Aluje troškinta jautiena
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g jautienos,
40 g taukų,
druskos,
pipirų,
svogūnas,
1 šaukštas garstyčių,
0,5 l alaus,
kmynų,
duonos plutelių,
tarkuotos citrinos žievės.
Gaminimas:
Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!