Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/54

Tradicinis paukščių pienas

Trynius suplakti su 1 stikline cukraus. Indą su suplaktais tryniais įdėti į didesnį indą su vandeniu ir uždėti ant ugnies. Į trynius sudeti miltus ir pieną, maišant virti tol, kol pasidarys tiršta masė. Truputį ataušinus įdedama sviesto, vanilino, gerai išmaišoma. Kol trynių..

Recepto vertinimas: 0

Švediški Bananai Kitaip (alė sautė)

Nenulupto banano žievę Ties išlinkimu įpjauname, ir įkišame į įpjovą skiltelę pieniško šokolado. Įvyniojame Bananą į foliją ir įdedame į gerai įkaitintą orkaitę keletui minučių. Patiekiame su vaniliniais ledais, apipurškiame grietinėle. Smaližiaukite :)Tinka vartoti gamt..

Recepto vertinimas: 0

ŽIEDINIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Ziedini kopusta isskirstyti i zieydynus, nuplauti, 10 min. virti pasudytame vandenyje. Uzvirinti piena, iberti ziupsneli druskos ir nutarkuoto muskato riesuto. Po truputi iberti kukuruzu kruopas, maisant virti apie 5 min. Nukelus nuo ugnies, palikti 10 min.brinkti. Ipilti grietinele, ismaisyti. Kepi..

Recepto vertinimas: 0

Virtų svogūnų salotos

Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir apie 4 min. virti ant silpnos ugnies. Pavirintus svogūnus nusunkti ir sudėti į dubenėlį, užbarstyti druskos, prieskonių, smulkiai pjaustyta kiaušinio trynį, užpilti grietine. Ant grietinės užberti smulkiai tarkuotą morką, krapus ir petražoles...

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška kava

Į pasaldintą kavą įpilti taurelę apelsinų likerio ir truputį pieno su puta. Pateikti su griežinėliu apelsino cukatos. ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška arbata (Jūratės)

Karštu pienu užplikyti arbatžoles ir uždengti, kad pritrauktų ( apie 5 min.) Pasaldinti pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Sokolada pamazu istirpiname vandens voneleje. Sviesta issukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sokolada pamazu Imaisome i sviesto mase. tada imaisome isplakta kiausini. Miltus issijojame su soda. I tesla sudedame mazdaug 1/2 miltu, ismaisome. Po to įimaisome grietinęe, veliau dalimis sudedame tai..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su alyvomis

2 stiklinės miltų, sumaišyti su kepimo milteliais, šaukštelis druskos, 30g. kapoto sviesto, pusė stiklinės tarkuoto parmezano sūrio, 1/2 stiklinės prinokusių be kauliukų ir supjaustytų alyvų, šaukštas susmulkintų šviežių rozmarino lapų, 1/2 stiklinės pieno, 1/4 stiklinės vande..

Recepto vertinimas: 0

Razinų padažas

Riebalus ištirpinti, juose pakepinti kapotą svogūną, apibarstyti miltais, ir dar pakepinti, kol miltai pagels. Įpilti sultinio arba daržovių nuoviro, pridėti prieskonių ir užvirinti. Tada sudėti nuplautas ir apsausintas razinas, įpilti vyno ir kaitinti, bet neužvirti, kol išbrinks raz..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių pudingas su daržovėmis

Daržoves isvirti pasūdytame vandenyje, supjaustyti. Padažui keptuvėje istirpinti sviestą, suberti miltus, supilti pieną ir daržovių nuovirą, parūgstinti citrinos rūgstimi ir maisant virti 10 min. Į atvėsusį padažą įmusti kiausinį, pasūdyti, įberti cukraus. Siuo padažu užpilti d..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių pudingas (Arroz con leche)

Ryžius gerai nuplaukite. Razinas išmirkykite vandenyje arba vaisių sultyse. Į puodą supilkite 750 ml vandens, sudėkite cinamono lazdelę, druskos, žaliosios citrinos ir apelsino žieveles ir užvirinkite. Po to suberkite ryžius, išmaišykite ir uždengę virkite ant vidutinės ugnies maž..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba

Pomidorus nulupti, smulkiai supjaustyti, ideti i puoda su vandeniu ir virti kol gausis vientisa mase (galima ideti buliono kubeli). Tuo tarpu smulkiai supjaustyti svogunus, cesnakus, lasinukus. Sudeti i keptuve ir pakepinti. Ipilti vyno ir patroskinti. Supilti i puoda su pomidorais ir pavirti dar. (..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Švelnumas"

Kondensuotas pienas, kiaušiniai ir miltai gerai išmaišomi. Soda užgesinama actu ir sudedama įtešlą. Gerai išmaišome. Tešlą padaliname į trys dalis ir iš kiekvienos dalies iškepame po apskritimą. Kremui grietinę išplakame su cukrumi. Pertepame apskritimus. Puošiame kokoso drožlėm..

Recepto vertinimas: 0

Florentietiška špinatų sriuba

Svogūnus supjaustyti, siek tiek pakepinti ir sudėti į užvirintą sultinį. Krakmolą istirpdyti piene ir taip pat supilti į sultinį. Sudėjus supjaustytus spinatus virti 5 min. Isvirtą sriubą kosti, sudėti sviestą, trynius, grūstus muskato riesutus. Pipiru ir druskos - pagal skonį. Skana..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kumpio dešrelės

Bulvės ir kumpis sumalami mėsmale, suberiami miltai, salierų lapeliai, įmušamas kiaušinis, supilamas pienas, suminkoma. Daromos dešrelės, apvoliojamos miltais, išplaktu kiaušiniu, dedamos į išteptą riebalais skardą ir 10—15 min. kepamos orkaitėje. Valgoma su raugintais agurkais ar..

Recepto vertinimas: 0

Manų košė su vaisiais

Piene išvirkite tąsią manų košę su trupučiu druskos ir cukraus. Į karštą košę, greitai ją maišydami, sudėkite nešildytą sviestą, su cukrum išplaktą kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį, vanilę ir kapotus riešutų branduolius. Masę dėkite į riebalais išteptą keptuvę, vi..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos salotos

Mėsa, bulvės, obuoliai ir salieras supjaustomi kubeliais, pasūdomi pabarstomi pipitrais. Majonezas suplakamas su pienu, garstyčiomis, krienais, actu ir obuolių padažu. Padažas užpilamas ant sumaišytų salotų. Sudėjus į salotinę papuošiama agurkų griežinėliais ir virtų kiaušinių ..

Recepto vertinimas: 5

Kalėdinis džiovintų vaisių vyniotinis

Miltus suberti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles, įpilti truputį drungno pieno, suberti cukrų ir su šiek tiek miltų sumaišyti įmaišalą. Dubenį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į miltus su įmaišalu supilti..

Recepto vertinimas: 0

Pieno midus

Medus ištirpinamas piene. Ledai išplakami su žievele ir cukrumi. Viskas sumaišoma. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio kepenėlių užkandėlė

Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaustome 0,5 cm. storio lazdelėmis, užpilame pieno ir palaikome apie 2 valandas, Kepenėles išgriebiame iš pieno. Ant jų suberiame manus, krakmolą, smulkintus krapus, įmušame kiaušinius, pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. ..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalvis pavasariškas vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį. Viduryje padaryti įdubimą, į jį įmušti 1 kiaušinį (kitas liks vyniotiniui aptepti), įpilti actą, sviestą, įberti druskos. Dalį miltų įmaišyti šakute pradedant nuo vidurio. Maišant po truputį įpilti 50 ml drungno vandens. Minkyti rankomis ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitiniai lietiniai

Abrikosus nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir supjaustykite griežinėliais. Užpylusi romu, pusvalandį palaikykite. Trynius plakite su medumi ir žiupsneliu druskos, kol masė sutirštės. Suberkite persijotus miltus, supilkite pieną ir gerai išmaišykite. Suberkite kepi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragėliai

Žalios morkos ir salierai supjaustomi juostelėmis, o likusios daržovės griežinėliais. Paruošotos daržovės užpilamos grietine, į kurią įspaudžiama citrinos sulčių, pridedama cukraus. Tada salotos sudedamos į salotinę ir papuošiamos gražiai supjaustytais vaisiais bei daržovėmis...

Recepto vertinimas: 0

Avietės su kremu

Avietės pabarstomos šaukštu cukraus ir palaikomos l valandą, kol išsiskiria sultys. Pienas su vanile užvirinamas, tryniai ištrinami su cukrumi, užplikomi karštu pienu ir plakant pakaitinami, kol sutirštėja. Pravėsinus supilama ištirpinta želatina.Mina. Aviečių sultys nupilamos, uogo..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių sriuba

Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi ir užplikomi puse verdančio pieno. Visą laiką maišant, užvirinama, o sutirštėjus atvėsinama. Žemuogės pertrinamos pro sietelį, praskiedžiamos virintu vandeniu ir sumaišomos su trynių mase. Baltymai išplakami su trupučiu miltinio cukraus, ..

Recepto vertinimas: 0