3 rezultatų ieškant "tirsta"

Tiršta ryžių košė su pienu

Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų...

Recepto vertinimas: 2

Tiršta sriuba su juodosiomis pupelėmis (Sopa de frijol negro)

Pupeles per naktį brinkykite vandenyje. Kitą dieną užkaiskite jas šviežiame vandenyje su lauro lapu. Virkite apie 1 val., kol suminkštės. Tai priklauso nuo pupelių rūšies. Tuo metu supjaustykite šoninę. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną smulkiai sukapokite, česnak..

Recepto vertinimas: 0

TIRŠTA ŽUVIENĖ

Lynų galvas išvirti 0,5 l vandens apie 20 min. Po to jas išimti. įpilti dar tiek pat vandens ir sudeti supjaustytas bulves, svogūnus, kukurūzus bei paprikas. Po 10 min. įberti manų kruopų (dėl tirštumo), o žuvienei baigiant virti - prieskonius. Tada uždengti dangčiu ir 1 min. dar palai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tirsta