Jautiena, jautienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Jautiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai-naudojant/jautiena/17
Daržovių, bulvių ir mėsos košė
Daržovių, bulvių ir mėsos košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 nedidelė morka1 kopūsto lapas arba 1-2 "šakelės" kalafioro1 nedidelė bulvė20 - 30 g jautienosšaukštelis sojoskukurūzų ar alyvų aliejaus Gaminimas: Viską sutriname. ..
Recepto vertinimas:
Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..
Recepto vertinimas:
Marinuota veršienos filė su pankoliais
Marinuota veršienos filė su pankoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g veršienos arba jautienos filė 4 šaukšteliai pankolio sėklų 1 šaukštelis kmynų 125 g cukraus 125 g druskos Gaminimas: Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiama..
Recepto vertinimas:
Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažu
Jautienos griežinėliai, troškinti su serbentų padažuIngridientai:500 g. jautienos, supjaustytos 1 cm pločio griežinėliais, pusė šaukštelio garstyčių, 30 g. sviesto, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas miltų, 100 ml. grietinėlės, 2 šaukštai raudonųjų serbentų drebučių, 250 ml. ja..
Recepto vertinimas:
GAIVIOSIOS MARIJANOS SALOTOSIngridientai:400 g šviežių agurkų,300 g virtų šparagų,1 stiklinė susmulkintos keptos jautienos,1 šaukštelis krapų,1 šaukštas citrinos sulčių,350 g žemuogių.Padažui:4 šaukšt..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir paprikų salotosIngridientai:Po 1 žalią, raudoną ir žalią papriką,0,5 raudonos aštriosios paprikos,200 g jautienos,2 šaukštai alyvų aliejaus,truputis skrudintų lazdynų riešutų,druskos, pipirų.GaminimasMė..
Recepto vertinimas:
Salotos FortunaIngridientai:Jautienos liežuvis,rauginti agurkai,virtas kiaušinis,svogūnas,prieskoniai,majonezo.GaminimasViska supjaustome kubeliais, uždedame majonezo ir papuošiame petražolės šakele.skanaus (Laima)..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su lašinukais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su lašinukais ir daržovėmisIngridientai:300 g jautienos kumpio, 150 g rūkytų lašinukų, 2 vidutinio dydžio svogūnai, 5-6 česnako skiltelės, 200 g saliero šaknies, 2-3 pomidorai, 8-10 bulvių, 2 šaukštai pomidorų padažo, maltų juodųjų pipirų, druskos, žiupsnel..
Recepto vertinimas:
Jautienos ir svogūnų salotosIngridientai:400 g. virtos jautienos, 2 raudonieji svogūnai, 200 g. bulvių, 3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių, 3 šaukštai aliejaus, petražolių ryšulėlis, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Jautieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Svogūnus nulupt..
Recepto vertinimas:
Jautienos filė su daržovėmis ir padažu
Jautienos filė su daržovėmis ir padažuIngridientai:600 g. jautienos nugarinės, 200 g. šviežių arba šaldytų mėlynųjų slyvų, jautienos prieskonių mišinio, smulkintų rozmarinų, vienos citrinos sulčių, šaukštelis cukraus, druskos, 3 šaukštai aliejaus kepimui.Gaminimas Filė nupl..
Recepto vertinimas:
Marinuota jautiena su razinomis
Marinuota jautiena su razinomisIngridientai:1 kg jautienos, 500 ml raudonojo vyno, 150 ml raudonojo vyno acto, 500 ml vandens, 2 šaukštai razinų, svogūnas, petražolės šaknis, morka, šaukštelis garstyčių sėklų, po šaukštelį mairūnų ir maltų kalendrų, 2 šaukštai aliejaus, šaukš..
Recepto vertinimas:
SALOTOS NIAM - NIAMIngridientai:Pusė vidutinio dydžio morkų,75 g jautienos nugarinės,75 g verdančio aliejaus,1 svogūnas, 1 šaukštelis cukraus,pusė šaukštelio druskos,pusė aitriosios paprikos ankšties,pusės citrinos sulčių..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių ir vyno padažas
Džiovintų vaisių ir vyno padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6g džiovintų slyvų, 6g džiovintų kriaušių, 12g obuolių, 32g jautienos sultinio, 6g baltojo sauso vyno, 0,24g maltų cinamonų, 0,6g druskos Gaminimas: Išmirkykite 6g džiovintų slyvų ir..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkaisIngridientai:Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių arba krienų.Gaminimas Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjau..
Recepto vertinimas:
Jautiena, marinuota su burbonu
Jautiena, marinuota su burbonuIngridientai:1,2 kg jautienos išpjovos, 100 ml burbono, 2 šaukštai citrinų sulčių, 3 šaukštai cukraus, 200 ml vandens, 60 ml tamsiojo sojų padažo, šaukštas Vusterio padažo, šaukštelis maltų juodųjų pipirų, truputis aštraus pipirinio padažo.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Spanguolių su čiobreliais padažas
Spanguolių su čiobreliais padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 25g šaldytų uogų, 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažo, 3g išspaustomis citrinų sunkos, 0,05g maltų juodų pipirų, 0,01g džiovintų čiobrelių Gaminimas: 25g šaldytų uogų atlaidinkite ir ..
Recepto vertinimas:
Raudonasis varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. varškės, 1,5 šaukšto pomidorų tyrės ir 0,5 stiklinės sultinio arba 3/4 stiklinės pomidorų sulčių, 1 šaukštelis cukraus, 2 šaukštai aliejaus, garstyčių, šviežių arba džiovintų prieskoninių augalų (mėtų, rau..
Recepto vertinimas:
PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS
PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAISIngridientai:Svogūnų padažo1 nedidelis raugintas agurkas1 šaukštas pomidorų tyrėsmarinuotas ankštinis pipirastruputis garstyčių arba krienųGaminimasPomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais..
Recepto vertinimas:
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpis
Pievagrybiais įdarytas veršienos kumpisIngridientai:1 veršienos kumpis (didelis),druskos,jautienos prieskoniai,6 česnako skiltelės.Įdarui:apie 250 g veršienos faršo,200 g pievagrybių,2 svogūno galvutės,2 šaukštai grietinės,1 stikl..
Recepto vertinimas:
JAUTIENA BURGUNDIŠKAIIngridientai:4 porcijoms1,5 kg jautienos150 g riebalųdruskos, baltųjų pipirų400 g morkų1 ryšelis svogūnų laiškų60 g sviesto2 šaukštai miltų1 stiklinė konjako1 l raudonojo burgundiškojo vyno2 čes..
Recepto vertinimas:
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis
Jautiena troškinta su lašiniukais ir bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g lašiniukų arba rūkytos šoninės, 2.300 g jautienos,3.1 svogūnas, pipirų, česnako,4.2—3 pomidorai arba 1 šaukštas pomidorų tyrės, 5.8—10 bulvių, žalumynų Gaminimas: Lašiniukus ir mės�..
Recepto vertinimas:
Jautiena su kilkėmis ir citrina
Jautiena su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g lašinių, 30 g riebalų, 5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 0,5 citrinos, petražolių lapelių, 4 šaukštai acto, 0,5 stiklinės sauso vyno, 0,5 šaukštai miltų. Gaminimas: Į mėsa prismaigstyti plon..
Recepto vertinimas:
Natūralus muštinis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 160 g jautienos, 10 g sviesto, 50 g mėsos sulčių, 15 g krienų, 150 g priedo, pipirų, druskos. Gaminimas: Jautieną supjaustykite 2 cm storumo gabalėliais, išmuškite, pasūdykite, dėkite į įkaitintą keptuvę su sviestu ir kepkite 15 mi..
Recepto vertinimas:
Bulvės Šiaudeliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg bulvių jautienos taukų druskos Gaminimas: Tai smulkiai supjaustytos gruzdintos bulvės. Ruošiant jas, bulvės pjaustomos griežinėliais, o po to iš sudėtų kelių griežinėlių pjaunamos smulkios juostelės. Kepamos 2 kartus: iš ..
Recepto vertinimas:
JAUTIENA, KEPTA BANDELĖSEIngridientai:4 bandelės,200-250 g virtos jautienos, 200 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai sviesto, 1 poras, 1 šaukštas miltų, sultinio, 1 stiklinės grietinės, druskos, pipirų.GaminimasBandelių viršų nupjauna..
Recepto vertinimas: