Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/9

Nutellos pyragas

Sviestą ir cukrų išsukti iki vientisos masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Supilti pieną, įdėti Nutella ir gerai išmaišyti. Suberti išsijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Sudėti riešutus. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti 180-200 laipsnių C..

Recepto vertinimas: 5

Tortas smaližius

Pries darant torta i puse stiklines su virintu vandeniu ideti zelatinos ir palikti. Supilti pieneli i inda, deti i ji atskirai isplaktus kiausiniu trynius ir baltymus, ideti soda nugesinus actu, ideti miltus. Viska isplakti su mikseriu. Gauta mase vienodu kiekiu supilstyti i tris indelius įi viena ..

Recepto vertinimas: 5

Nealkoholinė "Pina Colada"

Visus ingredientus gerai išplakti. Taip pat galima įdėti truputį vanilinių ledų. ..

Recepto vertinimas: 5

Morkų kava

Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos ant viryklės. Nukošus pilstoma į puodukus, užbalinama pašildyta grietinėle, pasaldinama cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiška velykinė boba

Miltus persijojame, suberiame i pasildyta piena. Supilame pakildintas mieles. Leidziame pakilti.Kiausiniu trynius issukame su cukrumi, supilame vanilini cukru, itarkuojame zieveles ir sudedame i tesla. Isminkome. Kildiname. Po to sudedame isplaktus baltymus, issukta sviesta su aguonomis ir dar karta..

Recepto vertinimas: 3

Cinamoniniai keksiukai

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pr..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su grybais

Grybus užpilame nedideliu kiekiu šilto virinto vandens ir pamirkome pusvalandį. Grybus išgriebiame, nuvarviname, susmulkiname. 30g. sviesto įkaitiname keptuvėje, supilame brendį, sudedame grybus ir, nustatę silpną kaitrą, pridengą troškiname 25 minutes. Paruošiame bešamelio padažą...

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis aguonų pyragas

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Į greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasūdomą, užbarstoma maltų kalendros grūd..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių apkepas su šonine ir sūriu

Svogūnus nulupkite, bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Soninę supjaustykite smulkiais kubeliais, sūrį stambiai sutarkuokite. Kiausinius isplakite su pienu. Sukrėskite grietinę, pagardinkite druska, pipirais ii petražolėmis. Kepimo indą istepkite riebalais. Sluoksnia..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Tešla ruošiama kaip mieliniam pyragui, tik ji turi būti daug minkštesnė. Kai užminkyta tešla pakyla, virimui riebalai įkaitinami, į juos pamirkytu metaliniu šaukštu leidžiamos norimo dydžio spurgos. Apverdama viena, paskui kita pusė. Iš riebalų išgriebiamos skylėtu graibštu ..

Recepto vertinimas: 0

Kukurūzų sriuba

Nulupkite ir kubeliais supjaustykite bulves. Kubeliais supjaustykite kiaulieną ir apkepkite puode su svogūnais. Įberkite druskos, pipirų, geltonojo cukraus, po to sudėkite bulves, buljono kubelius ir viską užvirkite. Uždengę puodą sriubą palikite 10 min. pavirti. Supilkite kukurūzus su ..

Recepto vertinimas: 0

Porų sriuba

Porus isvalyti, nupjauti lapus, o baltąją dalį smulkiai supjaustome. Bulvės apskutamos ir taip pat smulkiai supjaustomos. Keptuvėje islydyti sviestą ir jame pakepinti porus. Puode užvirti 1 l vandens ir į verdanti vandenį supilti pakepintus porus, sudėti bulves, pasūdyti ir virti, kol sum..

Recepto vertinimas: 5

Tiršta grybų sriuba II

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti m..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui, tik truputį kietesnė. Varškė gerai ištrinama, sudedami su cukrumi ištrinti tryniai, suberiamas vanilinis cukrus ir gerai išmaišoma. Aguonos nuplaunamos, išbrinkinamos karštame vandenyje, nusunkiamos ir sumalamos mėsmale arba sutrinamos. Sviestas ..

Recepto vertinimas: 5

Baklažanų apkepas su mėsa

Baklažanus kepti orkaitėje, kol susiraukšlės, tada nulupti. Minkštimą supjaustyti, pasūdyti ir palikti 10 – 15 minučių pastovėti. Supjaustytus svogūnus pakepinti, po to sudėti susmulkintus pomidorus ir patroškinti. Ištroškinus įberti pipirų, petražolių lapelių. Baklažanus apd..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas apglaistytas šokoladu

Išplakti kiaušinius, suberti cukrų, įpilti ištirbdytą margariną, suplakti. Įpilti 1 stiklinę pieno, miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, išmaišyti. Pagamintą tešlą supilti į formą, sudėti apluptus ir supjaustytus obuolius ir kepti orkaitėje 150 laipsnių temperatūroj..

Recepto vertinimas: 4

Paukštienos kepenėlių paštetas

Kepenėlės supjaustomos ir 30 min. pamirkomos piene. Išgriebtos nusausinamos. Mėsa ir kepenėlės du kartus permalamos mėsmale. Įmušami kiaušiniai, supilamas konjakas (arba degtinė), ištirpinta želatina, suberiami prieskoniai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Karščiui atsparaus ..

Recepto vertinimas: 3

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių ir linų sėmenų blynai

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, maltus linų sėmenis, cukrų, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir muskato riešutą. Kitame inde išsukite atskirtus kiaušinių trynius, miltus ir sviestą. Supilkite į miltų mišinį. Susmulkinkite obuolius, suberkite juos į tešlą, išmaišykite. ..

Recepto vertinimas: 4

Bandelės su lašiniais

Tešla gaminama kaip pagerintam pyragui. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su trupučiu riebalų. Į tą pačią keptuvę sudedami supjaustyti lašiniukai ir pašildoma (nespirginama). Į nukeltus nuo ugnies lašinius suberiami prieskoniai, džiūvėsėliai ir išmaišoma. Pakilu..

Recepto vertinimas: 3

DARŽOVIŲ SALOTOS SU RYŽIAIS

ZIEDINIU KOPUSTU SALOTOS1 nedidele ziedinio kopusto galvute1 stikline pieno1 stikline vandens3 saukstai vyno acto1 saukstelis medaus0,5 saukstelio garstyciu4 saukstai semenu aliejaus1 saukstas kapotu salieru lapu2 saukstai kapotu petrazoliudruskos, baltuju pipiruKopusto lapai nuskabomi, o galvele ko..

Recepto vertinimas: 0

Nesudetingas tortas

1. Pirma biskvita pertepti kondensuotu pienu, o antra ruduoju kondensuotu... 2. Isplakti baltyma iki putu, ideti cukraus nemazai 3. Kai biskvitai pertepti, udekite vienas ant kito o virsu uztepkite suplaktu baltymu, papuoskite ir 15min padekite i saldytuva ..

Recepto vertinimas: 3

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti ir supjaustyti 2 - 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su kaoptais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti makaro..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES KOTLETAI SU PAPRIKŲ PADAŽU

Zuvies file nuplauti, nusausinti, apslaksttyti citrinos sultimis, pabarstyti zuvies prieskoniais ir palikti 1 val. pastoveti. Tada isvirti ant garu arba mazame kiekyje vandens.Krapus ir svoguna smulkiai supjaustyti ir isminkyti kartu su zuvimi.Bandele uzmirkyti piene ir pries dedant i zuvies mase ge..

Recepto vertinimas: 0