Švediški kotletai (Ramunės) (foto)

Ingridientai:
300g faršo,
1 trynys,
1 svogūnas,
4 šaukštai raugintų ar marinuotų burokėlių,
1 tarkuota bulvė,
pipirai, druska,
džiūvėsėliai.
Gaminimas
Faršą paruošti įprastai. Sudėti per smulkesnė tarką sutarkuotą bulvę ir burokėlius, kubeliais supjaustytą svogūną. Krauopščiai išmaišyti. Formuoti kotletus, juos apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje.

Garnyrui labai tinka raugintų kopūstų salotos ir žalieji žirneliai su majonezu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!