Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/jautiena/3

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Troškinta jautiena su daržovėmis

Troškinta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g jautienos, 100 g bulvių, 15 g sviesto, 35 g morkų, 25 g ropių, 35 g svogūnų, 15 g petražolių, 20 g pomidorų tyrės, 5 g miltų, lauro lapelių, pipirų, druskos, cinamono, gvazdikėlių, mairūno, kmynų. Gaminimas: J..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Jautienos kotletai su pievagrybiaisIngridientai:300g neriebios jautienos,100g pievagrybių,2 skiltelės česnako,kiaušinis,30g miltų,30g aliejaus, druskos, pipirų, petražolių.GaminimasMėsą ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkintą..

Recepto vertinimas: 4

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽU

AŠTRŪS MAKARONAI SU POMIDORŲ PADAŽUIngridientai:150g penne makaronų (vamzdeliai su įstryžai nupjautais galais)4 skiltelės česnako1 džiovinta aitrioji paprika350g konservuotų pomidorų su sultimis4 šaukštai alyvuogių aliejauske..

Recepto vertinimas: 4

ČANACHAI

ČANACHAIIngridientai:500g jautienos ar avienos2 svogūnai4 bulvės2 morkos1 poras3 skiltelės česnako1 šaukštelis garstyčių3 šaukštai grietinės60g sviestodruskos, pipirųtaukų kepimuiGaminimasMėsą supjaustyti gabalėliai..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Dilgėlių sriubaIngridientai:500 g jautienos su kaulais 300 g jaunų dilgėlių 200 g rūgštynių petražolių 1 svogūnas 1/2 šaukšto miltų 1 šaukštas riebalų 2-3 kiaušiniai 3 šaukštai grietinės 3 l vandens truputis porų ir salierųGamini..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliaisIngridientai:0,5kg kopūsto gūžė, 300 g jautienos, 6 bulvės, 2—3 riekelės pyrago, l/2 kiaušinio, 1 svogūnas, pipirų, 1 lauro lapelis, druskos, 2 šaukštai grietinės, 2l. vandens.Gaminimas Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu..

Recepto vertinimas: 0

Kepta plekšnė su baklazanais

Kepta plekšnė su baklazanaisIngridientai:600 g plekšnių filė,600 g baklažanų,450 g įvairių spalvų paprikų,100 g svogūnų,30 g alyvų aliejaus baklažanams apšlakstyti, druskos, pipirų.240 g jautienos sultinio,80 g ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulviniai blynai su mėsos padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Blynams reikės:800 g bulvių1 kiaušinio2 šaukštų miltųdruskosbulvių prieskonių Santa Mariaaliejaus keptiPadažui reikės:300 g jautienos ir kiaulienos faršo3 susmulkintų česnako skilteliųkonservuotų pomidorųdruskosmalto..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškinta jautiena

Aluje troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 40 g taukų, druskos, pipirų, svogūnas, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 l alaus, kmynų, duonos plutelių, tarkuotos citrinos žievės. Gaminimas: Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Miši..

Recepto vertinimas: 4

Picos pyragas

Picos pyragasIngridientai:Tešla:Miltai - 250 gr.Sviestas - 50 gr.Kiaušinis - 1 vnt.grietinė - 200 gr.picos prieskoniai (pagal skonį)Įdaras:1-2 svogūnas,rukytos kiaulienos arba jautienos file (Iš serijos Panevėžio filė)konservuotų barščių (0,5 ltr. stiklainis)saldi paprika - 1česnakas ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota jautienos išpjova

Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..

Recepto vertinimas: 5

Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo Kranto

Padažas ryžiams iš Dramblio Kaulo KrantoIngridientai:700 g jautienos, 1 vidutinis kopūstas, 250 g turkiškų žirnių, 500 g pomidorų, 400 g baklažanų, 300 g svogūnų, 300 g ankštinių pipirų, 300 g grybų, 300 g morkų, druskos, pipirų, 200 g aliejaus.Gaminimas Mėsą supjaustykite gaba..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su slyvomis

Troškinta jautiena su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, šaukštas miltų, 60 g riebalų, 2 svogūnai, šaukštas pomidorų padažo, 150 g džiovintų slyvų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada mėsą apibarstyti ..

Recepto vertinimas: 3

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)

Graikiškas pupelių – faršo apkepas (Ramunės)Ingridientai:300 g žalių šparaginių pupelių, 300 g bulvių, 1 svogūno, 2 česnako skiltelių, 200 g jautienos faršo, 1 šaukšto aliejaus, pipirų, druskos, cinamono, 100 g baltųjų pupelių, 1 dėžutės konservuotų pomidorų, 100 g a..

Recepto vertinimas: 5

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais

Mėsos vyniotiniai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 5 gabalai jautienos, druskos, pipirų, 1 svogūnas, 150 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 50 g lašiniukų, petražolių lapelių, 2 šaukštai riebalų, 1,5 stiklinės vandens arba sultinio, 1 šaukštas miltų, 2 šauk�..

Recepto vertinimas: 0

Vengriškas guliašas

Vengriškas guliašasIngridientai:600 g. jautienos, 500 g. svogūnų, 450 g. grietinės, 2 šaukštai raudonojo vyno acto, 4 šaukštai kiaulinių taukų, 2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų, 2 grūstos česnako skiltelės, pusė šaukštelio maltų kmynų, 250 ml. jautienos sultinio, šauk..

Recepto vertinimas: 4

Meksikietiškos salotos

Meksikietiškos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 geltona paprika, 1 raudona paprika, 1 žalia paprika, 4 šaukštai aliejaus, avokada, 4 pitų paplotėliai, 2 svogūnai, 200 g keptos jautienos, 150 g salotų, šaukštelis kmynų, šaukštas sojų padažo. Gaminimas: Paplotėlius apšlaksty..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragasIngridientai:Tešlai: 300 g liesos varškės; 9 kiaušiniai; 200 ml pieno; 120 g kvietinių miltų; Druskos; Aliejaus; 100 g fermentinio sūrio. Pirmam įdarui: 6 pomidorai; 100 g lašinukų; Druskos ir maltų pipirų. Antram įdarui: 1 svogū..

Recepto vertinimas: 3

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliaiIngridientai:1/2kg jautienos, prieskonių, 2 kietai virti kiaušiniai, 1 svogūnas, 30g sviesto svogūnams pakepinti, 2—3 riekelės pyrago, džiūvėsėlių, petražolių lapelių, druskos, 50 g riebalų kepti.Gaminimas Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaust..

Recepto vertinimas: 0

Čili kon karne troškinys

Čili kon karne troškinysIngridientai:500 g jautienos, 500 g kiaulienos, 50 g kiaulinių taukų, 250 ml mėsos sultinio, 1 skiltelė česnako, 1 svogūnas, 500g pomidorų, 2 žaliojo pipiro ankštys, 20 g kukurūzų (arba bulvių) krakmolo, 100 g raudonųjų (spalvotųjų) pupelių, kmynų..

Recepto vertinimas: 5

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu

Nugarinės kepsnys su burgundišku padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms:  800 g jautienos krūtininės 3 šaukštai aliejaus l kg mažų svogūnų 150 g grietinės l šaukštas garstyčių ¼ burgundi6ko raudonojo vyno 4 lauro lapeliai maltų pipirų, druskos aliumini..

Recepto vertinimas: 0

Baršteliai su ausytėmis

Baršteliai su ausytėmisIngridientai:700 g jautienos, 300 g burokėlių, 150 g prieskoninių daržovių (1 svogūnas, petražolių, krapų, saliero), 6 pipirai, 1 lauro lapelis, 20 g cukraus, citrinos rūgšties, 1 šaukštelis krakmolo, 2—3 riekelės džiovintos duonos, 2—3 ..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENOS ŠAŠLYKAI

JAUTIENOS ŠAŠLYKAIIngridientai:200g jautienos1 svogūnas30g vyno acto20g citrinos sulčių7g bazilikodruskos, pipirųGaminimasMėsą supjaustyti gabaliukais po 30-40g. Smulkiai supjaustome svogūną ir sudedame su mėsa į vieną indą. M..

Recepto vertinimas: 4

ČANACHAI II

ČANACHAI IIIngridientai:2 morkos,2 bulvės,300 g jautienos,2 šaukštai grietinės,1 šaukštas kečupo,jautienos sultinio,druskos, pipirų,jautienos prieskonių.GaminimasBulves, jautieną ir morką supjaustome kubeliais, dedame į čanachines..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18