Antis konjake

Ingridientai:
6 anties krūtinėlės (kiekviena sveria apie 175 g),
druskos,
juodųjų pipirų,
2 nedideli svogūnai,
2 skiltelės česnako,
5 šaukštai konjako,
lauro lapelis,
ryšulėlis petražolių ir kinzos.
Gaminimas
Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuoti 1 val. Po to sudėti jas ant grotelių (apačioje padėti skardą) ir kepti orkaitėje 25-30 minučių. Prieš patiekiant ant stalo krūtinėles plonai supjaustyti, sudėti į lėkštę ir apibarstyti žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!