20 rezultatų ieškant "anties marinavaimas"

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lapelių - 2 g Gami..

Recepto vertinimas: 0

Kubiška troškinta antis

Kubiška troškinta antis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 antis, 4 svogūnai, 4 šaukštai aliejaus, 200 g džiovintų slyvų, 5 bulvės, 1 šaukštas acto, 2 šaukštai degtinės, 1 stiklinė obuolių sulčių, 2 skiltelės česnako, raudonųjų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: šdarin�..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su vyšniomis

Anties krūtinėlė su vyšniomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 ančių krūtinėlės, svogūnas, 300 g vyšnių, 5 šaukštai romo, šaukštelis tarkuotos apelsino žievės, gvazdikėlis, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas sviesto, šaukštelis bulvių krakmolo, pipirų. Gaminimas: Mėsą supja..

Recepto vertinimas: 0

Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu

Anties paštetas su greipfrutų ir aviečių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 600g anties kepenėlių, 400g anties krūtinėlės, 300g lašinukų, 400g sviesto, 3 kiaušiniai, druskos,pipirų. Marinatui: 5 šaukštai porto, 2 šaukštai konjako, nutarkuota apelsino žievelė. Padažui: 500g a..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas žąsies ar anties kaklas

Įdarytas žąsies ar anties kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 žąsies ar anties kaklas, 2.1 žąsies ar anties kepenys, pieno pyragui sumirkyti, 3.0.5 svogūno, 4.1 šaukštas žąsies taukų, 5.1 petražolė, 6.1 kiaušinis, maltų pipirų, druskos pagal skonį. Gaminimas: Kepenėles..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinė antis su spanguolių padažu

Kalėdinė antis su spanguolių padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2kg anties, 30g preseliu išspaustų česnakų, 20g druskos, 5g maltų kalendrų, 5g maltų pankolių sėklų, 2g maltų cinamonų, 2g maltų gvazdikėlių, 2g maltų imbierų, 2g maltų juodųjų pip..

Recepto vertinimas: 1

Antis, įdaryta bulvėmis

Antis, įdaryta bulvėmisIngridientai:Antis, 3—4 virtos bulvės, skilvis, širdis, kepenėlės, 2 svogūnai, 0,5 šaukštelio maltų kmynų, mairūno, 50 g sviesto ar anties riebalų, kiaušinis, šaukštas pyrago džiūvėsėlių, šaukštas grietinės, druskos.Gaminimas Antis i�..

Recepto vertinimas: 0

Antis apelsinų ir vyšnių padaže

Antis apelsinų ir vyšnių padažeIngridientai:Antis (1,8-2 kg), 4 šaukštai susmulkintų svogūnų, 2 šaukštai kiaulienos taukų, 4 smulkiai supjaustytos morkos, 50 g lašinių, ryšulėlis krapų, petražolių ir salierų lapelių, 3 stiklinės vandens, 2 šaukšteliai druskos, ryšul..

Recepto vertinimas: 2

Antis konjake

Antis konjakeIngridientai:6 anties krūtinėlės (kiekviena sveria apie 175 g), druskos, juodųjų pipirų, 2 nedideli svogūnai, 2 skiltelės česnako, 5 šaukštai konjako, lauro lapelis, ryšulėlis petražolių ir kinzos.Gaminimas Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė apelsinų padaže

Anties krūtinėlė apelsinų padažeIngridientai:4 anties krūtinėlės (maždaug po 300g) 4 apelsinai, 2 apelsinų sultis 0,5 stiklinės apelsinų likerio 4 šaukštai sviesto, cinamono druskos, pipirųGaminimas Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti ..

Recepto vertinimas: 3

Anties krūtinėlė su ananasais

Anties krūtinėlė su ananasaisIngridientai:600g anties krūtinėlės, 0,5 šaukštelio cukraus, 1 stiklinė raudono vyno, 2 stiklinės sultinio, 1 šaukštas želatinos, 1 indelis konservuotų ananasų, druskos, aliejaus kepimui.Gaminimas Anties krūtinėles išplauti, apdžiovinti, įtrinti drus..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta antis

Įdaryta antisIngridientai:1 antis, 1 svogūnas, 2 vištų krūtinėlės (be odos), 50 g. susmulkintų petražolių, 150 g. virto rūkyto kumpio, 1 kiaušinis, 100 g. vištienos sultinio, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 50 g. brendžio arba nesaldaus vyno.Gaminimas Iš paruoštos anties atsargiai, n..

Recepto vertinimas: 0

Antis su apelsinais

Antis su apelsinaisIngridientai:Jauna antis, morka, svogūnas, 3 apelsinai, 375 ml. karšto vištienos sultinio, 3 šaukštai cukraus, citrina, 2 šaukštai krakmolo, 4 šaukštai apelsinų likerio, 4 šaukštai baltojo vyno acto, 2 šaukštai apelsinų džemo, petražolės šaknis, 2 šaukštai ali..

Recepto vertinimas: 0

Anties šlaunelės su keptais obuoliais

Anties šlaunelės su keptais obuoliaisIngridientai:4 anties šlaunelės, 1 kg mažų bulvių, 4 obuoliai, 3 svogūnai, 3/4 stiklinės vištienos sultinio, 1/2 stiklinės obuolių sulčių, 50 g maltų migdolų, 2 šaukštai razinų, 2 skiltelės česnako, mairūnas, 2 gvazdikėliai, pipirai,..

Recepto vertinimas: 1

Anties krūtinėlė slyvų padaže

Anties krūtinėlė slyvų padažeIngridientai:4 anties krūtinėlės po 250 g; 4 valg. š. sojos padažo; 4 valg. š. vyšnių likerio; 2 skiltelės smulkinto česnako; 2 valg. š. slyvų džemo; Aliejaus kepimui.Gaminimas Krūtinėles įtrinti sojos padažu, vyšnių likeriu ir česnaku. Pastatyt..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA ANTIES KRŪTINĖLĖ

ĮDARYTA ANTIES KRŪTINĖLĖIngridientai:2 anties krūtinėlės1 stiklinė raudono vyno1/4 stiklinė citrinos sulčiųdruskos, pipirųaliejausĮdarui: 150g paukštienos kepenėlių2 kiaušiniai50g graikiškų riešut%..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ABRIKOSAIS

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ABRIKOSAISIngridientai:4 anties krūtinėlės ( maždaug po 200g)12 abrikosų1 šaukštas vyno acto1 šaukštas sviestodruska, pipiraiGaminimasMėsą įtrinti pipirais ir druska ir 40 min. šaltai palaikyti. Abrik..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ APELSINŲ PADAŽE

ANTIES KRŪTINĖLĖ APELSINŲ PADAŽEIngridientai:4 anties krūtinėlės ( maždaug po 300g)4 apelsinai, 2 apelsinų sultis0,5 stiklinės apelsinų likerio4 šaukštai sviesto, cinamonodruskos, pipirųGaminimasAnties krūtinėles nu..

Recepto vertinimas: 0

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ANANASAIS

ANTIES KRŪTINĖLĖ SU ANANASAISIngridientai:600g anties krūtinėlės0,5 šaukštelio cukraus1 stiklinė raudono vyno2 stiklinės sultinio1 šaukštas želatinos1 indelis konservuotų ananasųdruskos, aliejaus kepimuiGaminimasAnties kr$..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Anties krūtinėlė su apelsinų padažuIngridientai:anties krūtinėlės - 300 g druskos - 3 g maltų baltųjų pipirų - 1 g apelsinų - 300 g cukraus - 80 g spanguolių - 30 g raudonojo sauso vyno - 100 g brendžio - 20 g melisų lap..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: anties marinavaimas