Tarkuotų bulvių sklindžiai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
12 bulvių
1 kiaušinis
2 šaukštai riebalų
1 stiklinė grietinės
druskos
Gaminimas:
Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje.
Į šviežių bulvių tešlą dėti šaukštą miltų.
Sklindžių masę galima paskaninti: užplikyti verdančiu pienu, įmaišyti į ją varškės, tarkuotų svogūnų ar salierų.
Tinka vartoti su:  Sklindžiai valgomi su grietine ar bruknių uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!