25 rezultatų ieškant "uogomis"

Varškės pyragas su uogomis

Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite trupinius su maistiniais riebalais. Sudėkite trupinių masę į sviestu išteptą formą su nuimamais šonais. Užvirkite 100 ml grietinės ir ½ minutės pavirkite su želė cukrumi Multi. Įmaišykite likusią grietinę ir varškę. Sudėkite masę į dube..

Recepto vertinimas: 5

Smėlinis tortas su uogomis

Papiltuose ant lentos miltuose padarykite duobelę, į ją sudėkite suminkytą minkštą sviestą arba margariną, miltinį cukrų, įmuškite kiaušinius, ir užminkykite tešlą. 1 – 2 valandas palaikykite šaltame kambaryje, kad sustingtų. Paskui ant miltais pabarstytos lentos iš dviejų tre..

Recepto vertinimas: 0

Amerikietiškas šokoladinis pyragas

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių - grietinės padažas

Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais prieskoniais: gelsve, kalendra, peletrūnu, raudonėliu, čiobreliu ir kt. Padažą, sk..

Recepto vertinimas: 0

Ledų desertas su uogomis

Į dubenį suberti nuplautus raudonuosius serbentus ir avietes . Apibarstyti cukraus pudra , supilti grietinėlę , uždengti ir palikti 1-2 h. Išmirkusias uogas kartu su išsiskyrusiomis sultimis supilti į puodą ir virti ant mažos ugnies kol suminkštės . Išvirusias uogas ištrint..

Recepto vertinimas: 5

Tortas „Žemuogių pievelė“

Tešlai. Cukrų ir medų ištirpinti aukštame puode, suberti sodą ir išmaišyti. Masė padidės kelis kartus. Nukaisti nuo ugnies, porą minučių paaušinti ir įmušti po vieną kiaušinius, visą laiką intensyviai maišant. Medaus masę sumaišyti su miltais ir citrinos žievele. Tešlą lai..

Recepto vertinimas: 0

Karališkas tortas

Sviestą išsukite plaktuvu, supilkite cukraus pudrą, išmaišykite, po 2 minučių padidinkite plakimo greitį. Plakite, kol bus puri masė. Šokoladą ištirpinkite inde karšto vandens vonelėje. Į plakinį po vieną sumuškite trynius, pilkite ištirpintą šokoladą, berkite vaniliną, miltu..

Recepto vertinimas: 0

Morengų tortas

Paruošimas: Labai kruopščiai atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Iš pradžių baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pamažu pilkite cukrų ir dar plakite apie 20 min. Iš išplaktos masės suformuokite blynelius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkit..

Recepto vertinimas: 0

Varškės - migdolų šarlota

Biskvitas Įkaitinti orkaitę iki 170C. Skardą ir išardomą torto formą (20cm) iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti su vyno akmeniu nedideliu greičiu, kol susidarys putos, palaipsniui pilant pusę cukraus. Padidinti greitį ir plakti baltymus iki standumo. Trynius išplakti su li..

Recepto vertinimas: 2

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir uogų drebučiai

Grietinėlę su vaniliniu cukrumi išplakite iki standumo ir padėkite į šaldytuvą. Želatiną užpilkite 3 šaukštais šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų. Pusę stiklinės vandens užvirinkite su cukrumi, sudėkite nuplautas uogas ir 2-3 minutes pavirinkite. Kai atvės, sutrinkit..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su uogomis

Vyšnias ir alyvuoges nuvarvinti. Fetos sūrį supjaustyti kubeliais, varškę gerai ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Iš tešlos iškočioti maždaug 1 cm storio lakštą ir supjaustyti 5x5 cm. kvadratėliais. Juos sudėti į keksiukų formeles kampais į viršų. Ant tešlos formel..

Recepto vertinimas: 0

Baltymų tortas su uogomis

Į didelį indą supiltus kiaušinių baltymus rankiniu plakikliu išplakti iki standumo. Berti po šaukštą cukraus, išplakti, berti kitą šaukštą ir t.t., kol visas cukrus bus įplaktas. Į baltymų masę atsargiai įmaišyti actą ir miltus. Skardą iškloti kepimo popieriumi, pabarsty..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladiniai putėsiai

Šokoladą išlydome su sviestu, įmušame kiaušinių trynius, supilame brendį ir sumaišome. Atskirai išplakame kiaušinių baltymus ir atsargiai sumaišome su atvėsusia šokolado mase. Supilame į 4 desertinius indelius ir 3 valandas laikome šaltai. Putėsius tiekiame apibarstytus skaldytai..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Vaisinė laimė"

Grietinėlę išplakame su miltiniu cukrumi. Ant keturių sausainių uždedame grietinėlės, o ant viršaus - dar po sausainį. Tiekiame su braškių sirupu, papuoštą vandens vonelėje ištirpinto šokolado tinkleliu, uogomis ir supjaustytais vaisiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas desertas su uogomis

Grietinėlė atšaldoma ir plakama iki purumo. Baigiant plakti, suberiama cukraus pudra ir vanilinis cukrus. Plakta grietinėlė dedama į taures, sluoksniuojant su uogomis. Viršutinis grietinėlės sluoksnis pabarstomas šokolado drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su braškėmis ir vištiena

Vištieną nuplauname, nusausiname, supjaustome juostelėmis, pagardiname pipirais ir apkepiname svieste. Pasūdome, sumaišome, išimame ir sudedame į lėkštę ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų riebalų perteklių. Uogas nuplauname, nuvalome. Kiekvieną uogą perpjauname per pusę...

Recepto vertinimas: 0

Sūris su aviečių padažu

Uogas perrenkame. Pusę jų sutriname, padarydami tyrę. Ją sumaišome su per sietelį pertrinta varške ir pienu. Pagardiname cukrumi, druska ir maltais pipirais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome nedideliais gabalėliais. Citrinų sultis sumaišome su šaukštu ali..

Recepto vertinimas: 0

Desertas "Uogų žiedas"

Ant biskvito užpilame vyno. Biskvitą išmirkome ir susmulkiname. Uogas nuplauname, nuvarviname, nuvalome ir padarome iš jų tyrę. Dalį uogų paliekame papuošti. Į tyrę įmaišome 100 g cukraus ir išmirkytą biskvitą. kiaušinių trynius sudedame į dubenėlį. Pastatę jį virš garų, i..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su avietėmis ir šampano kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iškočioti labai plonai, sudėti ant skardos ir subadyti šakute. Kepti iki 220°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 min., kol tešla parusvės. Avietes nuplauti ir nusausinti. 125 ml pieno užvirinti su grietinėle, cuk..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su kremu

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į norimą kiekį kvadratėlių, ar kitokios formos pyragėlių. Sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Tešlą subadyti mediniu pagaliuku ir palaikyti 15 min. Orkaitę įkaitinti iki 220°C ..

Recepto vertinimas: 0

Plikytos tešlos vainikas su braškėmis

Braškes nuplauti ir keturias gražiausias uogas palikti. Likusias sumaišyti su vaniliniu cukrumi. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei citrinų sultimis.Suberti miltus ir maišyti, kol tešla lengvai atsiskirs nuo puodo kraštų. ..

Recepto vertinimas: 0

Manų kruopų paplotėliai su gervuogėmis

I verdanti vandeni su sviestu ir medumi supilame manus ir isverdame vidutinio tirstumo manu kose. Kose atvesiname, imaisome miltus, kiausini. Keptuveje su aliejumi iskepame paplotelius. Padazui tryni sumaisome su miltiniu cukrumi, vaniliniu cukrumi ir miltais, dalimis supilame piena, gerai ismaisome..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis vyniotinis

1. Skarda istepti sviestu, iskolioti pergamentiniu popieriumi, sutepti sviestu.2. Kiausinius isplakti su vandeniu, cukrumi ir druska iki baltu putu.3. Miltus, krakmola ir kepimo miltelius sumaisyti, persijoti, suberti i kiausiniu plakini ir atsargiai ismaisyti. Tesla supilti i paruosta skarda ir isl..

Recepto vertinimas: 5

Ledinis braškių kremas

Deserto dubenelius sudėti į šaldytuvą, kad gerai atšaltų... Braškės ištrinti su miltiniu cukrumi ir pertrinti per sietelį. Želatina išbrinkinti, supilti į šiltą brendį arba likerį ir ištirpiti. Braškių tyrę sumaišyti su želatinu ir atšaldyti. Grietinelę išplakti iki sta..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uogomis