3 rezultatų ieškant "zalieji"

Baklažanų ir morkų žalieji ikrai

Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nupjaunami vaiskočiai su dalimi vaisiaus, išilgai perpjaunami į keturias dalis ir truputį pasūdomi. Iš gerai nuaugusių mėsingų paprikų iškrapštomos sėklos, ankštys perpjaunamos išilgai per pusę. Nusku..

Recepto vertinimas: 0

KONSERVUOTI ŽALIEJI ŽIRNELIAI

Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmesti po 1juodąjį ir kvepiantį pipirą,užpilti verdančiu marinatu, užsukti, sudėti žemyn dangteliais ir uždengti šiltai. Laikyti, kol atvė..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti žalieji žirneliai (Ramunės)

Žirnelius perrinkti, nuplauti. Vandenį pasūdyti, užvirti, suberti žirnelius ir pavirti apie 10 - 15 min. Tada išgriebti, sudėti į indelius, įmesti po 1juodąjį ir kvepiantį pipirą, užpilti verdančiu marinatu, užsukti, sudėti žemyn dangteliais ir uždengti šiltai. Laikyti, kol atv..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: zalieji