Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/36

Blynai su obuoliais ir citrinomis

Iš kiaušinių, pieno, cukraus ir miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, paruošiame grietinės tirštumo tešlą. Į ją įmaišome obuolių skilteles, citrinos žievelę bei sultis. Blynus kepame keptuvėje su aliejumi.Padažui grietinę išsukame su cukrumi ir citrinų sultimis...

Recepto vertinimas: 0

Varškės desertas

Desertą puošti vyšniomis, šokolado drožlėmis, plakta grietinėle. Želatiną išbrinkinti šaltame vandenyje. Sūrelius, pieną ir druską ištrinti iki minkštos vientisos masės. Įšbrinkusią želatiną ištirpdyti 4 šaukštuose verdančio vandens, sukrėsti į kremą, greai išmaišyti ..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški pusryčiai

Svariai nuplaukite bulves. Puode užvirinkite sūdytą vandenį, sudėkite bulves ir virkite 20 -- 25 minučių. Kai bulvės isvirs, nukoskite ir dar siltas nulupkite. Palikite bulves atvėsti, tada supjaustykite. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Supjaustykite 75 g soninės ir pakepink..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai

Miltus sutrinti su tryniu ir druska. Sumaišyti su pienu ir viską gerai išmaišius kepti keptuvėje. Patiekti su uogiene. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Žemaitiškos spurgos

Piene išmaišyti miltus, sudėti sutrupintas mieles, užberti šaukšteliu cukraus ir leisti tešlai pakilti. Po to sudėti trynius, supilti išlydytą sviestą, vanilinį cukrų, druską, gerai išminkyti, kad tešla nebeliptų prie rankų. Leisti vėl tešlai iškilti. Rankas patepus sviestu, i..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iškočioti labai plonai, sudėti ant skardos ir subadyti šakute. Kepti iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 min., kol tešla parusvės. Avietes nuplauti ir nusausinti. 125 ml pieno užvirinti su grietinėle, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa įdarytos bulvės

Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro. Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves, supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą. Troškinti 20 – 25 minutes. Valgyti su agurkais arba salotomis. Įdaras: į mėsą sudėti susmul..

Recepto vertinimas: 0

PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPIS

Isdarineta zuvis nuplaunama ir, itrinus druska palaikoma 30 min. Idarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir atausinami. Du tryniai istrinami, sumaisomi su piene ismirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petrazoliu lapeliais, citrinpipiriais, pipirais, dru..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su kapotais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas jautienos kepsnys

Mėsą supjaustyti. Varškę sumaišyti su krienais, druska, cukrumi. Įdarą dėti ant mėsos griežinėlių ir juos susukti bei susmeigti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiškio bandelės

Į miltus supilti pašildytą, pienę ištirpintą sviestą, įdėti truputį druskos, pakildytas mieles, įmušti kiaušinius ir suminkyti tešlą. Ją pastatyti šiltai ir leisti gerai iškilti. Įdarui į masę sudėti visus nurodytus produktus ir sumaišyti. Iš tešlos formuoti piršto ilgio b..

Recepto vertinimas: 5

Karšti sumuštiniai su grybais ir pomidorais

Grybai susmulkinami, patroškinami svieste, įdedama miltų, pamaišoma, vėliau sumaišoma su pienu arba grietine ir verdama, kol padažas sutirštėja, tada pagardinama. Ant kiekvienos riekės užtepamas griežinėlis pomidoro ir svogūno, pabarstoma tarkuoto sūrio. Svogūną galima patroškinti..

Recepto vertinimas: 0

Bananų - kokosų sriuba

4 asmenimsParuosimo laikas: 30 min.1)Nulupkite bananus ir supjaustykite juos griezineliais. Nulupkite cesnaka ir svoguna. Susmulkinkite cesnaka, svoguna bei cili pipirus. 2) Troskintuve pakaitinkite alieju. Maisydami apie 2-3 minutes pakaitinkite bananus, svoguna, cesnaka ir cili. Pridekite kokosu..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta grybų košė

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti, sumalti mėsmale ir troškinti, įdėjus 1 šaukštą riebalų ir prieskonių, kol išgaruos skystis. Likusiuose riebaluose pakepinti miltus, įpilti pieno ir pavirinti. Į grybus supilti padažą, sudėti susmulkintą mėsą ir viską gerai sumaišyti. Mišin..

Recepto vertinimas: 0

Kvietinė košė

Persijoti miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min. Valgoma su pienu arba su spirgučiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės su šonine

Svogūną ir porą smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste. Tada sudėti kubeliais supjaustytą šoninę. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais ir suberti į keptuvę, visą laiką maišyti. Užpilti karštu pienu, išmaišytu su sultiniu, įberti druskos, pipirų. Virti ant mažos ..

Recepto vertinimas: 0

Blynai

•Iš pieno, miltų ir mielių sumaišyti tešlą. Ji pakyla per keturias valandas. Po to įdėti druskos, kiaušinį, supilti verdantį pieną. Iškepti blynelius.•Patiekti su grietine, susmulkintu svogūnu ir ikrais. (skanaus :))..

Recepto vertinimas: 0

ŠPINATŲ SRIUBA

Kiausini kietai isvirti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Sultinyje isvirti spinatus ir saliero sakni, juos pertrinti. Piena uzvirti su sviestu ir krapais, supilti i spinatus. viska ismaisyti ir paskaninti cesnaku, druska bei pipirais. Sriuba patiekti su grietine, pabarstyta kiausiniu.Prie sriubos..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauname, nupjauname kotelius.Bulves nuskutame, supjaustome briuselio kopūstų gūželių dydžio gabaliukais.Pusę sviesto išlydome didelėje keptuvėje, sudedame bulves, kopūstus ir kepame 15 min., nuolat maišydamos.Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome.Faršą, varš..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RIEŠUTAIS

Silkes file ismirkyti piene ir smulkiai supjaustyti. Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiausini kietai isvirti ir smulkiai supjaustyti. Smulkiai supjaustyta svoguna pakepinti svieste. Susmulkinti graikinius riesutus. Silkes file dedama i silkine. Likusius produktus sumaisome su ..

Recepto vertinimas: 3

BANANINIAI SAUSAINĖLIAI

Miltus, cukru, kepimo miltelius bei druska sumaisyti. Viduryje padaryti iduba. Likusius produktus sumaisyti, supilti i iduba ir isminkyti vienalyte tesla. Skarda iskloti kepimo popieriumi ir ant jo saukstu deti teslos kauburelius, galima pabarstyti susmulkintais dziovintais bananais ir sokolado droz..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais

Vištų kepenėles pamirkome piene, gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Saldytas šparagines pupeles trumpai apverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame pupeles, dedame kepenėles, migdolus, druskos, pipirų, sojų padažo, vėliau supilame vandenyje išleistą..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas karpis

Zuvu file sumalti kartu su karpio kepenimis, pieniais arba ikrais, dviem vandenyje ismirkytomis bandelemis bei svogunu ir sumaisyti su prieskoniais. Isdarineta karpi prikimsti sio idaro ir susiuti. Ugniai atspariame keptuve islydyti 100g sviesto ir su teptuku is visu pusiu aptepkite karpi. Ji orkait..

Recepto vertinimas: 0

Silkės mielinėje tešloje

Miltai, margarinas, druska išminkomi, pienas išplakamas su mielėmis, supilami miltai, užmaišoma tešla ir paliekama 1 valandai šiltai, kad pakiltų. Silkėms išimami kaulai. Lašiniai ir salierai smulkiai supjaustomi ir pakepinami, kol salierai suminkštėja. Į silkių vidų įdedama laš..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų apkepas su slyvomis

Pieną užvirinti, sudėti sviestą, įberti cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, supilti manų kruopas, pavirti maišant, kol sutirštės, nuimti nuo ugnies, sudėti ištrintą trynį ir įmaišyti išplaktus baltymus. Slyvas paruošti( išimti kauliukus, perpjauti pusiau. jei šaldytos- atitir..

Recepto vertinimas: 0