Jautiena, jautienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/jautiena/14
Jautienos muštinukai su džiovintais grybais
Jautienos muštinukai su džiovintais grybaisIngridientai:750g jautienos be kaulų, svogūnas, 4 džiovinti grybai, stiklinė raudono vyno, 1,5 stiklinės sultinio, 50g kumpio, pipirų, druskos.Gaminimas Nuplautą mėsą sudėti į puodą, apiberti supjaustytu svogūnu, užpilti vynu ir palaikyti ..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų sriubaIngridientai:400 ml jautienos sultinio, 80 g raudonųjų kopūstų, 30 g porų, 80 g bulvių, 20 g konservuotų žirnelių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Porą supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sud�..
Recepto vertinimas:
Su bruknėmis troškinta jautiena
Su bruknėmis troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, 60 g riebalų, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, kmynų, mairūno, 0,5 stiklinės bruknių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose ir pakepti kartu su svogūnais. Viską apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje
Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.2 šaukštai riebalų, 4.2 šaukštai miltų,5. 1 stiklinė vandens, 6.1/2 stiklinės stiprios kavos, 7.1 šaukštelis druskos, 8.50 g grietinės, 9.2 pomidorai, 10.petražolės la..
Recepto vertinimas:
Virta mėsa su grybais ir agurkais
Virta mėsa su grybais ir agurkais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g virtos jautienos, 150 g grybų, 3 marinuoti agurkai, svogūnas, petražolių lapelių, 0,5 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai acto, druskos, cukraus, 0,5 šaukštelio garstyčių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti. Ant jos uždėti..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su svogūnais
Troškinta jautiena su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g jautienos, 120 g svogūnų, 100 g sultinio, 15 g sviesto, 5 g acto, 10 g vyno, 5 g miltų, lauro lapelių, kalendrų, nemaltų pipirų, druskos, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite gabalais, išmuški..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistinukais
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistinukais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,5 l jautienos sultinio, 1 stiklinė pomidorų sulčių, 1 šaukštas sviesto, druskos, cukraus. Leistinukams: 2 kiaušiniai, 4 šaukštai manų kruopų, 2 šaukštai petražolės lapelių, druskos. Gaminimas: Kiaušini..
Recepto vertinimas:
File prismaigstyta lašiniukų Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg jautienos filė, 100—200 g lašiniukų, druskos, pipirų, 60 g sviesto arba riebalų, 100 g grietinėlės Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėl..
Recepto vertinimas:
Daržovių sriuba su jautienaIngridientai:100 g burokėlių, 60 g šviežių kopūstų, 50 g morkų, gabalėlis poro, šaukštas pomidorų padažo, šlakelis 3 procentų vyno acto, žiupsnelis druskos, keli šaukštai grietinės, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų, keli šau..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTA JAUTIENA SU BRUKNĖMIS
TROŠKINTA JAUTIENA SU BRUKNĖMISIngridientai:500g jautienos2 svogūnai60g riebalų1 šaukštas miltų0,5 stiklinės brukniųdruskos, pipirųkmynų, mairūnoGaminimasMėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvol..
Recepto vertinimas:
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)
Madagaskaro mėsos sklindžiai (Sambos)Ingridientai:200 g miltų, 100 g sviesto, druskos, vandens, 1 arbatinis šaukštelis kari (indiškų šafranų, raudonųjų pipirų ir kitų trintų prieskonių mišinys), aliejaus kepimui, 30 g aliejaus, 200 g maltos jautienos, 100 g svogūnų arba svogūnų l..
Recepto vertinimas:
Didkepsniai su grybų tyreIngridientai:4 jautienos gabalėliai didkepsniams (apie 600g.), 300 g. kreivabūdžių, 3 šaukštai grietinėlės, šaukštas Vusterio padažo, šaukštas citrinų sulčių, 5 nedideli svogūnai, šaukštas sviesto, šaukštelis tarkuotos citrinos žievelės, šaukštelis ..
Recepto vertinimas:
Įdaryti jautienos suktinukaiIngridientai:200 g. jautienos filė, 100 g. varškės, 3-4 šaukšteliai aštrių tarkuotų krienų, šaukštas grietinėlės, cukraus, druskos, spalvotų daržovių ir salotų lapų.Gaminimas Mėsą išverdame (galima iškepti orkaitėje), atvėsiname ir supjaustome pl..
Recepto vertinimas:
Mėsa, kepta su kiviaisIngridientai:Mėsos – 2-3 kg, Kivi – 500 g , Druskos, juodųjų pipirų.Gaminimas Kivi nulupame, supjaustome nedideliaisgabaliukais. Mėsoje (kiauliena, jautiena, ėriukas) padarome įpjovas – kišenėles, paskirstydami jas tolygiai per visą mėsos p..
Recepto vertinimas:
Įdarytas žąsies kaklas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žąsies kaklas, 100 g žąsienos, 200 g kiaulienos, 100 g jautienos, druskos, svogūnas, obuolys, vandens. Gaminimas: Nuo kaklo nulupti odą, vieną galą užrišti. Mėsą, svogūną, obuolį dukart permlati, įpilti vandens ir įdėti pri..
Recepto vertinimas:
Uogų ar vaisių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 2 šaukštai obuolių, serbentų, bruknių arba slyvų košės, cukraus. Gaminimas: Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis,..
Recepto vertinimas:
Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmo
Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmoIngridientai:1 kg maltos kiaulienos ir jautienos, 1 svogūnas,1 kiaušinis,2 piene išmirkytos batono riekelės,2 šaukštai švelnaus pomidorų padažo, 5-6 šaukštai sezamo sėklų.100 g razinų,1 maža oranžinė paprika,sviesto,maltos mėsos prie..
Recepto vertinimas:
Jautiena su žalumynų įdaru Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 porcijoms reikės:4 gabaliukų jautienos (po 200g),druskos, pipirų,3 šaukštų garstyčių,4 griežinėlių šoninės,po 1 ryšelį petražolių ir builio,2 kiaušinių,100g riebios varškės,2 svogūnų,4 skiltelių česnako,muškato..
Recepto vertinimas:
Šaltas garstyčių arba krienų padažas
Šaltas garstyčių arba krienų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1-1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų, truputis cukraus, (citrinos sulčių arba rū..
Recepto vertinimas:
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos (nugarinės arba šlaunies), druskos, pipirų, 1 kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliai..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine
Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 0,5 šaukto pomidorų padažo, morka, gabalėlis saliero, 1 šaukštas miltų, 100 g rūkytos šoninės, 2 dešrelės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir gerai..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta kavos padaže
Jautiena, troškinta kavos padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.1 skiltelė česnako, 4.2 šaukštai augalinių riebalų, 5.1 Šaukštas miltų, 6.3/4 stiklinės stiprios kavos, 7.1/4 stiklinės vandens, 8.1/4 stiklinės raudonojo rūgštaus vyno, dr..
Recepto vertinimas:
Jautienos maltiniaiIngridientai:700 g jautienos faršo, 2 kiaušiniai, 2 riekelės batono, 50 ml pieno, 2 vidutinio dydžio bulvės, 100 g miltų, 2-3 česnako skiltelės, 100 g sviesto, 2 šaukštai grietinės, šaukštas miltų padažui, 2 rauginti agurkai, cukraus, riebalų skardai patepti, aliej..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliai migdolų padažeIngridientai:2 šaukštai smulkinto svogūno, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 stiklinės pomidorų padažo, 1,5 stiklinės vandens, 0,5 stiklinės nuluptų migdolų, 1 skiltelė česnako, 3 riekelės baltos duonos, 500 g jautienos ir kiaulienos faršo, 1..
Recepto vertinimas:
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena
Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos minkštimo, 2.riebalų arba aliejaus kepimui, 3.100 g lašiniukų, 4.grietinėlės, 5.1 šaukštelis miltų. Marinatui: 6.8—10 kadagio uogų, 7.čiobrelių arba mairūno, 8. lauro l..
Recepto vertinimas: