24 rezultatų ieškant "uvis"

PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPIS

Isdarineta zuvis nuplaunama ir, itrinus druska palaikoma 30 min. Idarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir atausinami. Du tryniai istrinami, sumaisomi su piene ismirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petrazoliu lapeliais, citrinpipiriais, pipirais, dru..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU

Zuvies file apslakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, isplaktame kiausinyje, dziuveseliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogunas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Zuvis sudedama i puoda, ant virsaus uzpilame sviesta su svogunais, truputi pakaitinama ant mazos ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU PAPRIKA IR CUKINIJA

Juostelemis supjaustyta zuvies file paslakstyti citrinos sultimis, pabarstyti prieskoniais ir paliekame 10 minuciu pastoveti. Paprika ir cukinija supjaustome juostelemis. Zuvies file apkepame aliejuje. Baigiant kepti sudeti paprika ir cukinija. Patiekti papuosta petrazolemis ir citrinos griezineliai..

Recepto vertinimas: 5

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

EŠERYS KEPTAS

Paruostus eserius is abbieju pusiu keliose vietose ipiaukite skersai, pasudykite ir palaikykite 30 min. Stambesnes zuvis, perpjove ties stuburu isilgai, supjaustykite gabalais. Zuvytes ar zuvu gabalus pavoliokite suplaktame kiausinyje, paskui miltuose ir dziuvesiuose. Kepkite taukuose su istirpintu ..

Recepto vertinimas: 1

KARŠIS, ĮDARYTAS TROŠKINTAIS KOPŪSTAIS

Pakaitinkite keptuveje 2-3 saukstus aliejaus ir troskinkite jame raugintus kopustus su smulkiai supjaustytais svogunais. Suminkstejusius kopustus atausinkite, jais idarykite karsi ir papilve uzsiukite.Supilkite keptuven likusi alieju (pakaitinta), sudekite zuvi ir pasaukite orkaiten (krosnin). Po 15..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU II

Nuvalyti zuvies gabaliukai truputi pasudomi, apvoliojami miltais, suvilgomi isplaktuose kiausiniu baltymuose, sumaisytuose su tarkuotu suriu, apvoliojami maltais dziuveseliais ir kepami ant silpnos ugnies, kad zuvis gerai iskeptu. Valgoma su bulviu tyre ir svieziu darzoviu salotomis, pagardintomis p..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES MIŠRAINĖ

Virta ar kepta zuvis, isemus kaulus, supjaustoma, pridedama kietai virtas supjaustytas kiausinis, smulkiai supjaustyta citrina, supjaustytas marinuotas agurkas. Sudejus i salotine, uzpilama majonezu, plaktu pusiau su grietine. Apibarstoma tarkuota citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 0

POPIERIUJE KEPTA ŽUVIS

Geriausiai tiktu riebesnes zuvys (karpis, karsis). Zuvi nuskusti, isskrosti, perpjauti isilgai, nuplauti ir nusausinti. Pipirus, druska, alieju ir lydyta sviesta sumaisyti ir misiniu aptepti zuvi is abieju pusiu, didesne riebalu misinio dali panaudoti istepant vidine zuvies ertme. Balta svaru popier..

Recepto vertinimas: 0

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

Moliniame inde sluoksniuoti zuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uzdengti, deti i orkaite ir neaukstoje temperaturoje kaitinti 10-12 vai. Zuvis taip istroskinama, kad ir kaulai istirpsta. Paduodama su bulviu kose ir marinuotais agurkais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

GRIETINĖJE TROŠKINTAS KARPIS

Zuvi nuskusti, isskrosti ir nuplauti. Puoda iskloti svoguno, morkos, petrazoles griezineliais. Ant ju sudeti karpio gabalelius ir uzpilti stikline vandens. Pavirus 10 min. prideti sviesto, grietines, druskos ir apie valanda troskinti. Reikia stebeti, kad zuvis neprisviltu. Baigiant virti, puoda su z..

Recepto vertinimas: 4

ALUJE TROŠKINTA ŽUVIS

Zuvies file supjaustome griezineliais, pabarstome druska, pipirais ir laikome 30 min. Prieskonines darzoves supjaustome griezineliais ir kepiname iki rusvos spalvos, i keptuve dedame zuvu gabalelius bei pakepintas darzoves, ipilame 1 sauksta alaus, supilame alieju, ispaudziame citrinu sulciu, suberi..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽUVIS

Zuvies file pabarstome prieskoniais, pervisa file ilgi uzdedame cukinija, pjaustytaplonais griezineliais. Ant cukinijos uzdedame plonais griezineliais pjaustyta suri. Antsurio dedame likusia zuvies tile. Suvyniojame i pleve ir dedame i puoda, kuriame ipiltanedaug vandens. Troskiname 10 minuciu apver..

Recepto vertinimas: 0

VEGELĖ VYNO PADAŽE

Vegele supjaustoma gabaleliais, pavoliojama miltuose ir sudedama i troskintuve verdanti alieju. Kai zuvis pagelsta, apslakstoma brendziu ir uzdegama. Paskui ji isimama, o i troskintuva sudedama supjaustytas svogunas, prieskoniai, druska, pipirai, pomidoru padazas, supilamas vynas. Uzdengiama ir verd..

Recepto vertinimas: 2

Rusiškas starkis

Isvalyta, be kaulu zuvi supjaustome gabaleliais, pabarstome druska, uzpilame 3 stiklinemis verdancio vandens. I verdama zuvi idedame grybu, druskos, lauru lapeli ir verdame, kol zuvis isvirs.Petrazoles ir morkas supjaustome gabaleliais ir isverdame nedideliame vandens kiekyje.Agurkus nulupame, isima..

Recepto vertinimas: 0

Keptas jūros ešerys folijoje

Kiekvienam eserio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos uzpilti truputuka aliejaus, dedama zuvis, ant jos lygiomis dalimis -tarkuotas suris, tarkuotos morkos, brokoliai ismaisyti su majonezu. uzdejus sia mase folija uzviniojama, kad skystis kepant neisbegtu pro krastus.Galima..

Recepto vertinimas: 0

Keptos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame: pelekus, nulupame oda. Cesnako skilteles isspaudziame cesnaku grustuvu, sumaisome su soju padazu, cukrumi, druska ir itryne zuvi Saltai marinuojame 0,5 val. I skarda ipilame aliejaus, sudedame zuvis ir kepame orkaiteje, laistydami kepimo skysciu.Papuosiame zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 tnin. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose ..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽUVIS II

Isskrosta ir nuskusta zuvi itriname prieskoniais ir pusvalandi palaikome saldytuve. Tada isimame jos kaulus. Keptuveje pakepiname svogunus su grybais (jei sie sviezi). Juos su sutarkuotu suriu sudedame i zuvies vidu. Zuvi - i majonezu istepta stiklini inda ir troskiname orkaiteje apie 20 min. Arba -..

Recepto vertinimas: 0

Keptos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame oda. Cesnako skilteles isspaudziame cesnaku grustuvu, sumaisome su soju padazu, cukrumi, druska ir itryne zuvi. Saltai marinuojame 0,5 vai. I skarda ipilame aliejaus, sudedame zuvis ir kepame orkaiteje, laistydami kepimo skysciu.Papuosiame zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 min. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose k..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: uvis