepimo skardą ištepti taukais, uždėti ploną bulvių masės sluoksnį, pabarstyti sūriu, apipilti lydytais taukais, įdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis maskarponės pyragas

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi iki purumo , įmaišykite vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite. Į šią masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir vėl plakite, kol gausite vientisą masę. Paruoštą tešlą iškrėskite į ..

Recepto vertinimas: 3

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena su sezamo sėklomis

Sėklas pakepinti keptuvėje, kol įgaus aukso atspalvį. Vištą virti ant silpnos ugnies pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir grietine. Mėsą nuimti nuo kaulų ir supjaustyti šiaudeliais ar kubeliais. Salierų lapkočius susmulkinti, truputį pavirti vištienos sultinyje. Išgriebus nuvarvi..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos troškinys su kukurūzais

Jautienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame mėsą, kol gražiai paraus. Išgriebti iš keptuvės ir perdėti į puodą. Į riebalus, kuriuose kepė mėsa, įpilti šlakelį vandens, syberti prieskonius, supilti mėsos sultinį. Šiuo p..

Recepto vertinimas: 4

Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu

Į puodą supilame sojų padažą, medų, sudedame aitriąją papriką. Kaitiname, kol viskas gerai susimaišys. Lašišą dedame į nemetalinį dubenį, užpilame atšaldytu medaus marinatu. Pamaišome, kad visus gabalėlius apsemtų, ir paliekame pastovėti. Grilį įkaitiname. Lašišą dedame a..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Garduolis“

Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdamos plakti suberkite cukrų ir po vieną trynius. Maišydamos berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos. Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Auksinė karūna"

1. Torto kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi, pateptu sviestu. Riešutus susmulkiname virtuviniu kombainu. Suberiame į jį miltus ir išmaišome. 2. Baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius sudedame į vieną dubenį, o penkis baltymus - į kitą (likusius baltymus galima užša..

Recepto vertinimas: 0

Karameliniai apelsinai

1. Skardą patepame sviestu. Aštriu peiliu nulupame apelsinus ir pašaliname baltą plėvelę. 2. Cukrų suberiame į didelį puodą, nustatome mažą kaitrą ir maišydami kaitiname, kol cukrus pradeda tirpti, užverda ir virsta aukso spalvos karamele. Nukaičiame. 3. Į skardą įdedame..

Recepto vertinimas: 0

Mielinė pynutė

Mieles ištrinti su šaukšteliu cukraus, šaukšteliu miltų ir puse stiklinės šilto vandens. Palaikyti šiltoje vietoje, kol pakils. Miltus išsijoti, įmušti kiaušinius, įpilti grietinę, suberti cukrų, druską ir supilti mieles. Gerai išminkyti tešlą. Jei tešla perdaug kieta - į..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su bazilikų padažu

Actą arba citrinų sultis sumaišome su sojų padažu. Sudedame lašišą į emaliuotą dubenį. Užpilame marinatą, uždengiame ir marinuojame 30 minučių. Paruošiame garnyrą. Pomidorus nuplikome, nulupame odelę, minkštimą supjaustome kubeliais. Sudedame į dubenį. Ant pomidorų užd..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Cukinijų ir kukurūzų apkepas (Budin de calabacita con elote)

Cukinijas nuplaukite ir sutarkuokite. Kukurūzus nuvarvinkite, susmulkinkite smulkintuvu arba plaktuve. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Sumaišykite 75 g sūrio su Crème fraîche arba riebia grietine, aliejumi, kiaušiniais, žolelėmis ir prieskoniais. Po to įmaišykite cukinija..

Recepto vertinimas: 5

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crè..

Recepto vertinimas: 3

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

POŽARSKIO VIŠTIENOS KOTLETAI

Vista nuplauti, isdarineti, mesa atskirti nuo kaulu, sumalti mesmale (kulsiu ir sparneliu kaulus padeti i sali). Bandeles ismirkyti grietineleje, isspausti minkstima ir ismaisyti su 50 g sviesto. Sumaisyti su mesa ir dar syki sumalti. Misini pasudyti, paskaninti pipirais ir su grietinele isminkyti. ..

Recepto vertinimas: 5

KEPTI LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAI

Virta liezuvi, nulupus odele, supjaustyti itsrizai storesniais griezineliais. Griezinelius suvilgyti isplaktame kiausinyje, apvolioti maltais dziuveseliais ir kepti ikaitintame svieste, pasidarys grazios aukso spalvos.Kepta liezuvi isimti is keptuves, sudeti i lekste ir aplaistyti sviestu, kuriame k..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES KROKETAI

Zuvies file isvirti garuose. Bulves isvirti su lupenomis, aplupti. Zuvs ir bulves sumalti mesmale arba pertrinti. I mase ideti kiausini, trynius, krapus, druska, pipirus ir viska gerai ismaisyti. Is mases formuoti kroketus ir kepti aliejuje iki aukso spalvos...

Recepto vertinimas: 0

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

Sumaisyti miltus, cukru ir druska, juos visus ismaisyti su pienu, kad iseitu homogeniska mase. Po to pirmiausia imaisyti kiausinius, o po to - skysta, bet nekarsta sviesta. Palikti 20 min. isbrinkti. Tesla po valgomaji sauksta vis deti i keptuve, leisti teslai kiek issileisti ir kepti tol, kol teslo..

Recepto vertinimas: 5

KOPŪSTŲ PYRAGAS

Is miltu, sviesto, druskos ir grietines isminkyti glotnia svieline mase, suformuoti rutuli ir ji 40 min. palaikyti saldytuve. Idarui: guzinius kopustus supjaustyti, pries tai ispjovus kota ir nuemus storus lapkocius. Kopustus, nuolat juos maisant, patroskinti kaistame svieste, paskaninti druska, cu..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: aukso