Žemaitiški cepelinai

Ingridientai:

1 kg bulvių,
4 šaukštai miltų,
2 kiaušiniai,
druska,
200 gramų mėsos faršo,
aliejaus (virimui)

Gaminimas

Bulves nuskusti ir išvirti.

Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė.

Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iрmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį su faršu sulankstyti, susukti, kad susiformuotų ovalo formos cepelinas.

Virti karštame aliejuje.

Pagaminamos 4 porcijos.

Daugiau apie cepelinus

» Cepelinai, didžkukuliai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!