BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

Ingridientai:
(4 porcijoms)

125 g miltų
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
250 ml pieno
2 kiaušiniai
125 g sviesto
karčiųjų apelsinų uogienės
cukraus pudros

Gaminimas
Sumaišyti miltus, cukrų ir druską, juos visus išmaišyti su pienu, kad išeitų homogeniška masė. Po to pirmiausia įmaišyti kiaušinius, o po to - skystą, bet nekarštą sviestą. Palikti 20 min. išbrinkti. Tešlą po valgomąjį šaukštą vis dėti į keptuvę, leisti tešlai kiek išsileisti ir kepti tol, kol tešlos kraštai nepasidarys aukso geltonumo. Pasitelkus dangtelį, apversti ir kitą pusę taip pat iškepti, kad būtų aukso geltonumo. Ant vienos blynelio pusės plonu sluoksniu užtepti apelsinų uogienės, blynelįį susukti, apibarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!