Tarkuotų bulvių sklindžiai


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
12 bulvių
1 kiaušinis
2 šaukštai riebalų
1 stiklinė grietinės
druskos
Gaminimas:
Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje.
Į šviežių bulvių tešlą dėti šaukštą miltų.
Sklindžių masę galima paskaninti: užplikyti verdančiu pienu, įmaišyti į ją varškės, tarkuotų svogūnų ar salierų.
Tinka vartoti su:  Sklindžiai valgomi su grietine ar bruknių uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!