Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/34

Apkepinti kiaušiniai su svogūnų padažu

6 švieži kiaušiniai išverdami be lukštų, kaip nurodyta recepte "kiaušiniai,virti be lukštų", išgriebiami ir apdžiovinami. Likęs kiaušinis suplakamas su trupučiu pieno, juo aptepami virti kiaušiniai, pabarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami karštame svieste. Tada jie sudedami į p..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė sriuba

Avižinės kruopos nuplaunamos, užpilamos vandeniu ir verdama, kol suminkštėja. Suvirus kruopoms, užbalinama pienu ir užvirinama. Paskaninama sviestu. Valgoma su duona, vakarienei. ..

Recepto vertinimas: 0

Lietinukai su kiaulienos kumpiu

Iš pieno, vandens, cukraus, druskos, kiaušinių ir miltų sumaišyti tešlą ir ant aliejaus iškepti lietinukus. Kumpį, brokolius, pievagrybius supjaustyti. Kumpį dėti kepti ant aliejuas. Pavartyti, vėliau susdėti kepti brokolius ir pievagrybius. Suberti prieskonius ir sojos padažą, supil..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir gelteklių mišrainė

Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti grybai pamirkomi piene, susmulkinami ir išverdami nedideliame kiekyje pasūdyto vandens. Vanduo, kuriame virė grybai, sumaišomas su majonezu, susmulkintu kiaušiniu ir pyrago džiūvėsėliais. Viskas sumaišoma. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai krepšeliai su jautiena

Bulves nuskutame, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Aliejų įkaitiname, nustatome stiprią kaitrą ir apkepiname mėsą iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Tada apibarstome maltais pipirais, druska ir suvyniojame į foliją. Kol bulvės verda, pomidorus nuplikome, nulupame, supja..

Recepto vertinimas: 0

Paštetas su lašinukais

Kepenis, kiauliena, svoguna ir morka isverdame su prieskoniais pasudytame vandenyje. Atvesiname, sumalame kartu su ismirkytu batonu 2 kartus. Issukame sviesta, maisydami sudedame kepenu mase, isplaktus kiausinius, iberiame prieskoniu, druskos, labai gerai ismaisome. I kepimo formos apacia pridedame ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys su svogūnais

Morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sultinį užvirti, sudėti morkas ir pavirti 3 min. Morkas išimti. Paruošti baltą padažą: puodelyje ištirpinti sviestą, suberti miltus ir maišant pilti sultinį, o paskui – pieną. Maišant apie 10 min. pavirti ant lėtos ugnie..

Recepto vertinimas: 0

Pienių saldainiai

Pieniu ziedus, slyvas, razinas sumalame mesmale. Isspaudziame citrinos sultis. Idedame medaus. Ismaisome. Tarp delnu idedame sauksteli mases, susukame rutuleli ir apvoliojam sausainiu trupiniuose...

Recepto vertinimas: 0

Norvegiškai kepti sterkai

Žuvų gabalėlius nuplaukite, nušluostykite, pabarstykite smulkia druska, pipirais, pamirkykite piene arba šakute išplaktame kiaušinio baltyme, pavoliokite miltuose. Keptuvėje pašildykite pusę riebalų (aliejaus ir sviesto) ir apkepinkite žuvis. Kepimo laikas priklauso nuo žuvų gabaliuk..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES VYNIOTINIS III

Isdariusios zuvi (tik neperpjaukite nugaros), isimkite isilgini kaula ir atskirkite mesa nuo odos, palikdamos 2 mm raumens. Sutarkuotas burokine tarka morkas ir susmulkinta svoguna pakepinkite aliejuje. Zuvies file sumalkite kartu su pakepintais svogunais ir morkomis bei lasinukais. I farsa dekite p..

Recepto vertinimas: 0

senas geras namelis

greietinele su cukraus pudra sudekite i viena inda ir imuskite kiusini.viska isplakite.paskiui ipilkite i inda ir pagardinkite vaisiais ..

Recepto vertinimas: 5

Sraigės

Sviestą, kartu su pienu ir šaukštu cukraus, pašildyti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Į kitą dubenį, sudėti šviežias mieles, įmušti kiaušinį, įdėti varškę, miltus (jei rinkotės sausas mieles, jas sumaišykiti su miltais) ir likusi cukrų, įpilti pieno ir gerai išmink..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)

Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų storio griežinėliais. Varškę sumaišyti su krienais, įberti druskos ir cukraus. Paruoštą įdarą sudėti ant mėsos griežinėlių, susukti juos ir galą prismeigti degtuku. Suktinukus sudėti į dubenį, papuošti salotų lapeliais i..

Recepto vertinimas: 0

DARŽOVIŲ APKEPAS SU MĖSA IR GRYBAIS

Mesos farsa sumaisyti su kapotais grybais ir svogunu. Darzoves, isskyrus zirnius, sutarkuoti arba sumalti mesmale, sumaisyti su skysciu ir prieskoniais. Skarda patepti riebalais, ant dugno deti sluoksni darzoviu, ant ju grybus su mesa ir svogunais, paskui vel darzoves. Virsu apdelioti sviesto gabale..

Recepto vertinimas: 0

Kanapiukai

I persijotus miltus pilame alieju, suberiame paspirgintas ir sugrustas kanapes, supilame obuoliu sultis, druskos ir minkome tesla. Tesla turi buti kaip makaronams. Iskociojame, formele isspaudziame lapelius, zvaigzdutes, menuliukus ir kt, dedame i skarda, uzbarstome susmulkintais riesutais, kepame. ..

Recepto vertinimas: 0

BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BLYNELIAI

Kopustai smulkiai supjaustomi ir, ipilus pieno, patroskinami. I atvesusius kopustus suberiami miltai, sudedami isplakti kiausiniai, iberiama cukraus, druskos ir viskas sumaisoma. Kepami nedideliai blyneliai, prie ju paduodama tirpinto sviesto su grietines padazu...

Recepto vertinimas: 0

Oslo silkės

Silkes nulupti, išdaryti. Kiekvieną silkę perpjauti išilgai ir susukti vyniotinius, kuriuos išvirti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens, įdėjus ten lauro lapelį, pipirų ir krapų, įpylus acto. Išlydytą margariną supilti į grietinėlę, padažą gerai išmaišyti, įberti pipirų ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinis padažas

1 kiaušinio trynį išsukite su 1 arbatiu šaukšteliu cukraus bei 1/2 pakeliu vanilinio cukraus. Užvirkite 120 ml pieno ir užpilkite išsuktą iki purumo trynį. Mišinį dar truputį pakaitinkite ant silpnos ugnies. Padažą nuolat maišykite ir nukaiskite, kai šiek tiek sutirštės. Atauši..

Recepto vertinimas: 4

Spanguolių kisielius

Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskoniais. Perkošto nuoviro ir sulčių turi būti 1 litras. Nuoviras užvirinamas, supilamas išleistas krakmolas, užvirinama ir supilamos išspaustosios sultys...

Recepto vertinimas: 0

Šprotų kepsniukai (Janinos)

Iš kiaušinio, miltų ir pieno užminkykite gana tirštą tešlą, pagardinkite paprika. Po vieną žuveles pamirkykite tešloje ir 3-4 minutes iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies maltinis

Nuvalytą žuvies file pamirkyti piene apie pusę valandos. Bandeles pamirkyti piene. Svogūną sukapoti ir pakepinti svieste. Bandeles nuspausti ir sumalti su žuvimi bei svogūnu. Išplakti 2 kiaušinius ir sudėjus prieskonius, viską gerai išminkyti. Į didesnį puodą sudėti daržoves ir iš..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis vanilinis kokteilis

Ištirpinkite šokoladą vandenyje prikaistuvyje dvigubu dugnu, virš lėtai verdančio vandens. Šiek tiek atvėsinkite. Sudėkite į maisto smulkintuvą kartu su ledais ir susmulkinkite iki vientisos masės. atskirai suplakite ledus su pienu. Palaipsniui supilkite abu mišinius į atvėsintas ta..

Recepto vertinimas: 0

Bruknių vaflinis desertas

Bruknes padalinti į dvi dalis. Vianą dalį sumaišyti (suplakti) su pienu, kitą - su karamele. Du vaflius pertepti pienu, ant viršaus tepti karamelės ir uždėti tračią vaflį. Tai pakaitomis sutempi tiek vaflių, kad gautūsi norimo storio vaflinis pyragas. Paskui viską supjaustyti porciji..

Recepto vertinimas: 5

Pieniška bulvinių kukuliukų sriuba

Nuskustas bulves isvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti, pertrinti per sietelį. Tada sudėti sviestą, suberti miltus, įmusti kiausinius, įberti malto muskato riesuto ir gerai suminkyti. Is teslos daryti kukuliukus, mesti į verdantį pieną ir virti 5-6 min. Pieną pasūdyti, pagal skonį įber..

Recepto vertinimas: 1

Salotos su kriaušėmis, avių pieno sūriu ir graikiniais riešutais

Dubenėlyje šakute iki vientisos masės išmaišykite garstyčias, aliejų, actą ir žiupsnelį druskos. Į didelę salotinę sudėkite salotų lapus, suberkite salierus ir sumaišykite. Sudėkite kriaušes, sūrį, apibarstykite graikiniais riešutais. Apšlakstykite viską paruoštu padažu. L..

Recepto vertinimas: 0