25 rezultatų ieškant "sutrinti"

Braškiniai ledai

Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis. Jogurta sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę. Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus. Ledus pa..

Recepto vertinimas: 5

Vėžių padažas

Vėžius išvirti druska ir krapais pagardintame vandenyje. Išvirus nulupti kakliukus ir didžiąsias kojas, visa kitą sutrinti ir 15-20 minučių patroškinti su sviestu. Buljoną ištirpinti 3 stiklinėse vandens ir supilti į troškinį. Taip pat suberti miltus, supilti išspaustas citrinos su..

Recepto vertinimas: 0

Sriuba su migdolais

Paruošti sultinį: viščiuko krūtinėlę išvirti 2 l vandens su česnaku, svogūnu, morka, pipirais, gvazdikėliu, petražolės lapeliu. Išimtą mėsą supjaustyti. Sultinį perkošti ir maišikliu sutrinti su migdolais. Sukapotą svogūną ir česnaką pakepti svieste. Supilti sriubą, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Varškės tortas su braškėmis

Sausainius permalti su mėsmalę, ištrinti su sviestu ir 40 g cukraus. Tortinę iškloti sviestiniu popieriumi ir ant dugno, spaudžiant sudėti sausainių masę. Braškes nuplauti ir 2/3 sutrinti, likusias perpjauti per pusę. Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi, plakant sudėti varškę ir ..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinė su imbiero ir slyvų padažu

Mėsą supjaustyti. Paruošti padažą: išimti kauliukus is slyvas supjaustyti. Česnaką sutrinti. Svogūną supjaustyti. Į puodelį sudėti slyvas, imbierą, česnaką, supilti soją, suberti cukrų, anyžius, druską, pipirus ir maišant virti 20 minučių. Veliau supilti actą ir dar pavirti ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“

Visus komponentus sudėti į virtuvės kombainą ir sutrinti iki vientisos masės, suberti prieskonius. Alyvuogių tyrė ,,Tapenada":visus komponentus ir prieskonius sudėti į virtuvės kombainą ir sutrinti iki vientisos masės, maisant po truputį supilti alyvuogių a..

Recepto vertinimas: 2

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sutarkuoti fermentinį sūrį, įdėti kiausinio ir suformuoti apskritos formos kepsnį. Pavolioti plaktame kiausinyje, tada džiūvėsėliuose, tą patį pakartoti dar kartą. Dėti į įkaitusią keptuvę ir kepti aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai pagels is abiejų pusių. Svogūnus ir sp..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Barbė"

Formą iškloti sviestiniu popieriumi ir jame apibrėžti du 19 cm skersmens apskritimus. 2 baltymus suplakti su 1 šaukštu vandens, vaniliniu cukrumi ir 60 g cukraus. Sudėti trynius, kepimo miltelius ir miltus bei krakmolą ir viską sumaišyti. Konditerinį švirkštą pritraukti masės ir pri..

Recepto vertinimas: 4

Kapučino tortas su riešutais

Trynius atskirti nuo baltymų ir sutrinti su cukrumi. Ant trynių dėti išplaktus baltymus pakaitomis su miltais, sumaišytais su kepimo milteliais ir krakmolu, ir viską sumaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą formą. Tešlos purumas ir kilimas priklauso nuo to, kaip ištrin..

Recepto vertinimas: 0

Šachmatinis tortas

Šokoladinis biskvitas: sutrinti trynius su puse kiekio cukraus ir vanilinio cukraus, kad masė taptų puri. Atskirai išplakti baltymus, pamažu beriant likusį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu ar kakava. Sudėti į trynius pakaitomis su plaktais baltymais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumaišyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Tešla iškloti tortinės dugną. Kepti 25 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai išbrinks, pakaitinti, kad visa ištirptų. Sūrel..

Recepto vertinimas: 0

Ypatinga veršiena

Mėsą nuplauti ir gerai išmaigyti rankomis. Pusę česnako skiltelės sutrinti su druska, muskato riešutais, kardamonu ir cinamonu. Šiuo prieskonių mišiniu įtrinti mėsą, keliose vietose prieš tai ją pradūrus. Kitą pusę česnako skiltelės sutrinti su druska, pipirais, citrinos sultim..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kotletai

Bulves gerai nuplauti, išvirti su lupenomis pasūdytame vandenyje, nulupti ir dar karštas sutrinti šakute. Į gautą košę pridėti miltus, trynius, petražoles, druską, juoduosius pipirus, maltus muskato riešutus, sutrintą česnaką. Gautą masę gerai išmaišyti ir vandenyje suvilgytu š..

Recepto vertinimas: 0

Žirnelių sriuba su skrebučiais

Žirnus iš vakaro užmerkti daržovių sultinyje (400 ml). Kitą dieną smulkiai supjaustyti svogūną ir česnako skiltelę, patroškinti juos svieste (1 šaukštas). Išmirkusius žirnius užpilti likusiu sultiniu ir virti 40 minučių. Po to suberti šaldytus žaliuosius žirnelius ir dar 10 m..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos salotos su ryžiais

Kruopas nuplauti, pamerkti vandenyje ir palikti vienai valandai, kad išbrinktų. Nulupti svogūną, smulkiai supjaustyti ir pakepti augaliniame aliejuje. Sutrinti česnaką ir įdėti į keptuvę, kurioje kepa svogūnas. Po to įdėti mėsą ir kepti tol, kol mėsos odelė pasidarys šiek tiek tr..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juos..

Recepto vertinimas: 0

Sveikuolių pyragas

Pirmoje dalyje paminėtus ingredientus sumaišyti viename inde, antroje dalyje – kitame, didesniame. Į pastarąjį supilti sausuosius ingredientus ir gerai išmaišyti. Sudėti viską į sviestu išteptą indą ir kepti įkaitintoje iki 170 laipsnių orkaitėje 30-45 min. Pusei porcijo..

Recepto vertinimas: 3

Nicos salotos II

Pomidorus ir kiaušinius supjaustyti skiltelėmis. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, papriką supjaustyti šiaudeliais. Česnaką sutrinti su druska ir cukrumi, sumaišyti su citrinos sultimis ir aliejumi. Ant salotų lapų sudėti pomidorus, papriką, svogūnus ir tuno gabalėlius. Viską u..

Recepto vertinimas: 0

Gaspačio (Jūratės)

Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu, nulupti odelę, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti. Susmulkinti taip pat papriką, agurką, česnaką ir svogūną. Visas susmulkintas sudedamąsias dalis dar sutrinti trintuvu, kol bus vientisa masė. Įpilti aliejaus, aštraus padažo, įberti druskos. ..

Recepto vertinimas: 5

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

SALIERŲ SRIUBA

Salierus ir bulves nuplauti, apskusti ir smulkiai supjaustyti. Svoguna ir cesnaka smulkiai supjaustyti ir pakepinti 2-3 minutes keptuveje su vienu sauksteliu sviesto. Tuomet sudeti salierus ir bulves ir dar apie 5 min. pakepinti nuolat maisant. Viska sudeti i karsta sultini, uzvirinti ir poto sumazi..

Recepto vertinimas: 3

BRAŠKINIAI LEDAI

Braskes nuplauti ir nusausinti, kelias grazias uogas atideti papuosimui, o likusias sutrinti i tyre su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis. Jogurta sumaisyti su grietine ir imaisyti i braskiu tyre. Gauta mase sudeti i metalini inda, kuriame saldysite ledus. Ledus pastatyti i saldikli ir ..

Recepto vertinimas: 5

MARCIPANAI

Migdolus keletui minuciu panardinti i karsta vandeni, nulupti luobeles ir isdziovinti. Tada migdolus sutrinti migdolu trintuveje arba kelis kartus permalti mesmale, kad gautusi kuo vientisesne mase. Kai migdolus sutriname reikia sumaisyti su cukraus pudra,karciuju migdolu esencija ir vandeniu. Mase ..

Recepto vertinimas: 4

Cikorijų salotos su rūkyta lašiša

Porus ar svogunelius supjaustyti 5cm ilgio gabaleliais, po to - plonomis juostelemis. Trumpai jas panardinti i karsta vandeni, kad susvelnetu skonis. Nuvarvinti ant sietelio. Tryni sutrinti su garstyciomis, cukrumi, vynu ir citrinu sultimis. Padaza pagardinti druska ir pipirais. Nuvalyti cikorijas, ..

Recepto vertinimas: 0

nem nem

varske sutrinti ir i ja ipilti siek tiek vanilinio cukraustada sumaisyti dar karta sutrinti.tada su smulkiais tarkos dantukais sudrozti sokolada tiek kad uztektu apvolioti visus varskes rutuliukus.i varskes viduri ispraudi riesuta, tada apdailini kad butu grazus rutuliukas ir apvolioji sokolado droz..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: sutrinti