Baklažanų ir cukinijų užkandėlė


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių
100 ml alyvų aliejaus
2 trintos česnako skiltelės
½ arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos
1 baklažanas
1 žalioji cukinija
200 g mocarelos
6 saulėje išdžiovinti ir aliejuje konservuoti pomidorai
Gaminimas:
Į aliejų įmaišykite česnaką, druską ir prieskoninę druską.
Atpjaukite po 12 baklažano ir cukinijų griežinėlių.
Duoną skrudinkite tol,kol ji įgaus aukso spalvą.
Duoną aptepkite aliejaus mišiniu.
Aliejumi aptepkite ir cukinijų bei baklažano griežinėlius, o paskui pakepinkite.
Viską sudėkite ant duonos.
Džiovintus pomidorus perpjaukite pusiau, o paskui juos ir sūrį uždėkite ant viršaus.
Papuoškite bazilikų lapeliais.

Sylvia Danielsson
Vaisiai, uogos ir daržovės

http://www.sanitex.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!