Šventiniai meduoliai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 kg meduolių,
2.0,5 l grietinėlės,
3.200 g sviesto,
4.1 pakelis vanilinio cukraus,
5.1 stiklinė cukraus,
6.4 tryniai,
7.200 g varškės,
8.0,5 stiklinės riešutų,
9.1 plytelė šokolado.
Gaminimas:
Iš iškepto meduolio išpjauti piršto aukščio apvalias statinaites. Vidų išskobti. Varškę išsukti su riešutais ir pridėti į statinaitės vidų tiek, kad viršuje būtų kauburėlis. IŠ grietinėlės išvirti kremą, trynius išsukti su cukrumi, maišant suberti vanilinį cukrų, po truputį supilti į užvirintą grietinėlę. Po to pakaitinti, o kai atauš, sudėti sviestą ir gerai išsukti. Į pusę kremo įdėti sutarkuoto šokolado, o į kitą pusė lieka geltona. Statinaites aptepti rudu kremu. Geltonu užtepti varškės kauburėlį. Statinaites sustatyti ant tortinio padėklo. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!