25 rezultatų ieškant "tirpios"

Alaus gira

Vandenį pašildyti, kad būtų kaip tik mielėm daugintis (neperkaitinti, daryti daugmaž drungną). Supilti alų, sudėti mieles, ištrintas su trupučiu cukraus. Pusę stiklinės cukraus padeginus (dėl spalvos) sudėti su likusiu cukrumi. Cukrų deginti nebūtina - galima įdėti tirpios kavos...

Recepto vertinimas: 3

Avižinių dribsnių saldainukai

Obuolius supjaustyti smulkiais gabalėliais. Sviestą ištirpinti, sumaišyti su avižiniais dribsniais, kaitinti maišant, kol dribsniai pagels. Cukrų pakaitinti, kol paruduos, supilti į puodą su obuoliais ir dribsniais. Masę kaitinti maišant, įpilti uogienės, suberti kavą. (Vietoj uogien..

Recepto vertinimas: 0

Mocca fondiu

Sutarkuokite šokoladą ir sumaišykite su kavos milteliais. Supilkite į fondiu indą grietinėlę, šokoladą ir kavą. Silpnai kaitindami, maišykite, kol bus vientisa masė. Supilkite cheresą ir gerai išmaišykite. Patiekite su biskvitiniais piršteliais, zefyrais ar pyrago kubeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Akapulko kava

Kava su cukraus pudra ištirpi-nama vandenyje. Į pailgą stik-linę dedama ledo gabaliukų ir supilamas kavos mišinys. Pagal skonį pilama truputį romo ir keli lašai citrinos sulčių. Patiekiama šalta su šiaudeliu. ..

Recepto vertinimas: 0

Graikiška kava

5 šaukšteliai tirpios kavos ir 3 šaukšteliai cukraus, užpilam šiek tiek vandens ir išmaišom, kad gautusi košė. Imam aukštą 0.33l talpos stiklinę,pridedam ledukų iki viršaus,užpilam 1/2 vandens ir 1/2 likusios vietos grietinėlės.Pilam košę į stiklinę, pabarstom šokolad..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas su plakta grietinėle

Ištirpinti sviestą ir palikti atvėsti.Kiaušinius,cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje,kol sutirštės.Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti kol masė atvės.Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.Tešlą supilt..

Recepto vertinimas: 5

Aguonų ir varškės tortas

Užminkykite tešlą ir 2 valandas palaikykite ją šaldytuve. Išėmę iškočiokite, dėkite į torto formą kiek pakeldamos kraštus. Kepkite 15 minučių iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Įdarui užplikykite aguonas, palaukite, kol atauš, ir sumalkite. Žieveles ir rie..

Recepto vertinimas: 3

"JAUNYSTĖ"

Kiaušinių baltymus išplakti su cukraus pudra, kol bus labai standžios putos, suberti pakelį vanilinio cukraus, susmulkintus riešutus, truputį citrinos rūgšties, dar kiek paplakti. Iš gautos masės iškepti 3-4 papločius. Paplotį reikia kepti apie 1,5 val. 100C temperatūroje. Paplotis ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Auksinė karūna"

1. Torto kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi, pateptu sviestu. Riešutus susmulkiname virtuviniu kombainu. Suberiame į jį miltus ir išmaišome. 2. Baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius sudedame į vieną dubenį, o penkis baltymus - į kitą (likusius baltymus galima užša..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai pyragaičiai su vaniliniais ledais

Išklokite 23 cm skersmens kvadratinę skardą aliuminine folija. Tolygiai išklokite skardos dugną ledais. Uždenkite ir atšaldykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę kepimo skardą. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu vir..

Recepto vertinimas: 0

Kavos putėsiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite aliejumi 1 litro talpos pudingo formą. Pakaitinkite pieną vidutinio dydžio keptuvėje ant mažos ugnies. Suberkite kavą ir maišykite, kol ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite likerį. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens apskritą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druskos. Įmaišykite cukrų. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą, p..

Recepto vertinimas: 2

Migdolų - kavos tortas

Migdolus (jei jie nemalti) tešlai smulkiai sumalkite. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Keturis trynius su citrinos cedra sudėkite į dubenėlį. Du trynius palikite įdarui. Trynius su citrinos cedra išsukite iki puraus kremo (geriausia mikseriu). Įmaišykite pusę kiekio maltų mi..

Recepto vertinimas: 0

Mandarinų - varškės tortas

50 g grietinės užvirkite, suberkite tirpią kavą ir 50 g cukraus. Mišinį visą laiką maišykite mediniu šaukštu, nes jį nuo kavos rūgšties gali sutraukti. Puodelį nukaiskite. Į grietinę sudėkite šokoladą, sulaužytą gabalėliais, ir maišykite, kol šis ištirps. Taip pat ištirp..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Kavos kremas

Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir įdėti į verdantį pieną. Nukėlus puodą nuo ugnies keletą minučių palaikyti, kad prisitrauktų. Vanilės lazdelę išimti. Kitame puode iki vientisos konsistencijos sumaišyti krakmolą, pudingo miltelius, trynius bei cukrų. Į kremą po truputį pl..

Recepto vertinimas: 0

Kavos ir migdolų tortas su varške ir mascarpone sūriu

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, persijoti ant trynių masės. Suberti maltus migdolus ir sudėti baltymus. Viską ats..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyragėliai su kakavos ir grietinėlės kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu, druska bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir maišyti, kol susidarys prie puodo kraštų nelimpantis tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras baltas apnašų sluoksnis. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmušti kiaušinį. Ją ataušinti. Paskui vieną..

Recepto vertinimas: 0

Kondensuoto pieno kremas

I grietinele suberiame kava ir suplakame iki standziu putu. Plakdami sudedame kondensuota piena. Imaisome konjaka. Konditerini svirksta pripildome kremo ir sukamaisiais judesiais jo pripildome desertinius indelius. Papuosiame uogiene (geriausia rugscia) ir metu lapeliais...

Recepto vertinimas: 4

Pyragėliai ''Kava su citrina''

Istirpiname sviesta ir suplakame su cukrumi bei kiausiniais. Imaisome kava ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. Is paruostos teslos laiveliu formos formelese kepame pyrageliu puseles 170-200 C temperaturos orkaiteje. Citrinu sultis sumaisome su cukrumi, midaus gerimu ir siuo misiniu sulaistome..

Recepto vertinimas: 0

Mocca fondiu receptas

Sutarkuokite sokolada ir sumaisykite su kavos milteliais. Supilkite i fondiu inda grietinele, sokolada ir kava. Silpnai kaitindami, maisykite, kol bus vientisa mase. Supilkite cheresa ir gerai ismaisykite. Patiekite su biskvitiniais pirsteliais, zefyrais ar pyrago kubeliais...

Recepto vertinimas: 4

Keksiukai su šokolado ir kavos kremu

Istirpiname sviesta ir sumaisome su cukrumi ir kiausiniais. Po truputi imaisome miltus, sumaisytus su kepimo milteliais. Kepimo formeles (2/3 ju turio) uzpildome tesla. Kepame 220 C temperaturos orkaiteje. Iskepusius keksiukus is karto isimame is kepimo formeliu.Puodelyje pasildome piena. Jame istir..

Recepto vertinimas: 0

Bailey's cofee

Daroma i taure. Puse taures pripilti karsto vandens, iberti tirpia kava, ismaisyti, supilti Baileys, ismaisyti. Ant virsaus dviem saukstais uzdeti grietinele. Viena sauksta laikyti apvertus ir prispaudus prie vidinio taures krastelio ir kito piltu grietinele ant pirmojo apversto. Tuomet grietine lik..

Recepto vertinimas: 5

Keksiukai su šokolado ir kavos kremu

Ištirpiname sviestą ir sumaišome su cukrumi ir kiaušiniais. Po truputį įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepimo formeles (2/3 jų tūrio) užpildome tešla. Kepame 220 C temperatūros orkaitėje. Iškepusius keksiukus iš karto išimame iš kepimo formelių.Puodelyje pašildo..

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai su kava

Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais Įmaišome kavą ir cinamoną. Po truputį įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. 1 vai. tešlą laikome šaltai. Ant sviestiniu popieriumi išklotos skaros formuojame sausainius ir medine balanėle ispaudžiame griovelius. Kepame 170° C te..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tirpios