Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais
Ingridientai:0,5kg kopūsto gūžė,
300 g jautienos,
6 bulvės,
2—3 riekelės pyrago,
l/2 kiaušinio,
1 svogūnas,
pipirų,
1 lauro lapelis,
druskos,
2 šaukštai grietinės,
2l. vandens.
Gaminimas
Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti pipirai ir piene išmirkytas pyragas, pasūdoma, viskas gerai išmaišoma ir daromi nedideli kukuliai. Išvirusi sriuba užbalinama grietine.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!