Vengriškas guliašas

Ingridientai:
600 g. jautienos,
500 g. svogūnų,
450 g. grietinės,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
4 šaukštai kiaulinių taukų,
2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų,
2 grūstos česnako skiltelės,
pusė šaukštelio maltų kmynų,
250 ml. jautienos sultinio,
šaukštas miltų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Mėsą supjaustome dideliais gabalais, sudedame į storadugnį puodą su įkaitintais taukais ir nuolat maišydami trumpai pakepiname. Svogūnus nulupame, supjaustome žiedais, suberiame į puodą su mėsa ir smarkiai maišydami kepame 5 minutes. Supilame actą, sultinį, įberiame pipirų, maltų paprikų, kmynų, įdedame grūstų česnakų. Sumažiname kaitrą, uždengiame ir retkarčiais pamaišydami troškiname, kol mėsa suminkštėje. Baigdami troškinti sumaišome grietinę su miltais ir sudedame į troškinį. Sūdome pagal skonį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!