25 rezultatų ieškant "sviestu"

Blyneliai su varške

3 kiaušiniai suplakami šaukštu su 0,5 stiklinės cukraus, praskiedžiama 2 stiklinėm pieno, sumaišoma su 3 stiklinėm miltų. Tada dar praskiedžiama 2 stiklinėm pieno ir prikepama plonų blynelių. Kiti du kiaušiniai suplakami su likusiu cukrumi ir sumaišomi su varške. Ši masė įvynioja..

Recepto vertinimas: 0

Morkų apkepas su varške

Morkas sutarkuoti, sudėti ištrintą varškę, piene mirkytas manų kruopas, kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, įberti cinamono, druskos. Viską išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Šią masę sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą indą. Paviršių apšlakst..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su obuoliais

Sumaltą varškę išmaišyti su grietine, manų kruopomis, kiaušiniais, sviestu ar margarinu ir cukrumi.Riebalais ištepti skardą, į kurią sudėti dalį varškės, o ant jos išdėti nuluptus ir plonomis skiltelėmis supjaustytus rūgščius obuolius. Pabarstyti cukrumi, ant viršaus sudėti l..

Recepto vertinimas: 0

Pastarnokų sriuba

Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias dalis supjaustyti ir pakepinti su sviestu. Morkas sutarkuoti, sudėti ant pakepintų svogūnų bei porų ir apkepti. Po to visas daržoves sudėti į sultinį ir išvirti. Išvirus sultinį perkošti, daržoves pert..

Recepto vertinimas: 1

Makaronai

Makaronus išverdame, išgriebiame ir patiekiame: 1) aplaistę keptu sviestu 2) aplaistę keptu sviestu ir keptu sūriu 3) pašutinę su sviestu ir tyrinu 4) pašutinę su sviestu ir pomidorų padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pieno arba vandens. Virtos bulvės sumalamos mėsmale. Virtos, žalios bulvės ir užplikytas krakmolas suma..

Recepto vertinimas: 4

Duonos apkepas su obuoliais

Duonos trupinukai pakepinami keptuvėje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi nedideliais gabalėliais. Į verdantį su cukrumi ir cinamonu bei citrinos žievelėmis vandenį suberiami obuoliai ir pakaitinama, kol suminkštės. Forma arba ugniai atsparu..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių - Vyšnių pyragas

Iš miltų, baltymų, druskos ir vandens užminkyti tešlą (truputį tirštesnę nei įprastiems pyragams). Uždengti, palikti šiltai 1-2val. Didelio stalo viduryje padėti didelę lėkštę, ją uždengti drobe, per sietelį pabarstyti miltų. Tešlą iškočioti ir padėti lėkštės viduryje...

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kotletai

Bulves gerai nuplauti, išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje, nulupti ir dar karštas sutrinti šakute. Į gautą košę pridėti miltus, trynius, petražoles, druską, juoduosius pipirus, maltus muskato riešutus, sutrintą česnaką. Gautą masę gerai išmaišyti ir vandenyje suvilgytu š..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena tešloje

Į dubenį supilti miltus, padaryti juose duobutę, įdėti į ją 150 g minkšto, gabaliukais supjaustyto sviesto bei 0,5 šaukštelio druskos. Viską greitai pirštais išminkyti ir įpilti 0,5 stiklinės vandens. Kai tešla taps vienalytė, suformuoti iš jos rutulį, uždengti servetėle ir pa..

Recepto vertinimas: 4

Vyniotinis su obuoliais

Miltus, aliejų, vandenį ir druską minkyti tol, kol nelips prie rankų. Suformuoti tešlos rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožti pašildytu dubeniu ir palikti valandai. Razinas užpilti romu. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suberti džiūvėsius, įberti 10 g cukraus, suberti vanilin..

Recepto vertinimas: 0

Džiūvėsėlių šarlotė

Keptuvėje ištirpiname 2 šaukštus sviesto, supilame džiūvėsėlius, įberiame žiupsnelį cukraus ir viską maišydami pakepiname. Obuolius nulupame, išpjaustome sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Stiklinę vandens užviriname su puse stiklinės cukraus, supilame obuolius ir apverd..

Recepto vertinimas: 0

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Kokosiniai sausainiai (Jūratės)

Cukrų ištrinti su sviestu. Miltus šakute sumaišyti su sviestu, įberti kokoso drožlių ir išminkyti. Tešlą apie 30 min. dėti į kamerą. Tešlą plonai iškočioti ir išpjauti norimos formos sausainius. Aptepti plaktu kiaušinio baltymu ir kepti orkaitėje. P.S. Kiaušinio baltymą ..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje kepta lašiša su pistacijų sviestu (Ramunės)

Virtuviniame kombaine sumaišykite baziliką, pistacijas, laimo sultis, česnaką, sviestą ir žiupsnelį druskos ir pipirų. Uždenkite ir maišykite, kol bazilikas ir pistacijos bus susmulkinti. Abi žuvies puses patepkite aliejumi. Pabarstykite filė druska ir pipirais. Kepkite neuždengtame g..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su grietine

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Varškės vyniotinis

Tešlai miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba..

Recepto vertinimas: 5

DUONOS APKEPAS SU OBUOLIAIS

Duonos trupinukai pakepinami keptuveje su sviestu ir cukrumi. Obuoliai nulupami ir, isemus seklalizdzius, supjaustomi nedideliais gabaleliais. I verdanti su cukrumi ir cinamonu bei citrinos zievelemis vandeni suberiami obuoliai ir kaitinama, kol suminkstes. Apkepo forma istepama sviestu ir pabarstom..

Recepto vertinimas: 0

ŠARLOTĖ SU SERBENTAIS II

Duona suraikyti plonomis riekelemis. Serbentus istrinti su cukrumi. I sviestu istepta forma deti sluoksni uogu, paskui sluoksni duonos, apiberti cukraus, cinamono ir duonos trupineliu misiniu. Ant virsaus - vel uogu sluoksnis. Forma uzdengti ir ikisti i orkaite. Po 15-20 minuciu atidengti, sarlotes ..

Recepto vertinimas: 0

Šimtalapis

Mielės pakildinamos truputyje pieno su cukrumi. Į šiltą pieną su išplaktais jame kiaušiniais suberiami miltai, supilamos pakildintos mielės ir smarkiai minkoma ne mažiau pusvalandžio. Tešla padalijama į šešias dalis, nekeičiant paskutinės minkymo krypties. Iš kiekvieno ga..

Recepto vertinimas: 4

SORŲ KRUOPŲ APKEPAS

Isverdame tirsta pieniska soru kruopu kose, atvesiname. Sudedame su cukrumi istrintus kiausiniu trynius, suberiame razinas, smulkintas citrinu zieveles ir viska gerai ismaisome. Supilame isplaktus kiausiniu baltymus, ismaisome ir supilame i apkepo inda, istepta sviestu ir pabarstyta dziuvesiais. Pav..

Recepto vertinimas: 4

Troškintos krevetės

Supjaustykite krevetes i keturias dalis, ant silpnos ugnies istirpdykite puse sviesto, nugraibykite atsiradusias putas.Supilkite i puoda visas krevetes, muskata, druska bei raudonuosius pipirus ir truputi pasildykite, bet neuzvirinkite. Supilstykite kreveciu ir sviesto misini i keturis indelius ir p..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su garstyčiomis

Mesa supjaustome i 10 gabaliuku, ismusame.Kiekviena gabaliuka pabarstome druska irmesos prieskoniais. Mesos ismustus gabaliukus dedame viena ant kito kaskart patepdami tai garstyciomis, tai sviestu, ar pabarstydami garstyciu grudeliais. Virsu patepame sviestu ir pabarstome garstyciu grudeliais. Kepa..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sviestu