Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/27

Jautienos kukulių sriuba su pievagrybiais

Užverdame pasūdytą vandeni. Iš kukuliams skirtų produktų užminkome masę. Iš jos formuojame kukulius ir sumetame į verdanti vandenį. Suberiame kubeliais supjaustytą svogūną. Paverdame apie 20 min. Suberiame kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir puselėmis supjaustytus pievagrybius. V..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių, silkių ir obuolių užkandis

Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, įpilama vandens ar pieno, acto, įberiama truputis druskos, cukraus, ir užpilama ant paruoštų bulvių. Tada sudedamos juostelėmis supjaustytos silkės, obuolių kubiukai ir smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su paukščių kepenėlėmis

Sumuštinių duoną supjaustome nedideliais kubeliais ir paskrudiname įkaitintoje orkaitėje. Kepenėles pakepiname įkaitintame aliejuje su sojų padažu. Pagardintame pipirais. Pekino kopūstą supjaustome šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais. Sumaišome visus komponentus, pasūdome, pagard..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis pyragas su rabarbarais

Miltus persijoti į dubenėlį. Jų kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį sutrupinti mieles. Įpilti šiek tiek šilto pieno, įberti šaukštelį cukraus, truputį miltų ir sumaišyti vientisą įmaišalą. Jį uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Likusį ..

Recepto vertinimas: 0

Trispalvė bulvių košė su dešrelėmis

Bulves sugrūsti, supilti virintą pieną, ismaisyti. Kosę padalyti į 3 dalis. Vieną dalį sumaisyti su kiausinių tryniais, kitą - su pomidorų tyre, trečią - su žalumynais. Sudėti trim kauburėliais į didelę lėkstę, užpilti tirpintu sviestu, prismaigstyti karstų parūkytų desrelių...

Recepto vertinimas: 0

Vidutinio kietumo biskvitinė tešla

Sviestą išplakti iki purios masės. Pakaitomis suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Plakti, kol masė pasidarys puri. Suberti visus prieskonius ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Jei reikia, įpilti šiek tiek pieno. Tešla turi būti gana tiršta. Ją dėti į riebalais išteptą b..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Paruosiame vidutinio tirstumo blynu tesla. Grybus, jeigu reikia, ismirkome ar apverdame ir sumalame. I keptuve su ikaitintu aliejumi suberiame susmulkinta svoguna. Kai jis siek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. I keptuve su aliejumi pilame po 2 saukstus blynu teslos, i vidur..

Recepto vertinimas: 0

Kokosų ir ananasų pyragas

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti į dubenėlį. Sudėti varškę, supilti pieną, aliejų, suberti cukrų,vanilinį cukrų, druską ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Iškočioti ant miltais pabarstytos lentos ir įkloti į riebalais išteptą skardą. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 4

Brokolių ir varškės apkepas

Brokolius išvirti pienu užbalintame, pasūdytame ir truputį pasaldintame vandenyje. Išvirus supjaustyti gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti grietine, maišant užvirti. Varškę su tryniais gerai išmaišyti, sudėti pravėsintą grietinės..

Recepto vertinimas: 5

Kepti vištienos maltiniai

Maltos mėsos masei naudojami visi raumenys. Mėsą nulupkite nuo kaulų ir du kartus sumalkite su piene išmirkytu ir išspaustu pyragu. Dar kartą permalę, dėkite sviesto, druskos ir išminkykite. Iš masės darykite nedidelius maltinukus, apvoliokite džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintame..

Recepto vertinimas: 0

Itališkas velykinis pyragas su makaronais

1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys (kitaip) (Dianos)

Sulaužyti sausainius. Ant mažos ugnies užkaisti pieną, jam užvirus supilti cukrų ir ištirpinti kitame inde ištirpinti sviestą, įberti miltų, išmaišyti ir pavirinti. Šią masę supilti į pieną su ištirpintu cukrumi, maišant berti kakavą (kol gausis šokoladinės spalvos). Gau..

Recepto vertinimas: 5

MANŲ KRUOPŲ PUDINGAS

Vanilini krema, manu kruopas, kiausiniu trynius ir 6-8 saukstus pieno ismaisome. Likusi piena uzviriname, nukeliame nuo ugnies, nuolat maisydami supilame paruosta misini. Uzkeliame puoda ant ugnies, uzviriname. Kiausiniu baltymus isplakame iki standziu putu ir maisydami supilame i atvesusia mase. Pa..

Recepto vertinimas: 5

"Stebuklingasis" pyragas

Iš visų tešlai skirtų produktų užmaišyti tešlą, išminkyti, iškočioti į tris blynus. Subadyti šakute ir atskirai iškepti. Iš trynių, pieno, manų košės išvirti tirštą kremą, ataušinti, suberti kokosų drožles. Margariną ištrinti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, maišy..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jeį jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įmaišyti prieskonių, žalių kiaušinių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai rageliai su aguonomis

Mielinę tešlą ruošiame kaip močiutės bandelėms. Išplaktą kiaušinį dedame su ištirpintu sviestu. Išminkytą tešlą iškočiojame, supjaustome trikampiais (13-15 cm kraštinės), užtepame išplakto kiaušinio, užberiame cukraus, aguonų, suvyniojame, truputį sulenkiame ir dedame į mi..

Recepto vertinimas: 3

Makaronai užkepti su kiaušiniais

Makaronus išvirkite. Kiaušinį išplakite su pienu, pagardinkite druska ir sumaišykite su makaronais. Masę supilkite į keptuvę ir pakaitinkite orkaitėje. Patiekdami apipilkite tirpintu sviestu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

I farsa imaisome kiausinio plakini, kubeliais supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, batono riekele, krakmola ir prieskonius. Is paruostos mases formuojame maltinius, sudedame i aliejumi patepta skarda. Maltiniu virsu patepame aliejumi. I skarda supilame alu ir sudedame dziovintus vaisius. Kepame..

Recepto vertinimas: 0

Tailandietiškas marinatas

Turimus ingredientus sudėti į indą ir gerai išmaišyti. Užpilkite ant raudonos mėsos, vištienos ar jūros gėrybių ir palikite marinuotis nuo trisdešimties minučių iki valandos. Nepalikite jūros gėrybių marinuotis ilgiau nei 30 minučių. Marinato rūgštis pažeis jūros gėrybes, j..

Recepto vertinimas: 5

Super omletas

Suplakam kiaušinius, dedam žiupsneli druskos, cukraus, sodos ir šaukštelį vegetos. Pilam pieno ir sumaišom. Tada dedam 1 šaukštą aliejaus, 2 šaukštus manų kruopų ir palaukiam pora minučiu kol išbrinks. Tuo metu galima supjaustyti dešryte, bei pomidrą, ar šiaip ka megstat (tinka net..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas pynė

Mieles ištirpdykite pusėje kiekio šilto pieno.Įdėkite po šaukštelį cukraus pudros ir miltų.Gerai sumaišykite ir padėkite šiltai.Sviestą ištirpdykite ir leiskite ataušti.Iš miltų, išaugusio raugo, kiaušinių, 4 šaukštų cukraus pudros ir vanilinio cukraus užmaišykite tešlą.G..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su abrikosais

Šokoladą susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sudėti kiaušinius. Sumaišyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sudėti 5 šaukštai grietinėlės ir šokoladą. Tešla iškloti tortinę ir kepti 15-20 min. 175 laipsnių temperatūros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Linų sėmenų krekeriai

Į dubenį suberkite skrudintus ir maltus linų sėmenis, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą ar margariną. Gerai išmaišykite, supilkite pieną ir minkykite, kol gausite minkštą tešlą. Ją apgaubkite plėvele ir 10 minučių palaikykite šaldytuve. Tešlą padalinkite į 4 dalis i..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis obuolių pyragas

Trynius ištrinti su cukraus pudra iki baltumo, supilti ištirpintą sviestą, piene mirkytas mieles, truputį druskos ir miltus. Gerai išminkyti tešlą, įpilti truputį pieno, jei per tiršta. Ištepti sviestu ar margarinu kepimo formą, pabarstyti miltais, sudėti tešlą. Nuluptus ir skiltel..

Recepto vertinimas: 1

Sausainiai su kremu

Miltus kapoti su sviestu ir riebalais, įdėti grietinę, trynį ir atsargiai rankomis užminkyti tešlą. Padalinti į 4 dalis ir plonai iškočioti. Kiekvieną kvadratą atskirai iškepti. Birius kremo produktus gerai išmaišyti su kiaušiniais, įpilti 1/2 stiklinės šalto pieno. Likusį pien..

Recepto vertinimas: 0