25 rezultatų ieškant "sviestu"

Žuvies suktinukai

Žuvies filė supjaustome stambiais gabalais, odą keletą kartų įpjauname. Gabalus pamušame, pabarstome druska, pipirais. Viduryje dedame faršo, susukame, kad taptų pailgos formos. Suvilgome kiaušinio plakinyje, pavoliojame džiūvėsėliuose, vėl plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepam..

Recepto vertinimas: 0

Medaus saldainiai

Medų su sviestu išsukite. Supilkite avižinius dribsnius, sudėkite mėsmale sumaltus riešutus, vanilinį cukrų, išmaišykite. Skardą išklokite sviestu ištepta folija ir sukrėskite paruoštą masę. Sulyginkite. Statykite šaltoje vietoje. Kai sustings supjaustykite gabaliukais, ant jų u..

Recepto vertinimas: 0

Morkų apkepas su varške

Morkas sutarkuoti, sudėti ištrintą varškę, piene mirkytas manų kruopas, kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, įberti cinamono, druskos. Viską išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Šią masę sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą indą. Paviršių apšlakst..

Recepto vertinimas: 0

Pastarnokų sriuba

Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias dalis supjaustyti ir pakepinti su sviestu. Morkas sutarkuoti, sudėti ant pakepintų svogūnų bei porų ir apkepti. Po to visas daržoves sudėti į sultinį ir išvirti. Išvirus sultinį perkošti, daržoves pert..

Recepto vertinimas: 1

Makaronai

Makaronus išverdame, išgriebiame ir patiekiame: 1) aplaistę keptu sviestu 2) aplaistę keptu sviestu ir keptu sūriu 3) pašutinę su sviestu ir tyrinu 4) pašutinę su sviestu ir pomidorų padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pieno arba vandens. Virtos bulvės sumalamos mėsmale. Virtos, žalios bulvės ir užplikytas krakmolas suma..

Recepto vertinimas: 4

Duonos apkepas su obuoliais

Duonos trupinukai pakepinami keptuvėje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi nedideliais gabalėliais. Į verdantį su cukrumi ir cinamonu bei citrinos žievelėmis vandenį suberiami obuoliai ir pakaitinama, kol suminkštės. Forma arba ugniai atsparu..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių - Vyšnių pyragas

Iš miltų, baltymų, druskos ir vandens užminkyti tešlą (truputį tirštesnę nei įprastiems pyragams). Uždengti, palikti šiltai 1-2val. Didelio stalo viduryje padėti didelę lėkštę, ją uždengti drobe, per sietelį pabarstyti miltų. Tešlą iškočioti ir padėti lėkštės viduryje...

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 šaukštelio druskos. Viską greitai pirštais išminkyti ir įpilti 0,5 stiklinės vandens. Kai tešla taps vienalytė, suformuoti iš jos rutulį, uždengti servetėle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

Vyniotinis su obuoliais

Miltus, aliejų, vandenį ir druską minkyti tol, kol nelips prie rankų. Suformuoti tešlos rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožti pašildytu dubeniu ir palikti valandai. Razinas užpilti romu. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suberti džiūvėsius, įberti 10 g cukraus, suberti vanilin..

Recepto vertinimas: 0

Džiūvėsėlių šarlotė

Keptuvėje ištirpiname 2 šaukštus sviesto, supilame džiūvėsėlius, įberiame žiupsnelį cukraus ir viską maišydami pakepiname. Obuolius nulupame, išpjaustome sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Stiklinę vandens užviriname su puse stiklinės cukraus, supilame obuolius ir apverd..

Recepto vertinimas: 0

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Kokosiniai sausainiai (Jūratės)

Cukrų ištrinti su sviestu. Miltus šakute sumaišyti su sviestu, įberti kokoso drožlių ir išminkyti. Tešlą apie 30 min. dėti į kamerą. Tešlą plonai iškočioti ir išpjauti norimos formos sausainius. Aptepti plaktu kiaušinio baltymu ir kepti orkaitėje. P.S. Kiaušinio baltymą ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta lašiša su pistacijų sviestu (Ramunės)

Virtuviniame kombaine sumaišykite baziliką, pistacijas, laimo sultis, česnaką, sviestą ir žiupsnelį druskos ir pipirų. Uždenkite ir maišykite, kol bazilikas ir pistacijos bus susmulkinti. Abi žuvies puses patepkite aliejumi. Pabarstykite filė druska ir pipirais. Kepkite neuždengtame g..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje apkepti lietiniai su varške

3 kiaušinius suplakti su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėmis pieno ir įmaišyti miltus. Tada gautą tešlą dar kartą praskiesti likusiomis 2 stiklinėmis pieno ir gerai išmaišyti. Iš tešlos iškepti plonų lietinių. Likusius kiaušinius suplakti su likusiu cukrumi ir..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

DUONOS APKEPAS SU OBUOLIAIS

Duonos trupinukai pakepinami keptuveje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, isemus seklalizdzius, supjaustomi nedideliais gabaleliais. I verdanti su cukrumi ir cinamonu bei citrinos zievelemis vandeni suberiami obuoliai ir kaitinama, kol suminkstes. Apkepo forma istepama sviestu ir pabarstom..

Recepto vertinimas: 0

BERLYNO VARŠKĖS KEKSAS

Cukatas sumaisyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastoveti. Varske istrinti su cukrumi, sviestu ir kiausiniais. Po to sudedame tarkuota citrinos zievele, miltus, kepimo miltelius bei kardamona ir viska gerai isminkyti. Suformuojame kepalo forma ir dedame ant skardos isklotos kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Šimtalapis

Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplaktais jame kiaušiniais suberiami miltai, supilamos pakildintos mielės ir smarkiai minkoma ne mažiau pusvalandžio. Tešla padalijama į šešias dalis, nekeičiant paskutinės minkymo krypties. Iš kiekvieno ga..

Recepto vertinimas: 4

SORŲ KRUOPŲ APKEPAS

Isverdame tirsta pieniska soru kruopu kose, atvesiname. Sudedame su cukrumi istrintus kiausiniu trynius, suberiame razinas, smulkintas citrinu zieveles ir viska gerai ismaisome. Supilame isplaktus kiausiniu baltymus, ismaisome ir supilame i apkepo inda, istepta sviestu ir pabarstyta dziuvesiais. Pav..

Recepto vertinimas: 4

Troškintos krevetės

Supjaustykite krevetes i keturias dalis, ant silpnos ugnies istirpdykite puse sviesto, nugraibykite atsiradusias putas.Supilkite i puoda visas krevetes, muskata, druska bei raudonuosius pipirus ir truputi pasildykite, bet neuzvirinkite. Supilstykite kreveciu ir sviesto misini i keturis indelius ir p..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sviestu