Tiršta vištienos sriuba

Ingridientai:
Kelios vištienos krūtinėlės (galima pakeisti kalakutiena),
morka,
1/2 nedidelio saliero šaknies,
1/4 paprikos,
1/2 cukinijos,
poro,
nedidelė dalis kopūsto,
skiltelė česnako,
keli pipiro žirneliai,
petražolių, grietinės.
Gaminimas
Vištieną apvirti. Kol ji verda, kubeliais supjaustyti morką, salierą ir sudėti į puodą su vieštiena. Pavirti apie 15min. Per šį laiką kubeliais supjaustyti papriką, cukiniją. Supjaustyti kopūstą, susmulkinti česnako skiltelę. Porą pjaustyti griežinėliais. Šias daržoves bei kelis pipirų žirnelius sudėti į puodą, ir dar pavirti apie 10min. Patiekti užbarščius petražolių lapeliais ir įdėjus šaukštą grietinės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!