25 rezultatų ieškant "aukso"

Baklažanų ir cukinijų užkandėlė

Į aliejų įmaišykite česnaką, druską ir prieskoninę druską. Atpjaukite po 12 baklažano ir cukinijų griežinėlių. Duoną skrudinkite tol,kol ji įgaus aukso spalvą. Duoną aptepkite aliejaus mišiniu. Aliejumi aptepkite ir cukinijų bei baklažano griežinėlius, o paskui pakepinkite. V..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite sausgysles, kauliuką suskuskite, apibarstykite druska, pipirais ir suvilgykite kiaušinyje. Tada apvoliokite džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol pasidarys gražios aukso spalvos. Baikite k..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys

Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į orkaitę ir kepkite 30 minučių apipildami ištekėjusiomis sultinis ir riebalais. Mėsą išimkite, o likusias sultis užvirinkite, įpilkite mėsos..

Recepto vertinimas: 0

Gardūs sojos kepsniukai

Kepsniukus valandą pamirkinti vištienos sultinyje, išplakti kiaušinį su ''Vegeta'', pipirais ir čili, apvolioti kepsniukus, ir po to pavolioti džiūvėsiuose, ir taip kokius tris kartus, kad kepsniukai gerai būtų apsupti tešlos.Įkaitinti keptuvį ir iškepti kepsniukus, gerai apkepti, ka..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kvadratai

Nuskustas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti mėsmale sumaltas virtas bulves, miltus, kiaušinį ir druską, paruošti masę (turėtų būti pakankamai minkšta). Kepimo skardą ištepti taukais, uždėti ploną bulvių masės sluoksnį, pabarstyti sūriu, apipilti lydytais taukais, įdėti į..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis maskarponės pyragas

Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi iki purumo , įmaišykite vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite. Į šią masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir vėl plakite, kol gausite vientisą masę. Paruoštą tešlą iškrėskite į ..

Recepto vertinimas: 3

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įstrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos.Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkštę ir..

Recepto vertinimas: 5

Vištiena su sezamo sėklomis

Sėklas pakepinti keptuvėje, kol įgaus aukso atspalvį. Vištą virti ant silpnos ugnies pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir grietine. Mėsą nuimti nuo kaulų ir supjaustyti šiaudeliais ar kubeliais. Salierų lapkočius susmulkinti, truputį pavirti vištienos sultinyje. Išgriebus nuvarvi..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos troškinys su kukurūzais

Jautienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame mėsą, kol gražiai paraus. Išgriebti iš keptuvės ir perdėti į puodą. Į riebalus, kuriuose kepė mėsa, įpilti šlakelį vandens, syberti prieskonius, supilti mėsos sultinį. Šiuo p..

Recepto vertinimas: 4

Ant grotelių kepta lašiša su sojų padažu

Į puodą supilame sojų padažą, medų, sudedame aitriąją papriką. Kaitiname, kol viskas gerai susimaišys. Lašišą dedame į nemetalinį dubenį, užpilame atšaldytu medaus marinatu. Pamaišome, kad visus gabalėlius apsemtų, ir paliekame pastovėti. Grilį įkaitiname. Lašišą dedame a..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Garduolis“

Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdamos plakti suberkite cukrų ir po vieną trynius. Maišydamos berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos. Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Auksinė karūna"

1. Torto kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi, pateptu sviestu. Riešutus susmulkiname virtuviniu kombainu. Suberiame į jį miltus ir išmaišome. 2. Baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius sudedame į vieną dubenį, o penkis baltymus - į kitą (likusius baltymus galima užša..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos sriuba

Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salierą ir svogūnus 3min. kepiname 50g. sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min. verdame ant lėtos ugnies. Sudedame žalius ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru

Mėsą nuplauname, nusausiname, įtriname druska ir pipirais. 4 skilteles česnako ir svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname šaukšte sviesto, kol tampa aukso spalvos. Atvėsiname, sumaišome su smulkiai supjaustytais žalumynais žalumynais ir sudedame ant mėsos. Padarome vyniotin..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su vištiena, sidru ir grybais

Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais, grybus - nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname sviestą ir 3 minutes patroškiname svogūnus. Sudedame vištieną, grybus ir viską pakepiname. Supilame sidrą, užverdame ir troškiname 5 minutes. S..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragėliai su avietėmis

Didelį pergamentinio popieriaus lakštą perlenkiame perpus, kad viduryje būtų lenkimo žymė. Tada popierių atlenkiame. Ant jo persijojame miltus, suberiame cukrų. Į puodą įpilame šalto vandens ir sudedame kubeliais supjaustytą sviestą. Vandenį su svietu kaitiname, nuolat maišydami m..

Recepto vertinimas: 4

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Cukinijų ir kukurūzų apkepas (Budin de calabacita con elote)

Cukinijas nuplaukite ir sutarkuokite. Kukurūzus nuvarvinkite, susmulkinkite smulkintuvu arba plaktuve. Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Sumaišykite 75 g sūrio su Crème fraîche arba riebia grietine, aliejumi, kiaušiniais, žolelėmis ir prieskoniais. Po to įmaišykite cukinija..

Recepto vertinimas: 5

Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)

Vištienos krūtinėlės filė bei kepenėles nuplaukite ir nusausinkite. Česnako skilteles ir svogūnus nulupkite. Kalendras nuplaukite. Užvirinkite 1,5 l vandens su 1 česnako skiltele, geltonuoju svogūnu ir kalendromis. Pasūdykite, įdėkite vištienos krūtinėlės filė, uždenkite ir vir..

Recepto vertinimas: 0

Vištos krūtinėlė su aitriųjų paprikų padažu (Pechugas en salsa de poblano)

Aitriąsias paprikas įpjaukite ir, pašalinę sėklas bei pertvarėles, sudėkite į plaktuvą, pasūdykite ir sutrinkite kartu su pienu. Pusę sviesto įkaitinkite puode. Įberkite miltų, pakepkite iki aukso geltonumo. Supilkite mišinį iš plaktuvo. Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite Crè..

Recepto vertinimas: 3

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

POŽARSKIO VIŠTIENOS KOTLETAI

Vista nuplauti, isdarineti, mesa atskirti nuo kaulu, sumalti mesmale (kulsiu ir sparneliu kaulus padeti i sali). Bandeles ismirkyti grietineleje, isspausti minkstima ir ismaisyti su 50 g sviesto. Sumaisyti su mesa ir dar syki sumalti. Misini pasudyti, paskaninti pipirais ir su grietinele isminkyti. ..

Recepto vertinimas: 5

KEPTI LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAI

Virta liezuvi, nulupus odele, supjaustyti itsrizai storesniais griezineliais. Griezinelius suvilgyti isplaktame kiausinyje, apvolioti maltais dziuveseliais ir kepti ikaitintame svieste, pasidarys grazios aukso spalvos.Kepta liezuvi isimti is keptuves, sudeti i lekste ir aplaistyti sviestu, kuriame k..

Recepto vertinimas: 0

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

Sumaisyti miltus, cukru ir druska, juos visus ismaisyti su pienu, kad iseitu homogeniska mase. Po to pirmiausia imaisyti kiausinius, o po to - skysta, bet nekarsta sviesta. Palikti 20 min. isbrinkti. Tesla po valgomaji sauksta vis deti i keptuve, leisti teslai kiek issileisti ir kepti tol, kol teslo..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: aukso