6 rezultatų ieškant "midijos"

Risoto su jūros gerybėmis

I sultini sudedame dziovintas be kauliuku slyvas, smulkintus riesutus, smulkinta duonos pluta. Miltus pakepiname riebaluose ir supilame i padaza. Suberiame druska, paprikos miltelius. Viska uzviriname, pertriname per sieta...

Recepto vertinimas: 3

Midijos su salierais

Midijų paviršių nuvalome aštriu peiliu. Geldeles labai gerai nuplauname tekančiu šaltu vandeniu. Nuluptas česnako skilteles supjaustome smulkiai, salierų stiebelius - nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Supilame į puodą vyną, alų, aliejų, suberiame salierus, svog..

Recepto vertinimas: 0

Midijos, keptos su sidru

Midijas nuvalome ir nuplauname šalto vandens srove. Išmetame visas, kurių kriauklytės yra sulūžusios ar nevisiškai užsidariusios. Svogūną ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Bekono juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais. Sudedame midijas į 4 dvigubos folijos 2..

Recepto vertinimas: 0

Natūralios midijos

Naudoti tik sandarias midijas. Jas nuvalyti, keletą kartų keičiant vandenį išplauti ir palikti sietelyje, kad nutekėtų vanduo. Tuomet jas virti nedideliame kiekyje vandens, sudėti petražoles, pipirus, morkas, svogūnus, čiobrelį, lauro lapelį ir gabaliuką sviesto. Kai midijos pradės ..

Recepto vertinimas: 0

Midijos belgiškai

Daržoves patroškinti svieste. Supilti vyną ir sumesti gerai nuplautas midijas. Virti, puodą kartais sukrečiant, kad midijos apsiverstų, tol kol visos geldelės atsidarys, jokiu būdu neilgiau. Vandens, sultinio pilti nereikia, sultinio atsiras iš pačių midijų. Valgyti su bulvytėmis..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos midijos

Midijas nuplauname po tekancio vandens srove ir pasaliname ju plaukelius. Vyna ir vandeni supilame i dideli puoda, idedame ciobrelius ir uzverdame. Tuomet sudedame midijas ir verdame 10 min. uzdenge dangciu, retkarciais puoda pakratydami. Cesnakus nulupame ir isspaudziame spaustuvu. Svogunus smulkia..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: midijos