25 rezultatų ieškant "sutarkuoto"

Pakepintos daržovės

Į troškintuvę įpilkite aliejaus. Suberkite svogūnus, cukinijas, žiedinius kopūstus, brokolius, grybus, morkas bei pipirus ir maišydami pakaitinkite 5 minutes. Uždenkite dangtį ir dar patroškinkite apie 2 minutes. Nedideliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, česnaką, imbierą, ..

Recepto vertinimas: 0

Ryto sumuštinis

Grietinėlę, 2 saukstus medaus, isplaktą kiausinį, cinamoną, sultis sumaisykite ir suplakite. Duonos riekes panardinkite į misinį ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol jos įgaus auksinę spalvą. Apkeptą duoną plonai patepkite medumi ir pabarstykite sokolado drožlėmis. Ant 5 ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lazanija

Isvirkite lazanijos gabalus pasūdytame vandenyje. Nuo nuvalytų porų atskirkite lapus ir 8 lapus atidėkite. Paruoskite misinį is sutarkuoto sūrio, grietinės, citrinų sulčių, pasūdykite ir papipirinkite. Isvirtus lazanijos gabalus atsargiai isverskite į kiaurasamtį ir sudėliokite juos an..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu

Vištų kulšelės keliose vietose įpjauname ir įtriname druska bei citrinų sultimis. Paruošiame marinatą. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame ir sumaišome su kitais nurodytais produktais. Vištieną laikome marinate ne trumpiau kaip 12 valandų (galima ir ilgiau). Prieš ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Kumpio ir alyvuogių pyragas (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 1800C. Paruošti kepimo formą. Aliejų, kiaušinius ir alų išplakti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti (turi gautis tiršta tešla). Į tešlą suberti tarkuotą sūrį, griežinėliais pjaustytas alyvuoges ir smulkiai supjaus..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių troškinys

Paskrudinti aliejuje supjaustytas česnako skilteles. Išimti jas, o į puodą sudėti nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus. Maišant troškinti nepridengus, kol atsiras tirštas padažas. Ryžius išvirti biriai (turėtų būti kietoki). Ištepti taukais atsparų karščiui indą. Ryžius ..

Recepto vertinimas: 5

Rizotas su porais ir parmezano sūriu

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol suminkštės (apie 5 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruos (2-3 min.). Dalimis, po ½ stiklinės (125 ml) pilkite sultinį, gerai..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pupomis ir balzaminiu actu

Ant nedidelės ugnies mažoje keptuvėje pakepkite mėsą, kol įgaus rusvą atspalvį (3-4 min.). Nukelkite nuo ugnies. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite pupas ir įp..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su žirniais ir sūriu

Dideliame prikaistuvyje ant vidutinės ugnies kaitinkite daržovių sultinį, kol užvirs. Sudėkite pusę žirnių ir virkite, kol suminkštės (6-7 min.). Išgriebkite žirnius ir sutrinkite į vientisą masę. Sudėkite masę atgal į prikaistuvį, sumaišykite ir uždenkite, kad neatvėstų. &..

Recepto vertinimas: 1

Rizotas su viščiukų sparneliais

Ant vidutinės ugnies prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite pusę laiškinių svogūnėlių, šalavijo lapelius, viščiukų sparnelius ir apibarstykite druska. Kepinkite 3-4 min. Uždenkite ir dar 15 min. kepkite ant žemos ugnies. Įpilkite 90 ml vyno. Uždenkite ir kepkite..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su pievagrybiais ir čiobreliais

Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 1 šaukštą sviesto. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol svogūnai pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite pievagrybius ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (3-4 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. S..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su porais, citrina ir rozmarinais

Ant žemos ugnies didelėje keptuvėje ištirpdykite 4 šaukštus sviesto. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol šiek tiek suminkštės (2-3 min.). Supilkite vandenį ir įberkite druskos. Kaitinkite apie 20min., kol porai visai suminkštės. Ant vidutinės ugnies kitoje didelėje keptuvėje į..

Recepto vertinimas: 0

KEPTOS KRIAUŠĖS SU IMBIERU

Orkaite ikaitiname iki 190 C temperaturos. Kepimo forma istepame sviestu. Kriauses nulupame, perpjauname pusiau ir isimame seklalizdzius. Perpjauta puse dedame i kepimo forma. Grietinele, cukru, vaniles esencija, cinamona, muskata, imbiera ismaisome ir uzpilame ant kriausiu. Kepame 30-35 min. kartai..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos kepsnys su sūriu

Nugarine plonai ismusame, suvilgome isplaktame su prieskoniais bei druska kiausinyje ir dedame i dziuveselius, sumaisytus su fermentiniu suriu. Gerai suspaudziame ir dar 1-2 min. palaikome, o ne is karto kepame, kad geriau priliptu paniruote. Iskepame keptuveje su aliejumi...

Recepto vertinimas: 0

Miestiečių tortas

Margarina istirpiname su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi, imusame trynius ir nuolat maisydami po truputi pilame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais bei kakava. Tuomet supilame piena ir iki standziu putu suplaktus baltymus. Tesla sukreciame i sviestu patepta tortine ir kepame 170-200 C tempera..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis su vištiena ir grybais

Atsildyta sluoksniuota tesla iklojame i miltais pabarstyta skarda. Keptuveje su sviestu apkepame svogunus, vistiena, apvirtus grybus, idedame prieskoniu ir baigiant kepti - skiltelemis supjaustytus pomidorus, idara uzdedame ant teslos, uzbarstome sutarkuoto surio, iskepame orkaiteje...

Recepto vertinimas: 0

Mesainiai ant laužo grotelių

Malta mesa sumaisome su kiausiniu, apkeptu svogunu, garstyciomis, prieskoniais. Padarome suplotus kotletukus ir apkepame juos keptuveje su aliejumi. Sviesta issukame, idedame druskos, pipiru, citrinu sulciu, sutarkuoto fermentinio surio, susmulkintu krapu ir petrazoliu lapeliu. Gerai ismaisome ir su..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušiniais ir silke Įdaryti pomidorai

Susmulkinta svoguna pakepame keptuveje su sviestu. Atvesiname ir sumalame kartu su isdarineta silke bei batonu. I mase sudedame supjaustytus kiausinius, iberiame smulkiai sutarkuoto fermentinio surio, idedame grietines, jei reikia, paskaniname druska ir pipirais (jeigu silke nesuri). Ismaisome. Pomi..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų salotos

I porcijinius indelius dedame sutarkuoto moliugo. Padazui suplakame grietinele ir sumaisome su kondensuotu pienu bei citrinu sultimis. Padaza uzpilame ant moliugo. Salotas papuosiame slyvu skiltelemis ir susmulkintais graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 5

Sicilietiška kiauliena

Kiaulienos pjausnius itriname druska, pipirais, bazilikais (ciobreliais), susmulkintais svogunais ir apkepame is abieju pusiu ant mazos ugnies. Tuomet pjausnius isimame, o toje pacioje keptuveje pakepame skiltelemis supjaustytus pomidorus, pabarstytus druska bei pipirais. I lekste sudedame pomidorus..

Recepto vertinimas: 0

Daržovėmis įdaryti baklazanai

Idarui morka, paprika, petrazoliu sakni supjaustome mazais kubeliais. Pakepame pusziedziais supjaustytus svogunus ir skiltelemis supjaustytus pomidorus. Paruostas darzoves sumaisome, sudedame i puoda, ipilame truputi vandens, idedame sugrusto cesnako ir uzverdame. Tada i si troskini sudedame griezin..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinis gėrimas

Piene istirpiname sokolada. Suberiame razinas ir po truputi imaisome ''Suktini''. Gerima supilame i puodelius. Papuosiame plakta pasaldinta grietinele ir tarkuotu sokoladu...

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai ''Apsimetėliai''

Sviesta issukame su cukrumi. Imaisome kiausinius, sutarkuota sokolada, razinas, vanilini cukru ir su prieskoniais bei kepimo milteliais sumaisytus miltus. Kepame sviestiniu popieriumi isklotoje dideleje skardoje apie 25 min. Iskepusi laksta atvesiname ir supjaustome gabaleliais. Juos aptepame su pie..

Recepto vertinimas: 0

Vaisių ir daržovių salotos

Sumaisome alieju, cilrinu sukis, prieskonius ir uzpilame ant susmulkintu vaisiu ir darzoviu. Ismaisome, sudedame i salotines, uzberiame sutarkuoto fermentinio surio ir uzdedame supjaustytu kiausiniu gabaleliu (kiausini perpjauname i 4 skilteles, o jas dar per puse).Papuosiame petrazoliu lapeliais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sutarkuoto