Jautiena, jautienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/jautiena/15
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže
Jautienos griežinėliai, troškinti serbentų padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo arba 4—5 antrekoto pusgaminio griežinėliai, 2.druskos, pipirų. 3.1/2 šaukštelio garstyčių miltelių, 4.30 g augalinių riebalų, 5.1 šaukštas miltų,6.1 stiklinė vanden..
Recepto vertinimas:
Guliašias su grietine Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 šaukštai kiaulienos taukų, 2.600g jautienos, 3.500g svogūnų, 4.1/2 šaukštelio pipirų, 5.2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų, 6.1 žiuspnelis maltų džiovintų česnakų, 7.1/2 šaukštelio maltų kmynų, 8.1/8 l mės..
Recepto vertinimas:
Jautienos "šmotų" sriubaIngridientai:400 g. jautienos, 200 g. perlinių kruopų, 4-5 morkos, 5 svogūnai, 6 šaukštai grietinės, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti, žiupsnelis bazilikų ir čiobrelių.Gaminimas Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome dideliais gabalais. Pa..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas kepsnys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg avienos arba jautienos 1 stiklinė acto 1 stiklinė raudonojo vyno 3 kadagio uogos 1 svogūnas lauro lapelis 5 šaukštai aliejaus šalavijų lapelių 1 šaukštas taukų žiupsnelis pipirų, druskos Gaminimas: Vynas su actu užvirinami, sude..
Recepto vertinimas:
ŠAŠLYKAS SU POMIDORAISIngridientai:2kg kiaulienos (jautienos)1kg pomidorų4 svogūnaipipirų, druskos pagal skonįGaminimasMėsą supjaustyti gabalėliais. Svogūnus supjaustyti žiedeliais. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Mėsą pasū..
Recepto vertinimas:
Jautienos suktinukai IIIngridientai:0,7 kg. minkštos jautienos, druska, 50 g. lašinukų arba rūkytos mėsos su lašinukais, 2 svogūnai, šaukštas miltų, 50 g. riebalų, prieskoninių daržovių (petražolių, salierų ir morkų), 0,5 l. sultinio, grietinės, pomidorų padažo.Gaminimas Mėsą..
Recepto vertinimas:
Liežuvio užkandisIngridientai:0,5kg jautienos liežuvio, 2-3 pipirai, 1-2 lauro lapeliai, 25g druskos, 2-3 skiltelės česnako, truputis cukraus.Gaminimas Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikoma..
Recepto vertinimas:
Jautiena, marinuota su mėtomis
Jautiena, marinuota su mėtomisIngridientai:4 gabalėliai jautienos išpjovos (kiekvienas po 200 g), ryšelis pipirmėčių, 3/4 stiklinės aliejaus, 2 šaukštai garstyčių, vienos citrinos sultys.Gaminimas Paruošiame marinatą. Mėtas smulkiai supjaustome, sudedame likusius komponentus ir visk�..
Recepto vertinimas:
Serbentų padaže troškinta jautiena
Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių
Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 125 g jautienos, 20 g morkų, 15 g petražolių, 15 g svogūnų, 20 g pomidorų tyrės, 15 g sviesto, 5 g miltų, lauro lapų, pipirų, druskos. Gaminimas: Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 3 morkos, ropė, kopūstas, 500 g bulvių, druskos, krapų. Gaminimas: Mėsą pasūdyti ir virti. Kai išvirs, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą ropę, kopūstą. Viską virti, o bulves virti atskirai. Išvirusi..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta aluje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500g jautienos 40g riebalų, druskos, pipirų 1 svogūnas 1 šaukštas garstyčių 1/2 l tamsaus alaus kmynų susmulkintos citrinos žievelių keletas duonos plutelių Gaminimas: Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su d..
Recepto vertinimas:
Rizotas su porais ir sūriuIngridientai:4 porcijoms: 3 valg. š. medaus; 500 ml (2 stiklinės) raudonojo vyno; 90 g sviesto; 4 supjaustyti plonais griežinėliais nedideli porai; 350 g rizoto ryžių; 3 stiklinės (750 ml) verdančio jautienos sultinio; Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai; 9..
Recepto vertinimas:
Daržovienė su mėsaIngridientai:300g. jautienos, 400g. kopūstų, 100g. virtų burokėlių, nedidelis svogūnas, 100g. porų, 1,5l. vandens, 50g. rūkytos šoninės, šaukštas riebalų, šaukštas pomidorų pastos, 2 šaukštai citrinų sulčių arba acto, 4 šaukštai grietinės, laurų lapelis,..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su lašinukais
Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su lašinukais
Marinuota jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, aliejaus, 100 g lašinukų, grietinėlės, 1 šaukštas miltų. Marinatui: 8 kadagio uogos, mairūno, lauro lapas, 4 sugrūsti gvazdikėliai, 1 gabalėlis saliero, 1 petražolės šaknis, svogūnas, 4 šaukštai alieja..
Recepto vertinimas:
Jautienos vyniotiniaiIngridientai:0,5kg jautienos, prieskonių, druskos. Įdarui: 250 g jautienos lajaus ar lašiniukų, 250 g juodos ruginės senos duonos, 1 kiaušinis, 1/2 stiklinės sultinio, 20 g sviesto, 2 šaukštai grietinės.Gaminimas Mėsa supjaustoma plonais, bet platokais gabali..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.400g jautienos minkštimo, 2.50g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, druskos, pipirų, 4.1 skiltelė česnako, 5.3-4 morkos, 6.2 svogūnai, 7.100-200g virtų grybų, 8.10-12 bulvių, žalumynų. Gam..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su daržovėmis
Jautiena, troškinta su daržovėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g jautienos, 2.40 g riebalų,3. 1 svogūnas, 4.druskos, pipirų, mairūno, 5.2 skiltelės česnako, 6.susmulkinta citrinos žievelė, 7.1/2 citrinos, 8.1 petražolės šaknis, 9.4—5 morkos, 10.4 kopūsto griežiniai, 11..
Recepto vertinimas:
ĖRIENOS KEPSNYSIngridientai:3-4 kg ėrienos šonkauliukų (16 kauliukų)druskos, pipirųmaltų paprikųšaukštelis rozmarinų aliejausPadažui:stiklinė jautienos sultiniošaukštas miltųGaminimasĮtrinkite mėsą priesko..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su baravykaisIngridientai:1kg jautienos, 4—6 džiovinti arba 6—8 švieži baravykai, 2—3 svogūnai, 1 šaukštelis miltų, 40 g sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, 1/2 stiklinės sultinio.Gaminimas Mėsa išverd..
Recepto vertinimas:
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliu
Jautiena su artišokais, alyvuogėmis ir raudonėliuIngridientai:4 porcijoms: 2 valg. š. alyvuogių aliejaus; 680 g jautienos filė; 1 sutraiškyta česnako skiltelė; 1 ryšulėlis susmulkintų česnako laiškų; ½ stiklinės baltojo vyno; 1 stiklinė jautienos sultinio; 1 valg. š. pomidorų ..
Recepto vertinimas:
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomis
Jautienos muštiniai, įdaryti slyvomisIngridientai:800g jautienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių muštiniams pavolioti, 40g riebalų kepimui, 20g sviesto užpylimui. Įdarui: 200 g džiovintų slyvų, 3—4 svogūnai, prieskonių (muskato, cinamono, p..
Recepto vertinimas:
Padažas su salierais ar petražolėm
Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno. Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..
Recepto vertinimas:
Jautiena su razinų padažuIngridientai:(5 porcijos)900 g jautienos filė,50 g aliejaus,25 g sviesto,2 stiklinės jautienos sultinio,truputis maltųjuodųjų pipirų,150 g geltonųjų razinų,0,5 stiklinės grietinėlės,100 g brendžio.Gar..
Recepto vertinimas: