20 rezultatų ieškant "sumaisyti"
Japoniškos ryžių salotos Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 250g jautienos, 1 apelsinas. Padažui: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis garstyčių, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštas acto, 130g aliejaus, 1 apelsinas, 1 šaukštas miltų, 1/2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Varškės desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-5 šaukšteliai želatinos 500 g varškės sūrelių 1/4 l pienos žiupsnelis druskos 4šaukštai juodųjų serbentų sulčių 2 šaukštai citrinų sulčių 50 g miltinio cukraus 80g susmulkinto karčiojo šokolado 1 šaukštas lazdynų riešut..
Recepto vertinimas:
Kavos tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešla: 1.8 tryniai 2.240 g cukraus 3.160 g miltų 4.1 citrinos sultys 5.9 plakti baltymai Kremas: 6.30-40 g naturialios kavos užpilo 7.3-4 šaukštai cukraus 8.3 tryniai 9.2 kiaušiniai 10.300 g sviesto Punšas: 11.1/2 stiklinės vandens..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortasIngridientai:180 g biskvitinių sausainių, 1 l. abrikosinio jogurto, 150 g šokoladinio glajaus, šiek liek aliejaus, 8 šaukšteliai želatinos, 1 citrinos sultys, 250 g cukraus, indelis konservuotų abrikosų, 250 g grietinėlės.Gaminimas Tortinės dugną iškloti svies..
Recepto vertinimas:
Tortas su Bezė apvalkaluIngridientai:4 kiaušiniai, 250 g cukraus, 60 g miltu, 70 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1 citrinos žievelė, 6 šaukšteliai želatinos, 250 g tepamo varškės sūrelio, 250 g jogurto, 1 citrinos sultys, 3 šaukštai degtinės, 350 g grietinėlės, ..
Recepto vertinimas:
Melioninis tortasIngridientai:180 g cukraus, 1 šaukštelis sviesto, 200 g javainių, indelis konservuotų abrikosų, pakelis citrinų želės, 100 g tyrės pavidalo varškės, 2 šaukštas citrinos sulčių, vanilinio cukraus, 250 g grietinėlės, po 1/2 dviejų spalvų melionų, 5 grieži..
Recepto vertinimas:
Tortas su žaliąja citrinaIngridientai:40 g sviesto, 130 g biskvitinių sausainiu, citrinų želė (sausa), 1 pakelis vanilinio cukraus, 250 g tyrės pavidalo varškės, 4 šaukštas žaliosios citrinos sulčių, 100 g cukraus, melisų, 250 g grietinėlės, žaliosios citrinos griežinėli�..
Recepto vertinimas:
Tradicinis tortasIngridientai:3 kiaušiniai, 190 g cukraus, 100 g miltu, 50 g krakmolo, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 300 g aviečių, 2 šaukšteliai želatinos, 500 g tepamo varškės sūrelio, 750 g varškės, 450 g grietinėlės, lazdyno riešutų.Gaminimas Baltymus suplakti kartu s..
Recepto vertinimas:
Bandelės su varškeIngridientai:400g miltų, 200ml pieno, 2 tryniai, 5 šaukštai sviesto, 60 g cukraus 20 g mielių, druska, 1 kiaušinis, riebalai formai ištepti. Įdarui: 300g varškės, 3 kiaušiniai, 30g cukraus, 2 šaukštai sviesto, vanilės. Gaminimas Mieles sumaišyti su šaukšteliu c..
Recepto vertinimas:
Šaltasis platoIngridientai:1 stiklinė virtos pjaustytos jautienos, 1 stiklinė virtos pjaustytos kiaulienos, 0,5 stiklinės marinuotų pjaustytų paprikų, 1 svogūnas, 0,5 stiklinės pjaustytų petražolių ir koriandro žalumos, 1 šaukštas acto, 1 maltas aitrusis pipiras, druskos pagal ..
Recepto vertinimas:
Tešloje kepti langustai su padažu
Tešloje kepti langustai su padažuIngridientai:4 išvirti langustai, 1 svogūnas, actas, aliejus, imbieras, 1 kiaušinis, miltų pieno, pipirai, druska. Padažui: pomidorų tyrė, 3 svogūnai, 1 česnakas, imbiero, druska, pipirai, aliejus.Gaminimas Langustus sumaišyti su svogūnais, druska, pi..
Recepto vertinimas:
Frankfurto vainikas (Violetos)
Frankfurto vainikas (Violetos)Ingridientai:450 g. minkšto sviesto, 375 g. cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus, 5 kiaušiniai, 200 g. miltų, 3 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių, 150 g. lazdyno riešutų (kapotų), 2 pak. vanilinio pudingo, 750 ml. pieno, 125 g. slyvų džemo, 4 valgomi šaukš..
Recepto vertinimas:
Braškių ir jogurto tortasIngridientai:Tešlai: 40 g pistacijų; 200 g sviesto; 200 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 5 kiaušiniai; 225 g miltų; 2 arbat. š. kepimo miltelių. Įdarui ir papuošimui: 1 kg braškių; 10 valg. š. cukraus; 3 valg. š. citrinų sulčių; 6 arb. š. želatinos; 500 ..
Recepto vertinimas:
Nugos pyragasIngridientai:150 g sviesto; 150 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 3 kiaušiniai; 250 g miltų; 3 valg. š. romo; 3 arb. š. kepimo miltelių; 3 valg. š. pieno; 50 g kapotų migdolų; 100 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"); Riebalų forma..
Recepto vertinimas:
Vyšnių ir varškės pyragas su trupiniais
Vyšnių ir varškės pyragas su trupiniaisIngridientai:Tešlai: 400 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 150 g sviesto arba margarino; 200 g cukraus; 2 kiaušiniai. Varškės kremui: 500 ml pieno; 1 pak. grietininio pudingo miltelių; 190 g cukraus; 2 kiaušiniai; 500 g varškės; 2 pak. va..
Recepto vertinimas:
Punšo tortasIngridientai:Tešlai: 6 kiaušiniai; 240 g cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; 120 g krakmolo; 120 g miltų; 1,5 nubraukto arb. š. kepimo miltelių; Riebalų formai patepti. Įdarui: 3 apelsinai; 1 citrina; 3 valg. š. serbentų drebučių; 2 valg. š. romo. Užpilui: 300 g cukr..
Recepto vertinimas:
Švarcvaldo vyšnių tortasIngridientai:Biskvitui: 6 kiaušiniai; 150 g cukraus; 1 pak.vanilinio cukraus; Žiupsnelis druskos; 75 g miltų; 75 g krakmolo; 25 g kakavos miltelių; Sviesto formai patepti. Trapiai tešlai: 150 g miltų; 1 mažas trynys; 65 g cukraus; ½ pak.vanilinio cukraus; ½..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešlaIngridientai:6 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti prieskonius. Bal..
Recepto vertinimas:
Biskvitinė tešla su vandeniuIngridientai:6 kiaušiniai; 300 g cukraus; 1 citrinos tarkuota žievelė arba 1 pak. vanilinio cukraus; 300 g miltų; 2 arb. š. kepimo miltelių.Gaminimas 1. Ruošimo būdas: kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti iki purios masės. Plakant po vieną �..
Recepto vertinimas:
Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu
Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremuIngridientai:Tešlai: 4 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; 100 g kapotų graikinių riešutų. Įdarui: 500 ml pieno; 75 g cukraus; 1 pak. vanilinio pudingo miltelių; 200 g minkšto svi..
Recepto vertinimas: