Jautiena, jautienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/jautiena/12
Langetas su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba antrekoto pusgaminio, 2.druskos, pipirų, 3.50 g riebalų, 4.4 nedideli svogūnai. Padažui: 5.50 g sviesto, 6.1 šaukštas miltų, 7.1 1/2 stiklinės mėsos sultinio, 8.200 g grietinės. Gaminimas: Iš mėsos ..
Recepto vertinimas:
Padažas su garstyčiomis arba krienais
Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,2 kg vištienos 0,5 kg jautienos kaulų 2 morkos petražolė pusė saliero pusė stiklinės ryžių druskos krapų kvapiųjų pipirų lauro lapelių 2 l vandens Gaminimas: Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskon..
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su kepta mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 - 400 g. minkštos jautienos, 1 šaukštas riebalų arba sviesto, 1 salieras ar petražolė, 8 - 10 bulvių, 200 g. šviežių ar 30 g. džiovintų grybų, 2 nedideli rauginti agurkai, druskos, pipirų, (žalumynų), grietinės Gamini..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su krienų padažu
Virta jautiena su krienų padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500—600 g jautienos, 1 nedidelė morka, 1 petražolės šaknis, 1 vidutinis svogūnas, druskos, pipirų. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 11/2 stiklinės mėsos sultinio, 2—3 šaukštai grietinės, 1&md..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 170 g jautienos, 15 g tirpinto sviesto, 15 g pomidorų tyrės, 60 g svogūnų, 40 g grybų, 10 g džiūvėsėlių, 15 g miltų, 10 g morkų, 10 g petražolių, 150 g sultinio, pipirų, druskos, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite plon..
Recepto vertinimas:
Kepta kiauliena su moliūgaisIngridientai:600 g maltos kiaulienos ir jautienos,200 g moliūgo,2 piene išmirkytos batono1 svogūnas,1 kiaušinis,50 g sviesto,maltos mėsos prieskonių,aliejaus.GaminimasMoliūgą supjaustome nedideliais kubeliais irapkepame keptuv&..
Recepto vertinimas:
Bulvės su salieraisIngridientai:5—6 bulvės, 2 salierai, 50 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, šaukštelis susmulkintų salierų lapelių, druskos.Gaminimas Bulvės ir salierai nuskutami, stambiai supjaustomi, užpilami stikline karšto pasūdyt..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta savo sultyse
Jautiena troškinta savo sultyse Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos,2. 2 dideli svogūnai, 3.druskos, pipirų, 4.50 g sviesto Gaminimas: Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai iš..
Recepto vertinimas:
Burgundiškoji jautiena su grybais
Burgundiškoji jautiena su grybaisIngridientai:700 g jautienos, 100 g taukų, 50 g šoninės, 2 šaukštai aliejaus, 60 g svogūnų, 100 g pievagrybių, šaukštas miltų, 3 stiklinės raudono vyno, 3 stiklinės vandens, 0,5 šaukštelio druskos, 2 žiupsneliai pipirų, žalumynų, pomid..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausias čiliIngridientai:2 kg vidutinių ar tamsių pupelių, 1 kg trintų pomidorų, 250-500 g keptos maltos jautienos ar kalakutienos, 2 arbatiniai šakšteliai čili miltelių. Gaminimas Virti ant vidutinės ugnies apie 15 minučių. Kai pupelės jau valgomos, pagardinti mėgiamais pr..
Recepto vertinimas:
Jautienos troškinys su džiovintais vaisiais
Jautienos troškinys su džiovintais vaisiaisIngridientai:500 g vidutinio liesumo jautienos kumpio, 4 svogūnai, 70 g džiovintų kriaušių, 70 g džiovintų slyvų, 70 g džiovintų obuolių, 2 morkos, 50 g sviesto, šaukštelis krakmolo, juodųjų ir kvapiųjų pipirų žirnelių, druskos, cukra..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota jautienaIngridientai:1,2 kg jautienos filė arba kumpio, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas miltų, 3 šaukštai grietinėlės, 8 grūstos kadagių uogos, 2 laurų lapeliai, 2-3 smulkinti gvazdikėliai, 3 šaukštai šiaudeliais supjaustytų salierų šaknų, šaukštas smulkint�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Rudasis grybų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai pomidorų tyrės, 1 morka, 1 svogūnas, petražolė, 2 šaukšteliai cukraus, 2 stiklinės mdojo sultinio, druskos, pipirų, 200 g grybų, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai raudonojo vyno..
Recepto vertinimas:
Olandiška daržovių košė su jautiena
Olandiška daržovių košė su jautienaIngridientai:1 kg. jautienos, 1 l. vandens, 1 kg didelių morkų, 1 kg bulvių, 350 g. svogūnų, 50 g. sviesto, druskos, pipirų.Gaminimas Mėsą virkite 1 litre vandens ant silpnos ugnies 1,5 valandos. Tada sudėkite nuskustas ir mažais gabaliukais supjaus..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotosIngridientai:300 g virtos jautienos, 200 g ryžių, 2 saldieji pipirai, svogūnas, šaukštas petražolių, aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų, 50 g majonezo, žiupsnelis šafrano, pusės citrinos sulčių. Papuošimui: 2 kietai virti kiaušiniai, 2pomidorai, ..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta kavos padaže
Jautiena troškinta kavos padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500g jautienos minkštimo 2 svogūnai 1 skiltelė česnako 2 šaukštai augalinių riebalų 1 šaukštas miltų 3/4 stiklinės stiprios kavos 1/4 stiklinės vandens 1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno druskos, pipirų, mairūno ..
Recepto vertinimas:
Bulvių salotos su raudonu vynu
Bulvių salotos su raudonu vynu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 7 – 8 bulvės, 300 g. salierų, 2 obuoliai, 0,5 stiklinės jautienos sultinio. Padažui: 6 šaukšteliai raudonojo vyno. 6 šaukšteliai aliejaus, 2 šaukštai acto, 1 šaukštelis garstyčių, 1 svogūnas, 2 tryniai, pipirai, drusk..
Recepto vertinimas:
JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS
JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMISIngridientai:200 g jautienos išpjovos, 80 g saldžiosios paprikos, 40 g česnako, 50 g morkų, 40 g žolelių aliejaus, druskos, pipirų, aliejaus, pievagrybių.GaminimasJautienos išpjovą supjaustome k..
Recepto vertinimas:
Kukulaičiai su žalumynaisIngridientai:400 g maltos jautienos, 100 g maltos kiaulienos, 50 g minkšto sviesto, 2 kiaušinių tryniai, 2 riekės batono, po šaukštą smulkintų krapų ir smulkintų petražolių, pomidoras, šaukštas citrinų sulčių, šaukštas maltų saldžiųjų paprikų, malt�..
Recepto vertinimas:
Nugarinės kepsnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 160 g jautienos, 50 g mėsos sulčių, 20 g sviesto, 15 g krienų, pipirų, druskos. Gaminimas: Nugarinę apibarstykite druska, pipirais ir kepkite karštoje keptuvėje ant sviesto kol nugarinė pasidarys gražios aukso spalvos. Tada dėkite į ork..
Recepto vertinimas:
Daržovių ir mėsos troškinys su kava
Daržovių ir mėsos troškinys su kava Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo,2. 50 g riebalų, 3.2 nedideli svogūnai, 4.1 šaukštas miltų, 5.1 stiklinė stiprios kavos, 6.1 stiklinė vandens, 7.4 morkos, 8.200 g ankštinių pupelių, 9.10—15 džiovintų slyvų, drusk..
Recepto vertinimas:
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmisIngridientai:1 kg. jautienos kumpio, 400 g. jaučio kepenų, 100 g. svogūnų arba porų, 200 g. kiaulės lašinių, kiaušinis, 100 g. batono, 100 ml. pieno, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname ..
Recepto vertinimas:
Šaltasis platoIngridientai:1 stiklinė virtos pjaustytos jautienos, 1 stiklinė virtos pjaustytos kiaulienos, 0,5 stiklinės marinuotų pjaustytų paprikų, 1 svogūnas, 0,5 stiklinės pjaustytų petražolių ir koriandro žalumos, 1 šaukštas acto, 1 maltas aitrusis pipiras, druskos pagal ..
Recepto vertinimas: