Grybai, grybų receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Grybai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/grybai/1

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Grybukai

Grybukai Ingridientai: 4 kiaušinių tryniai, 4 šaukštai cukraus, 100 gramų sviesto, 0.5 stiklinės grietinės, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0.5 šaukštelio sodos, 3-4 stiklinės miltų, 1 šaukštas aguonų Gaminimas Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę subert..

Recepto vertinimas: 3

Raugas

Raugas Ingridientai: 1/2 kilogramo ruginių miltų, 50 gramų mielių, 1—1,5 litro šilto vandens Gaminimas Ruginei juodai duonai išpurenti vartojamas tik raugas — paskutinio kepimo duonos tešlos 1/2—1 kilogramo didumo bandelė, kuri paliekama išplautame duonkubilyje ..

Recepto vertinimas: 3

Raugintų kopūstų troškinys

Raugintų kopūstų troškinys Ingridientai: 0,5 kilogramo raugintų kopūstų, 1 kilogramą bulvių, 0,5 kilogramo kiaulės ausų, kojų, uodegų arba riebios kiaulienos, truputis aliejaus kepimui, nedidelė morka, svogūnas, truputis džiovintų grybų, petražolių, lauro lapų, k..

Recepto vertinimas: 3

Avižinių dribsnių kotletai (sveikuoliškas)

Avižinių dribsnių kotletai (sveikuoliškas) Ingridientai: 0,5 pakelio avižinių dribsnių, 2 kiaušiniai, 2 svogūnai, 1 kubelis grybų sultinio, aliejaus kepimui Gaminimas Dribsnius užplykyti grybų sultiniu (kubelį ištipinti karštame vandenyje) ir palikti 5 valandoms. Į dribsnius ..

Recepto vertinimas: 3

Baltasis grybų padažas

Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..

Recepto vertinimas: 4

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena

Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Ingridientai: 3 l vištienos sultinio 50g baltųjų kiniškų grybų 0,5 šaukšto baltųjų pipirų (pagal skonį galima ir daugiau jei norime aštriau); 0,5 puodelio baltojo acto 1 indelis bambuko ūglių juostelių; 2 šauk..

Recepto vertinimas: 5

Lazanija

Lazanija Ingridientai: 1 pakelio lazanijos lakštų (500 gramų), 300 gramų Parmezano sūrio Bolonese padažui 1 didesnis svogūnas, 1 didelė morka, skiltelė česnako, 300 gramų faršo (galima 150 gramų kiaulienos ir 150 gramų jautienos), 15 gramų džiovintų grybų arba 200 gram..

Recepto vertinimas: 4

KOPŪSTŲ KOTLETAI

KOPŪSTŲ KOTLETAIIngridientai:0,5 galvos kopūsto2 plakti kiaušiniai1 svogūnas0,5 stiklinės manų kruopųmaltų pipirųGaminimasKopūstą sutarkuoti per burokinę tarką, sudėti likusius produktus. Formuoti kotleto formos kukuliukus ir..

Recepto vertinimas: 3

Tiškevičiaus koldūnai

Tiškevičiaus koldūnaiIngridientai:Tešlai: 3 stiklinės miltų, 2—3 kiaušiniai, druskos, vandens. Įdarui: 170 g džiovintų grybų, 1—2 svogūnai, 2—3 šaukštai sviesto, 250 g riebaus šviežio kumpio, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Iš miltų, kiau..

Recepto vertinimas: 4

Lavašas su daržovių ir vištienos įdaru

Lavašas su daržovių ir vištienos įdaruIngridientai:1 lavašas, 300 g. vištienos filė, 1 nedidelis svogūnas, 1 paprika, 100 g. pievagrybių, 1 maža cukinija, 1 indelis keptų pupelių pomidorų padaže, grietinė, prieskoniai.Gaminimas Keptuvėje pakepinti gabaliukais supjaustytą vištien�..

Recepto vertinimas: 2

VĖGĖLĖ, TROŠKINTA SU VYNU

VĖGĖLĖ, TROŠKINTA SU VYNUIngridientai:1,5 kg žuvies200 g sauso baltojo vynokiaušinio trynyscitrinamorkapetražolės šaknisgvazdikėlis2 svogūnai0,5 salieromairūnokaparių4 pievagrybiaidruskosGaminimasVėgėlės gabalus apš..

Recepto vertinimas: 3

Lietiniai su sūriu ir kumpiu

Lietiniai su sūriu ir kumpiuIngridientai:125g. miltų, 2 kiaušiniai, 300ml.pieno, šaukštelis tirpinto sviesto, 300g. fermentinio sūrio, 100g. karštai rūkyto lieso kumpio, svogūnas, maltų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Sumaišome miltus, žiusnelį druskos, įmušame vieną kiau..

Recepto vertinimas: 4

Mušti suktinukai (zrazai)

Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriuIngridientai:300-400 g kiaulienos išpjovos,100-150 g pievagrybių,100 g 50% riebumo sūrio,prieskonių, svogūno, česnakų pagal skonį.GaminimasKiaulienos išpjovą supjaustyti, atmušti. Sūrį sutarkuoti, įmaišyti į jį smulkiai pjaustytus pievagryb..

Recepto vertinimas: 4

Naminė pica

Naminė picaIngridientai:Tešla: 2 stiklinės miltų, 20 g mielių, žiupsnelis druskos, šaukštelis cukraus, šaukštas aliejaus, 1/2 stiklinės pieno arba vandens. Įdaras: 2-3 pomidorai, 150 g dešros, 100 g pievagrybių, 2 svogūnai, 100 g fermentinio sūrio, raudonėlio (oregano), mairūno,..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..

Recepto vertinimas: 4

Netikras zuikis (Elenos)

Netikras zuikis (Elenos)Ingridientai:500 g kiaulienos faršo; 500 g jautienos faršo; 1 pak. faršo prieskonių; 1 morka; grybai; 200 g fermentinio sūrio; kelios džiovintos slyvos; 2 dideli kiaušiniai; kelios česnako skiltelės; ¼ stiklinės vandens.Gaminimas Sumaišome kiaulienos ir jautien..

Recepto vertinimas: 4

Aistės guliašas iš vištienos (4-5 porcijos)

Aistės guliašas iš vištienos (4-5 porcijos)Ingridientai:2 vištienos file,1 raudonoji/žalioji paprika,150 g pievagrybių,200 g grietinėlės/grietinės,aliejaus kepimui,vištienos prieskoniai,vegeta,raudonosios paprikos prieskoniai.GaminimasVišti..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su padažu

Makaronai su padažuIngridientai:200 g makaronų,šaukštas majonezo,šaukštas pomidorų padažo,50 g sviesto,100 g fermentinio sūrio,vegeta,2 česnako skiltelės.GaminimasIšvirti makaronus.Padažui - sviestą ištirpinti, įdėt..

Recepto vertinimas: 4

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA

TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBAIngridientai:100 g pievagrybių, 20 g svogūnų, 30 g bulvių, 30 g grietinėlės, 5 g grybų sultinio, 5 g saldžiųjų paprikų, 3 g žolelių aliejaus, 5 g salotų lapų, 15 g aliejaus, 3 g saldžių..

Recepto vertinimas: 2

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai meduoliai „Grybukai“ (Jūratės)

Šokoladiniai meduoliai „Grybukai“ (Jūratės)Ingridientai:250g medaus, 75g sviesto, 125g cukraus, 400g miltų, 100g maltų riešutų, 2a.š. kepimo miltelių, 1 kiaušinis, prieskonių meduoliams (galima sumaišyti po truputį: cinamono, kardamono, imbiero, maltų pipirų, galima k..

Recepto vertinimas: 4

Šampinjonų padažas

Šampinjonų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 7 pievagrybiai 2 šaukštai grietinės 2 gabaliukai sauso buljono 2 šaukštai sviesto 1 šaukštas miltų 1 citrina Gaminimas: Pievagrybius išvirti 3 stiklinėse vandens, prieš tai jame ištirpdžius 1 šaukštą sviesto. Virti iki užvirimo ..

Recepto vertinimas: 4

Kiniškai paruošta kalakutiena

Kiniškai paruošta kalakutiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 400 g kalakuto krūtinėlės 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuotų kukurūzų 150 g mažos cukinijos 10 g svogūnų 150 g morkų 150 g voveraičių arba pievagrybių 100 g porų 150 g konservuo..

Recepto vertinimas: 2

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30