Anties krūtinėlė apelsinų padaže

Ingridientai:
4 anties krūtinėlės (maždaug po 300g)
4 apelsinai, 2 apelsinų sultis
0,5 stiklinės apelsinų likerio
4 šaukštai sviesto, cinamono
druskos, pipirų
Gaminimas
Anties krūtinėles nuplauti ir pritrinti druska, pipirais bei cinamonu ir pakepinti svieste kol apskrus. Supilti apelsinų sultis ir troškinti apie 1 val. Apelsinus nulupti, nuimti nuo skiltelių plėvelę ir supjaustyti. Apelsinus užpilti likeriu, išmaišyti ir sudėti į mėsą, tada patroškinti dar 10 min. Krūtinėlę supjaustyti griežinėliais ir patiekti su troškintais apelsinais bei makaronais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!