Troškinta jautiena su daržovėmis
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
125 g jautienos,
100 g bulvių,
15 g sviesto,
35 g morkų,
25 g ropių,
35 g svogūnų,
15 g petražolių,
20 g pomidorų tyrės,
5 g miltų,
lauro lapelių,
pipirų, druskos,
cinamono, gvazdikėlių,
mairūno, kmynų.
Gaminimas:
Jautieną užpilkite sultiniu ir troškinkite 1 valandą. Miltus pakepinkite svieste ir supilkite ant mėsos, taip pat supilkite pomidorų tyrę ir užvirinkite. Tada sudėkite apkepintas bulves ir daržoves. Prieskonius suriškite į vandeniui laidų maišelį ir įdėkite į troškinį ir viską troškinkite toliau kol mėsa suminkštės. Tada maišelį su prieskoniais išimkite. Patiekdami mėsą apibarstykite žalumynais. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!