Nugarinės kepsnys


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
160 g jautienos,
50 g mėsos sulčių,
20 g sviesto,
15 g krienų,
pipirų, druskos.
Gaminimas:
Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į orkaitę ir kepkite 30 minučių apipildami ištekėjusiomis sultinis ir riebalais. Mėsą išimkite, o likusias sultis užvirinkite, įpilkite mėsos sulčių ir pavirkite 5 – 8 minutes. Paskui nukoškite. Gautu raudonu sultiniu mėsą ir patiekite valgyti. Kepsnys patiekiamas su bulvėmis ar kitomis daržovėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!