Morkų ir obuolių sklindžiai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
160g morkų, 95g tarkuotų obuolių, 60g pakepintų svogūnų, 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejaus.
Gaminimas:

160g nuvalytų ir tarkuotų morkų, 95g tarkuotų obuolių nusunkite, 60g pakepintų svogūnų išmaišykite su 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejuje kepti nedidelius delno dydžio apvalius sklindžius, sausinimo popieriumi nusausinti nuo riebalų. Patiekite su bruknių padažu.

 

Vincentas Sakas 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!