Jautiena, jautienos receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/jautiena/9

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Padažas su raugintais agurkais

Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos išpjova ant iešmo

Jautienos išpjova ant iešmoIngridientai:800 g jautienos išpjovos, 3 šaukštai aliejaus, 4 nedideli pomidorai, ryšelis svogūnų laiškų, maltų pipirų, druskos, gelsvių, bazilikų.Gaminimas Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama m�..

Recepto vertinimas: 0

Emilijos lazanija

Emilijos lazanijaIngridientai:400g miltų, 4 kiaušiniai, 100g neriebios kiaulienos, 100g jautienos faršo, rūkyto kumpio, 2 gabalėliai vištienos kepenėlių, 100g sviesto, 100g tarkuoto sūrio, šaukštelis pomodorų padažo, svogūnas, saliero šaknis, morka, 0,5 stiklinės raudono vyno, beša..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų lazanija

Špinatų lazanija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 6 lazanijos lakštai Mėsos sluoksnis: 250 g maltos jautienos; 250 g maltos kiaulienos; 1 puodelis supjaustytų svogūnų; 2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės; 400 ml indelis marinuotų pomidorų; 200 ml indelis pomidorų padažo; ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Jautienos vyniotinisIngridientai:800g jautienos, 200g lašnukų, 3 kiaušiniai, 3 šaukštai pieno, 10 g riebalų kepimui, pipirų, druskos.Gaminimas Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti ..

Recepto vertinimas: 5

Šiupininė su mėsa ir grybais

Šiupininė su mėsa ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g jautienos kaulų, 1,25 l vandens, 100 g jautienos, 1 salieras, 1 petražolė, 1 morka, 50 g lieso kumpio, 50 g pieniškų dešrelių, 200 g šviežių baravykų, 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, 1 nedidelis raugintas agurkas, 2 ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos maltiniai

Triušienos maltiniaiIngridientai:1/2kg triušienos, 40g sviesto ar triušio riebalų, 2 riekelės pyrago, 1 kiaušinis, truputis pieno, prieskonių, džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Jautienos vyniotinis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, morka, svogūnas. Padažui: 1 šaukštas miltų, 100 g grietinėlės, raudonojo rūgštaus vyno. Įdarui: Svogūnas, 3 marinuoti agurkai, 100 g lašinukų. Gaminimas: Mėsą išmušti, įtrinti dru..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba

Ryžių sriubaIngridientai:0,5kg vištienos, 0,5kg jautienos kaulų, 2 morkos, 1 petražolė, 0,5 saliero, 120 g ryžių, druskos, krapų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių, 2l. vandens.Gaminimas Paruošta vištiena sukapojama, jautienos kaulai susmulkinami, ir kartu su prieskoninėm..

Recepto vertinimas: 0

Apetitiški maltinukai (Ramunės)

Apetitiški maltinukai (Ramunės)Ingridientai:2 riekelės baltos duonos, 100 ml pieno, 1 svogūnas, 1 skiltelė česnako, 100 g saulėgrąžų sėklų, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus, 400 g jautienos faršo, 1 kiaušinis, 1 šaukštelis džiovinto mairūno, druskos, maltų juodųjų pipirų, 5 po..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių salotos su virta jautiena

Vaisių salotos su virta jautienaIngridientai:200 g. virtos liesos jautienos, 2-3 konservuotos kriaušės, 200 g. konservuotų persikų, 100 g. vynuogių be kauliukų, 50 g. juodųjų alyvuogių be kauliukų, 150 g. majonezo, smulkintų bazilikų, druskos, salotų lapų.Gaminimas Jautieną supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Ėrienos kepsnys

Ėrienos kepsnysIngridientai:3-4 kg ėrienos šonkauliukų, druskos, pipirų, maltų paprikų, šaukštelis rozmarinų aliejaus, Padažui: stiklinė jautienos sultinio, šaukštelis miltų.Gaminimas Ištrinkite mėsą prieskoniais bei žolelėmis, susukite ratu ir padėkite ant kepino skardos. Šo..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos su smidrais

Jautienos salotos su smidraisIngridientai:200 g karštai rūkytos jautienos filė, 1 kg jaunų smidrų (šparagų), 2 šaukštai aliejaus, 4 šaukštai natūralaus vynuogių acto, žiupsnelis smulkintų petražolių lapelių.Gaminimas Smidrų stiebelius nulupti, pašalinti sumedėjusią žievę, ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų padažas

Pomidorų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Svogūnų padažo, 3 - 4 šaukštai pomidorų tyrės, cukraus.  Gaminimas: Gaminant svogūnų padažą, kartu su kapotais svogūnais riebaluose pakaitinti ir pomidorų tyrę. Padažą pagardinti cukrumi, druska, galima apibarstyti pipirais. T..

Recepto vertinimas: 4

Jautienos krūtinėlė su krienais

Jautienos krūtinėlė su krienaisIngridientai:1,5 kg jautienos krūtinėlės, 50 g rūkytos šoninės, 100 g šviežiai tarkuotų krienų, 500 ml grietinėlės, 4 svogūnai, 2 morkos, 100 g saliero šaknies, šaukštas acto, šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių, laurų lapelis, druskos, cukrau..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai krepšeliai su jautiena

Bulviniai krepšeliai su jautienaIngridientai:4 jautienos filė gabalėliai (maždaug po 150 g. ir 1,5 cm storio), svogūnas, 6 pomidorai, 2 šaukštai smulkintų petražolių, 100 g. juodųjų alyvuogių be kauliukų, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 700 g. bulvių, ..

Recepto vertinimas: 0

autienos kukulių sriuba su pievagrybiais

autienos kukulių sriuba su pievagrybiaisIngridientai:2 l vandens 20-25 pievagrybiai 2 morkos 1 svogūnas 2-3 bulvės druskos lauro lapelių juodųjų pipirų Kukuliams: 300 g jautienos faršo 1 kiaušinis jautienos priekonių 1 riekelė batonoGaminimasUžvirkite pasūdytą vandenį. Už..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys su svogūnais

Jautienos kepsnys su svogūnaisIngridientai:200 g morkų, 0,25 l. sultinio, 1 v.š. sviesto ar margarino, 1 v.š. miltų, 100 ml pieno, 1 jautienos muštinis, 1 svogūnas, 1 a.š. aliejaus, 2-3 petražolių šakelės, 100 g šaldytų žaliųjų žirnelių, tarkuotas muskato riešutas.Gaminim..

Recepto vertinimas: 0

Vikos guliašas (4 asmenims)

Vikos guliašas (4 asmenims) Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Mėsa (kiauliena, jautiena ar kitoks kumpis)    800 gSvogūnai                      &nb..

Recepto vertinimas: 1

Troškinta jautiena su bulvėmis

Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)

Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g jautienos kepsnio,2. 100 g varškės, 3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų stori..

Recepto vertinimas: 0

RYTIETIŠKOS SALOTOS

RYTIETIŠKOS SALOTOSIngridientai:70 g virtų ryžių,70 g virtos jautienos, 12 mėlynojo svogūno, 6 alyvuogės, 1 šaukštas kapotų petražolių, 30 g raudonos saldžiosios paprikos, 50 g majonezo, 1 virtas kiaušinis, 12 šviežio po..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškos ryžių salotos

Japoniškos ryžių salotos Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 250g jautienos, 1 apelsinas. Padažui: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis garstyčių, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštas acto, 130g aliejaus, 1 apelsinas, 1 šaukštas miltų, 1/2 šaukš..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška kaimiška dešra

Meksikietiška kaimiška dešraIngridientai:8 kg kiaulienos filė, 2 kg jautienos išpjovos, 1 kg saldžiųjų paprikų, 60 g kmynų, 60 g raudonėlio, 30 g raudonųjų paprikų, 60 g gvazdikėlių, 60 g cinamono, 2 stiklinės trintų česnakų, 2l. obuolių acto, 250 g druskos.Gaminimas Į ..

Recepto vertinimas: 0

Rumuniškos dešrelės

Rumuniškos dešrelėsIngridientai:300 g maltos avienos (arba kiaulienos su jautiena), svogūnas, pusantros sudžiūvusios bandelės, kiaušinis, pusė stiklinės maltų džiūvėsėlių, 2 skiltelės česnako, pipirų, druskos.Gaminimas Bandelę išmirkyti, svogūną supjaustyti, pakepinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18