25 rezultatų ieškant "vienos"

Itališkas velykinis pyragas su makaronais

1.Miltus, cukrų, svietą, kiaušinį ir druską kapoti peiliu, kol sviestas taps mažais gabaliukais. Tuomet tešlą išminkyti ir pusei valandos padėti į šaldytuvą. 2.Įdarui į verdantį pieną supilti makaronus, vieną ketvirtadalį cinamono, druską ir 30 gr. cukraus. Virti nuolat maišant..

Recepto vertinimas: 0

Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu

Avienos filė supjaustome pailgais gabalais, iš abiejų pusių įpjauname įstrižais pjūviais. Kiaušinį išplakame su trupučiu miltų. Filė gabalus iš vienos pusės pamirkome plakinyje ir apvoliojame migdolų drožlėmis. Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame avienos fi..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių šerbetas su kalvadosu

1. Supjaustykite obuolius skiltelėmis. Į puodą įpilkite 2 dl vandens, sudėkite obuolius, uždenkite puodą dangčiu ir virkite, kol obuoliai suminkštės. Leiskite atvėsti. Sutrinkite juos arba sugrūskite per sietelį. Supilkite citrinų sultis arba suberkite susmulkintas žieveles. 2. Į li..

Recepto vertinimas: 0

Ceviche su ananasų sultimis

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies. Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą , tačiau ne daugiau kaip 5 v..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų varškė

Nuplaukite abrikosus. Įpilkite į puodą 100 ml vandens, sudėkite abrikosus ir virkite, kol jie suminkštės. Nulupkite žievę ir išimkite kauliukus, tada sutrinkite arba sugrūskite per sietelį. Suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, supilkite citrinų sultis ir įmuškite kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Braškių putėsiai

Perskelkite kiaušinį, į didesnį indą supilkit kiaušinio baltymą, išmaišyti su elektriniu plaktuvu (maišyti pirmu greičiu) ir maišyti iki tol, kol pasidarys standi puta maždaug 1min 30sek. Kai gaunate standžią putą, supilkite visą cukrų ir taip pat maišykit iki kol gau..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas pagal Jūratę

Nuskuti ir supjaustai obuolius, pašlakstai citrinos sultimis, suberi cukrų, cinamoną. Tešla dar paprasčiau. Sumaišai miltus su cukrumi ir kepimo milteliais, įtarkuoji atšaldytą sviestą, o tada visą mišinį trini tarp delnų, kol gaunasi toks lyg ir purus smėliukas. Kartais, ..

Recepto vertinimas: 3

Karšti sumuštiniai su faršu

Juodos forminės duonos riekės apkepinamos iš vienos pusės.Į faršą įdedama krakmolo, grietinės, vandens, tarkuotų burokėlių, smulkiai supjaustyto svogūno ir agurkas, pagardinama druska ir pipirais, išplakama. Ant apkepintos pusės užtepama pagamintos masės, paskui dideliame riebalų ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su daržovėmis

Duona apkepinama.Daržovės išverdamos nedideliame pasūdyto vandens kiekyje.Galima imti vienos arba kelių rūšių daržoves, bet jos verdamos atskirai.Iš sviesto, miltų, pieno arba grietinėlės išverdamas tirštas padažas, sumaišomas su daržovėmis.Ant kiekvieno sumuštinio uždedamas ka..

Recepto vertinimas: 5

Saldūs sumuštiniai su medumi ir uogomis

Ragaišis, balta duona arba sausainiai aptepami sviestu ir medumi.Ant kiekvieno sumuštinuko uždedama vienos arba kelių rūšių uogų.Žiemą uogas galima pakeisti vaisiais iš kompoto. ..

Recepto vertinimas: 0

Plekšnės apkepėlės

Iš vienos pusės citrinos išspausti sultis, o kitą supjaustyti. Filė supjautyti, sudėti į puodą, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir patroškinti. Svogūną supjaustyti ir pakepti aliejuje. Tada apibarstyti miltais ir dar pakepti. Atskiesti šaltu nuoviru, virt..

Recepto vertinimas: 2

Vištienos salotos “Romantika“

Melioną perpjaukite per pusę. Is vienos pusės isimkite sėklas ir isskobkite vidų. Kitą meliono pusę nulupkite ir isimkite sėklas. Supjaustykite kubeliais.Sudėkite kubeliais pjaustytą vistieną, abrikosus, suberkite migdolus. Užpilkite jogurtu ir ismaisykit..

Recepto vertinimas: 1

Pupelių užkandis

Pupele sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir išverdame. Iki virimo pabaigos likus 10 minučių pasūdome, įdedame lauro lapelį, nuluptą svogūną, saliero stiebelius, pipirus. Pupeles supilame į kiaurasamtį, perliejame šaltu vandeniu, nuvarviname ir sudedame į dubenį. Aliejų s..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis tortas

Į miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per naktį šaldytuve laikytas margarinas. Ant viršaus sudedama visa grietinė, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada tešla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo šonų į vidurį. Taip maišoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Citrinų sriuba

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste, suberti miltus ir dar pakepinti, kol pagels. Užpilti sultiniu, išmaišyti, įdėti smulkintą vienos citrinos žievelę. Virti 5 min. ant mažos ugnies. Baigiant supilti grietinę ir abiejų citrinų sultis. Sriubą perkošti ir atvėsinti. Šal..

Recepto vertinimas: 0

Baltymų pyragaitis su varškės kremu

Baltymus su citrinos sultimis ir 250 g cukraus išplakti iki standžių putų. Likusį cukrų išmaišyti su šokoladu ir atsargiai įmaišyti į baltymų masę. Skardą iškloti sviestiniu popieriumi, sukrėsti baltymų masę ir šaukštu suformuoti stačiakampį. Kepti iki 100°C įkaitintoje or..

Recepto vertinimas: 3

Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)

1.Išmaišyti sviestą, kad būtų minkštas. Sudėti kiaušinius, mieles, ištirpintas šaukšte pieno. Sumaišius miltus su vaniliniu cukrumi, sudėti į tešlą, gerai suminkyti. 2.Padalinti tešlą į 2 dalis. Kočioti plonai pailgos formos lakštą, kepimo formos 25*35 dydžio. Atsargiai ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su varške

Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavą, kepimo miltelius, išmaišome, sudedame sviestą ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi išsuktus kiaušinius, romo esenciją ir viską gerai suminkome. Tešlą apie 5 val. palaikome šaldytuve. Varškės masei sūr..

Recepto vertinimas: 0

Kepta jautiena su slyvų ir grybų padažu

Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Ruošiame marinatą. Į mažą indelį įpilame išspaustų vienos citrinos sulčių, įberiame druskos, cukraus, jautienos prieskonių, įpilame 4 šaukštus vandens. Viską gerai išplakame. Užpilame ant filė ir..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jautienos kumpis

Kumpį nuplauname, nusausiname ir sudedame į indą, kuriame marinuosime. Gaminame marinatą. Į mažą indelį supilame išspaustas vienos citrinos sultis, įberiame cukraus, druskos, prieskonių, kalendros grūdelių ir suplėšytų laurų lapelių, įpilame 2 šaukštus vandens, šaukštą alie..

Recepto vertinimas: 0

Quesadillas su grybais (Quesadillas de hongos)

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite ir smulkiai sukapokite arba sutraiškykite. Grybus nuvalykite ir smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir keletą minučių patroškinkite jame svogūnus. Sudėkite česnakus ir grybus.Troškinkite, kol išgaruos skystis. Kalendrų arba c..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Visų Šventųjų duona (Pan de muerto)

Miltus suberkite į dubenį. Per vidurį padarykite duobutę. Į ją suberkite sutrupintas mieles ir 1 arb. š. cukraus. Įpilkite 50 ml šilto vandens ir sumaišykite. Uždengtą pastatykite šiltai 15-20 min. Išlydykite sviestą. Kai tik mielės iškils, sudėkite šiltą, bet nekarštą sviest..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas citrinų tortas

Iš miltų, 150 g sviesto, cukraus pudros, kiaušinio bei citrinos žievelės suminkyti vientisą kietoką tešlą. Įvynioti į plėvelę ir 1 val. laikyti šaltai. Citrinas nuplauti karštu vandeniu ir nušluostyti. Vienos citrinos žievelę sutarkuoti, o dviejų- kiek įmanoma ploniau nulu..

Recepto vertinimas: 5

Tuniniai skanumėliai

Saldytos teslos lapelius paliekam 15 min. kad atsiltu. Supjaustome pomidora griezineliais. Suri supjaustome lapeliais (kaip sumustiniams).Atsilus teslos lapeliams juos iskociojam irankiu kurio bijo visi vyrai- kocelu.Tada ant vienos puses paskleidziam musu paciu pasmulkintus tunu gabaliukus, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiovintomis kriaušėmis

Kalakutienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, grietinėlėje išmirkytomis batono riekelėmis ir prieskoniais.1/3 dalį taip paruošto faršo sumaišome su kubeliais supjaustytomis kriaušėmis, susmulkintais krapais ir saulėgrąžomis.Likusias 2/3 faršo padaliname pusiau. Iš vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vienos