25 rezultatų ieškant "uvis"

PIEVAGRYBIAIS ĮDARYTAS KARPIS

Isdarineta zuvis nuplaunama ir, itrinus druska palaikoma 30 min. Idarui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir atausinami. Du tryniai istrinami, sumaisomi su piene ismirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petrazoliu lapeliais, citrinpipiriais, pipirais, dru..

Recepto vertinimas: 0

KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU

Zuvies file apslakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, isplaktame kiausinyje, dziuveseliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogunas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Zuvis sudedama i puoda, ant virsaus uzpilame sviesta su svogunais, truputi pakaitinama ant mazos ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU PAPRIKA IR CUKINIJA

Juostelemis supjaustyta zuvies file paslakstyti citrinos sultimis, pabarstyti prieskoniais ir paliekame 10 minuciu pastoveti. Paprika ir cukinija supjaustome juostelemis. Zuvies file apkepame aliejuje. Baigiant kepti sudeti paprika ir cukinija. Patiekti papuosta petrazolemis ir citrinos griezineliai..

Recepto vertinimas: 5

KEPTA ŽUVIS SU DARŽOVĖMIS

Zuvi pamarinuosime is anksto. Atsildyta, nuplauta ir apsausinta zuvies file reikia apslakstyti citrinos sultimis arba slakeliu acto ir pjaustyti nemazais gabaliukais. Apibarstome "Vegetos" arba kitokiais zuviai skirtais prieskoniais. Ne per smulkiai supjaustome visas svogunu galvutes. Svogunus beria..

Recepto vertinimas: 4

KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU II

Nuvalyti zuvies gabaliukai truputi pasudomi, apvoliojami miltais, suvilgomi isplaktuose kiausiniu baltymuose, sumaisytuose su tarkuotu suriu, apvoliojami maltais dziuveseliais ir kepami ant silpnos ugnies, kad zuvis gerai iskeptu. Valgoma su bulviu tyre ir svieziu darzoviu salotomis, pagardintomis p..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS KEPTA ANT GROTELIŲ

Viska sumaisyti dubenyje, sudeti isvalyta zuvi ir marinuoti kambario temperaturoje 30 min. arba saldytuve apie 2 val. Paskui zuvi sudeti ant groteliu ir kepti...

Recepto vertinimas: 0

KARŠIS ALUJE

Nesupiaustyta zuvi pasudykite, apibarstykite maltais pipirais ir kepkite svieste. Baigiant kepti, sudekite svoguno griezinukus, petrazoles saknele, smulkiai supiaustyta saliera, sutrintus pyragi dziuveselius, kvapiuosius pipirus ir lauro lapa. Zuviai iskepus, supilkite alu ir dar troskinkite. Padaza..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS ALAUS TEŠLOJE

Is miltu, kiausinio trynio, alaus, aliejaus, trupucio druskos sumaisykite tesla. Baigdami maisyti, sudekite isplakta baltyma. Tesla turi buti grietines tirstumo. Gabalais supjaustyta zuvi (smulkme nepjaustyta) pabarstykite maltais pipirais, apslakstykite citrinos sultimis ir, apvolioje tesla, apie 5..

Recepto vertinimas: 3

UPĖTAKIS, KEPTAS SU ČESNAKU

Nupjove upetakiams galvas ir uodegas, ispjaukite file. Istrinkite jas grustu cesnaku, pasudykite ir apibarstykite maltais pipirais. Zuvis sudekite viena salia kitos i keptuva (su dangciu), istepta sviestu, apibarstykite smulkiai supjaustytu svogunu ir kepkite. Gatava zuvi apibarstykite susmulkintais..

Recepto vertinimas: 0

LYDEKA SU SŪRIU IR SVOGŪNAIS

Iseme stubura, zuvi supjaustykite 3 pirstu storio gabalais, pasudykite. Prikaistytuvyje istirpine 100 g sviesto, sudekite smuikiai supjaustytus svogunus, zuvi ir kepkite. Svieste pakepinkite miltus ir maisydami supilkite grietine. Padaza supilkite i gilu vandeni. Is zuvies isimkite kaulus, apvolioki..

Recepto vertinimas: 0

SŪRIO VYNIOTINIS

Suri smulkiai supjaustyti, sudeti ant celofanines pleveles, susukti, suristi ir palaikyti verdanciam vandeny 2-3 min.. Issilydziusi suri iskocioti kuo ploniau (kaip tesla virtinukams). Ant surio deti paruosta idara: zuvies (susmulkinti karstai rukyta zuvi, svoguna, kietai virtus kiausinius. Viska ge..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES MIŠRAINĖ

Virta ar kepta zuvis, isemus kaulus, supjaustoma, pridedama kietai virtas supjaustytas kiausinis, smulkiai supjaustyta citrina, supjaustytas marinuotas agurkas. Sudejus i salotine, uzpilama majonezu, plaktu pusiau su grietine. Apibarstoma tarkuota citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 0

GARUOSE KEPTA ŽUVIS

Moliniame inde sluoksniuoti zuvis su sviestu (3-4 sluoksniai), uzdengti, deti i orkaite ir neaukstoje temperaturoje kaitinti 10-12 vai. Zuvis taip istroskinama, kad ir kaulai istirpsta. Paduodama su bulviu kose ir marinuotais agurkais. (Kvieciu prie st)..

Recepto vertinimas: 0

UPĖTAKIS SU BRAŠKĖMIS

Zuvis apslakstyti apelsinu sultimis ir palikti pastoveti apie 20 min. Braskes nuplauti ir nuvarvinti. 300 g uogu sutrinti, sudeti cukraus pudra, apelsino zievele, muskato riesuti ir ziupsneli druskos. Sudeti i karsciui atsparu inda, kurio dugnas ir sieneles pries tai buvo isteptos 1 saukstu sviesto...

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su daržovėmis

Zuvi itriname prieskoniais ir druska, palaikome 1 val. Ant folijos dedame zuvi, nuskustas perpjautas bulves ir morkytes, pievagrybius, sviesto, suvyniojame ir iskepame orkaiteje. Patiekiame su svogunu laiskais...

Recepto vertinimas: 0

Juros lydeka su avižiniais dribsniais

Dribsnius uzpilame pienu ir isbrinkiname. Juros lydekas nuskutame, isvalome, nuplauname. Pabarste druska ir prieskoniais, palaikome 0,5 vai. Ismirkusius dribsnius sumaisome su plaktais kiausiniais, paskaniname druska, prieskoniais, supilame i aliejumi patepta kepimo inda, sudedame zuvis ir viska pab..

Recepto vertinimas: 2

KEPTA MENKĖ

Menkes gabalai pavilgomi saltame pasudytame piene, isimami, apvoliojami miltais, sudedami ikarstus riebalus. Abi puses kepamos po 5-7 min. Iskepta zuvis puosiama supjaustytais petrazoliu lapeliais, aplaistoma karstu sviestu. Patiekiamasu citrinu skiltelemis...

Recepto vertinimas: 4

VEGELĖ VYNO PADAŽE

Vegele supjaustoma gabaleliais, pavoliojama miltuose ir sudedama i troskintuve verdanti alieju. Kai zuvis pagelsta, apslakstoma brendziu ir uzdegama. Paskui ji isimama, o i troskintuva sudedama supjaustytas svogunas, prieskoniai, druska, pipirai, pomidoru padazas, supilamas vynas. Uzdengiama ir verd..

Recepto vertinimas: 2

Egiptietiška žuvis

Nuvalyta ZUVI isplauname, supjaustome porcijiniais gabaleliais, pabarstome druska bei pipirais ir apkepame keptuveje su aliejumi. Baigiame kepti orkaiteje, palaistydami aliejumi.Riesutus ir razinas pakepame nedideliame aliejaus kiekyje. Tuomet juos isgriebiame ir tame paciame aliejuje kepame pomidor..

Recepto vertinimas: 0

Keptos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame: pelekus, nulupame oda. Cesnako skilteles isspaudziame cesnaku grustuvu, sumaisome su soju padazu, cukrumi, druska ir itryne zuvi Saltai marinuojame 0,5 val. I skarda ipilame aliejaus, sudedame zuvis ir kepame orkaiteje, laistydami kepimo skysciu.Papuosiame zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 tnin. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose ..

Recepto vertinimas: 5

TROŠKINTA ŽUVIS II

Isskrosta ir nuskusta zuvi itriname prieskoniais ir pusvalandi palaikome saldytuve. Tada isimame jos kaulus. Keptuveje pakepiname svogunus su grybais (jei sie sviezi). Juos su sutarkuotu suriu sudedame i zuvies vidu. Zuvi - i majonezu istepta stiklini inda ir troskiname orkaiteje apie 20 min. Arba -..

Recepto vertinimas: 0

Keptos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame oda. Cesnako skilteles isspaudziame cesnaku grustuvu, sumaisome su soju padazu, cukrumi, druska ir itryne zuvi. Saltai marinuojame 0,5 vai. I skarda ipilame aliejaus, sudedame zuvis ir kepame orkaiteje, laistydami kepimo skysciu.Papuosiame zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 min. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose k..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE

Keptuveje istirpiname sviesta ir jame apkepame svogunus. Sudedame zuvies gabalelius, pabarstome druska ir uzpyle vandeniu 45 min. troskiname ant silpnos ugnies. Supilame grietine ir dar Siek tiek pakaitiname. Patiekalas i stala patiekiamas karstas...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uvis