Jautiena, jautienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/jautiena/16
Gabalėliais spirginta jautiena
Gabalėliais spirginta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 50 g riebalų, 2 svogūnai, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas pomidorų padažo, 200 g grietinės Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti ir pakepti su svogūnais. Tada apibarstyti druska, pipirais, ..
Recepto vertinimas:
Langetas grietinės padaže Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, 0,5 citrinos sulčių, 2 šaukštai miltų, 30 g riebalų, 2 stiklinės mėsos sultinio, 100 g grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apšlakstyti citrinos sultimis ir 30 minučių palaikyti. Paskui..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir svogūnų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. virtos jautienos; 2 raudonieji svogūnai; 200 g. bulvių; 3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių; 3 šaukštai aliejaus; petražolių ryšulėlis, maltų pipirų, druskos. Gaminimas: Jautieną supjaustyti plonomis juostel�..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padaže
Jautiena, troškinta raudonųjų serbentų padažeIngridientai:0,5 kg. minkštos jautienos, 2-3 šaukštai aliejaus, maltų pipirų, 0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių, 1 stiklinė vandens arba sultinio, 100g. grietinėlės, druskos, 2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių.Gamini..
Recepto vertinimas:
Jautienos muštiniaiIngridientai:800 g jautienos, stiklinė sultinio, šaukštas miltų, 4 šaukštai trupintos sausos duonos, stiklinė grietinės, taukų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustyti porcijomis, išmušti, pabarstyti druska ir miltais, apkepti įkaitintuose riebaluose. Tada sudėti į k..
Recepto vertinimas:
Kavos padaže troškinta jautiena
Kavos padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai riebalų, šaukštas miltų, 0,5 stiklinės stiprios kavos, ¼ stiklinė vandens, ¼ stiklinės raudonojo vyno, druskos, pipirų, mairūno. Gaminimas: Mėsą supjaust..
Recepto vertinimas:
Sriuba su citrinaIngridientai:0,5kg jautienos su kaulais, 2 morkos, 0,5 saliero, 1 citrina, 1 petražolė, 1 poras, 200 g ryžių, 3—4 tryniai, 1 stiklinė grietinės, druskos.Gaminimas Iš mėsos ir prieskoninių daržovių (morkų, salierų, porų) išverdamas sultinys. Atskirai pa..
Recepto vertinimas:
Burokelių - jautienos salotosIngridientai:3 nedideli virti burokėliai, 3 su lupenomis virtos bulvės, 3 nedideli (rūgštesni) obuoliai, 3 marinuoti agurkėliai, 300g. fermentinio kietesnio sūrio, apie 0,5kg virto jautienos kumpio be kaulo, majonezo.Gaminimas Viską pjaustome vienodo dydž..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas su raugintais agurkais
Žaliasis padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių ar krienų. Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškin..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta arbatoje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2—3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto, 3.druskos, 4.pipirų, 5.1 skiltelė česnako, 6.1 didelis rūgštus obuolys,7. 3 šaukšteliai arbatžolių, 8.1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens. ..
Recepto vertinimas:
Įdaryti svogūnai su jautienaIngridientai:4 dideli svogūnai, 400 g virtos jautienos, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai grietinės, 3 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 stiklinės pieno, stiklinė jautienos sultinio, maltų juodųjų pipirų, druskos, krapų.Gaminimas Svogūnus nulupame, apverdame,..
Recepto vertinimas:
Kepta jautiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, 400 g riebalų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pamušti. Apibarstyti druska, pipirais ir kepti. Galima prieš patiekiant apipilti vynu ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis
Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g lašinukų arba rūkytos šoninės, 2.300 g jautienos, 3.1 svogūnas, pipirų, česnako, 4.2-3 pomidorai arba vienas šaukštas pomidorų tyrės, 5.8-10 bulvių, žalumynai. Gaminimas: Lašinukus ir m�..
Recepto vertinimas:
KARLOVI VARŲ TROŠKINYSIngridientai:400 g jautienos be kaulųdruskos30 g riebalų6 g svogūnomaltų saldžiųjų ankstpipiriųapie 250 ml grietinėlės10-20 g miltųsultinioGaminimasSupjaustyti svogūnai pakepinami, įberiama maltų an..
Recepto vertinimas:
Jautienos salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g. liesos jautienos krūtininės, 400 g. virtų bulvių, 0,5 stiklinės sauso balto vyno, 5 šaukštai aliejaus, 150 g. pomidorų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, acto, petražolų lapelių. Gaminimas: Virta mėsa plonai supjaustoma, o bulv..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g lašiniukų, 3.30 g riebalų arba aliejaus, 4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 5.1/2 citrinos, 6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stik..
Recepto vertinimas:
Kepsneliai su džiovintomis slyvomis
Kepsneliai su džiovintomis slyvomisIngridientai:600 g jautienos filė, 400 g džiovintų slyvų be kauliukų, jautienos prieskonių, cukraus, druskos, riebalų skardai patepti.Gaminimas Slyvas gerai nuplauname ir užmerkiame. Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome griežinėliais...
Recepto vertinimas:
Burokėlių ir svogūnų salotos II
Burokėlių ir svogūnų salotos II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 dideli svogūnai, 2 virti ir parauginti burokėliai, ½ stiklinės burokėlių sulčių, Druska, Pipirai, Cukrus. Gaminimas: Svogūnus ir burokėlius supjaustyti vienodo storio griežinėliais ir sudėti į dubenėlį, užpilti..
Recepto vertinimas:
Jautiena kepta džiūvėsėliuose Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, kiaušinis, 4 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 50 g riebalų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska, pipirais, pavolioti kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Ta..
Recepto vertinimas:
Dygliuotojo kapario sriubaIngridientai:600 g jautienos šonkauliukų, 2 svogūnų, 280g kapario, 80g pomidorų padažo, 30 g kiaulinių taukų, 80 g grietinės, 1 citrinos, 50 g svogūnų laiškų, raudonėlio, baziliko, maltų raudonųjų aitriųjų pipirų, druskos.Gaminimas Iš kaulų nuv..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su bruknėmis
Troškinta jautiena su bruknėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g jautienos, 2.2 svogūnai, 3.60g riebalų, 4.1 šaukštas miltų, 5.0,5 stiklinės bruknių, druskos, pipirų, kmynų, mairūno. Gaminimas: Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvoliot..
Recepto vertinimas:
Jautiena kaubojiškai (Ramunės)
Jautiena kaubojiškai (Ramunės)Ingridientai:700 g jautienos (be kaulų), 8 maži svogūnėliai, 1 raudonos paprikos ankštis. Marinatas: 1/2 stiklinės aštraus kečupo, 1/3 stiklinės aliejaus, 3 šaukštai prieskonių sriuboms, 1 šaukštas sutarkuotų krienų.Gaminimas Dubenėlyje išmaišyti ..
Recepto vertinimas:
Dzūkiški jautienos kukulaičiai
Dzūkiški jautienos kukulaičiaiIngridientai:l/2kg jautienos, prieskonių, svogūnų, druskos, 100 g rūkytų lašiniukų, 1 kiaušinis kukulaičiams pavilgyti ir džiūvėsėlių ar miltų jiems pavolioti, riebalų virimui. Bulviniams kukulaičiams: 300 g išspaustų bulvių, 200 g virtų ..
Recepto vertinimas:
Kepti filė griežinėliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g jautienos filė, 100 g rūkytos šoninės, 10—15 nedidelių svogūnų, 4—5 baltos duonos riekės, sviesto, druskos, pipirų. Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves ir supjaustyti ją į 4—6 storus griežinėlius. K..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas: