25 rezultatų ieškant "supjaustytos"

Bulvių, žiedinių kopūstų ir virtos mėsos apkepas

Bulves išvirkite, sugrūskite, supilkite karštą pieną, pasūdykite, suberkite kmynus ir išmaišykite. Žiedinius kopūstus suskirstykite žiedeliais ir apvirkite. Į paruoštą indą dėkite sluoksnį bulvių košės, sluoksnį smulkiai supjaustytos virtos mėsos, susmulkintą svogūną, sluok..

Recepto vertinimas: 0

Vokiškos salotos

Duonos gabalėlius suberti į skardą, apšlakstyti aliejumi ir paskrudinti. Lašišą įdėti š puodą ir užvirinti. Tada 10 minučių palikti pastovėti. Tada žuvį susmulkinti, apibarstyti druska ir sumaišyti su kaparėliais bei krapais. Paruošti padažą: actą, garstyčias ir aliejų išp..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su šonine

Bulves nuskuskite ir išvirkite, leiskite joms atvėsti, tada sutrinkite. Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite. Supjaustykite keletą storesnių šoninės griežinėlių ir sudėkite į keptuvę. Kai riebalai ištirps, sudėkite svogūnus ir kartu pakepinusi leiskite ataušti. Bulves sumaiš..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vištiena

Sumaišykite visus tešlai skirtus produktus. Mažiausiai 30 min. palaikykite šaldytuve. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200° temperatūrą. Sudėkite tešlą į dvi mažesnes formeles pyragams kepti arba į kitą indą, pritaikytą kepti orkaitėje. Kraštus uždenkite su folija. Padėkite ant..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės Šiaudeliai

Tai smulkiai supjaustytos gruzdintos bulvės. Ruošiant jas, bulvės pjaustomos griežinėliais, o po to iš sudėtų kelių griežinėlių pjaunamos smulkios juostelės. Kepamos 2 kartus: iš pradžių valandėlę nelabai karštuose taukuose, po to jos išimamos, rūpestingai nusunkiamos ir vėl..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinė pica su traškia plutele

Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų, įmaišykite šilto vandens. Į dubenį persijokite miltus ir druską, supilkite mielių mišinį ir kruopščiai išmaišykite. Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą minkykite 10 minučių arba tol, kol neliks gumulėlių ir ji pasi..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su vištienos kepenėlėmis

Dideliame puode išvirkite makaronus ir nuvarvinkite. Dideliame prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus, kol jie suminkštės, tačiau neparuduos. Sudėkite česnaką, bekonieną, vištų kepenėles ir maišydami kepinkite, kol kepenėlės bus beveik iškepusios (kepenėlių vid..

Recepto vertinimas: 0

Pakepintos daržovės

Į troškintuvę įpilkite aliejaus. Suberkite svogūnus, cukinijas, žiedinius kopūstus, brokolius, grybus, morkas bei pipirus ir maišydami pakaitinkite 5 minutes. Uždenkite dangtį ir dar patroškinkite apie 2 minutes. Nedideliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, česnaką, imbierą, ..

Recepto vertinimas: 0

Imbiero arbata

Nuvalytą imbiero šaknį susmulkinti mikseriu ar sutarkuoti, užplikyti verdančiu vandeniu, įdėti medų, supilti apelsinų sultis. Supjaustytos citrinos griežinėliais pagardinti arbatą. ..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių sriuba su šaldytomis silkėmis arba stintomis

Į verdantį pasūdytą vandenį sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, svogūnai ir 10—15 min. verdama. Paskui sudedamos nuvalytos, supjaustytos žuvys, sviestas, lauro lapelis, pasūdomą, supilamas pienas ir pavirinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas "Vienos kepsnys"

Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu vandeniu, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir 1 val. troškinama ant silpnos ugnies. Po to sudedamos stambiai tarkuotos daržovės, kubiukais supjaustytos bulvės ir vėl kepama, kol bulvės suminkštės. Mėsa išimama ir supjaustoma griežinukais. D..

Recepto vertinimas: 0

Olandiška kiaušinienė

Lašiniai supjaustomi gabaliukais ir pakepinami, sudedami stambiais griežinėliais supjaustyti svogūnai, smulkiai supjaustytos bulvės, keptuvė uždengiama dangčiu ir ant silpnos ugnies kepama, kol bulvės gražiai pagels. Tada užberiamas sutarkuotas sūris ir petražolės, ant jų supilami i..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jautienos suktinukai

Salotų lapus nuplauname, nuvarviname ir gražiai sudedame į lėkštę. Rikotą sutriname šakute, pagardiname pipirais, pasūdome, supilame grietinėlę ir sukame mediniu šaukštu, kol masė tampa vienalytė. Kiekvieną jautienos griežinėlį patepame sūrio mase ir susukame ritinėlius. Sukti..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas jautienos kepsnys

Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitinamas sviestas. Į jį dedama jautiena ir kepama, kol apkepa iš visų pusių. Tuomet sudedamos veršio kojos, smulkiai supjaustytos morkos, burokėlis, poras, svogūnas, salieras, keli kvapieji pipirai ir..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena drebučiuose (Ramunės)

Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklinėje sultinio. Virtą jautieną supjaustome kubeliais ir sumaišome su puse kukurūzų. Kai sultinys su želatina atvėsta ir pradeda stingti, truputį jo įpilame į formą. Viduryje dedame dalį supjaustytos jautienos su kukurūzais, aplink apded..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su keptais baklažanais ir pomidorais

Sudėkite baklažano riekeles į kiaurasamtį ir apibarstykite rupia jūros druska. Palikite juos 1 valandai apžiūti. Gerai įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Apkepinkite baklažanų griežinėlius mažomis partijomis, kol šiek tiek paruduos, viena partija kepama 5-7 minutes. sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su daržovių padažu

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutiniško karštumo. Sudėkite svogūnus, salierus, morkas, žirnelius ir cukiniją. Įberkite druskos ir pipirų. Pakepinkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės. Sudėkite pomidorus ir gerai išmaišykite. Keptuvę uždenkite ir troškinkit..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių salotos su juodosiomis alyvuogėmis

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje (apie 10 min.), atvėsinkite po šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuvalykite artišokus- kietus išorinius jų lapus nuskabykite, nupjaukite viršutinį pumpuro trečdalį ir nuvalykite kotą. Tuomet perpjaukite artišokus išilgai ir išvalykite vidų. Didel..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su obuoliais ir cukinijomis

Obuolius sudėkite į dubenį. Apšlakstykite citrinų sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite bulves, cukinijas, morkas ir pakepinkite 2 min. Suberkite ryžius ir pakepinkite dar 2..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su paprikomis

Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus bei česnaką ir pakepinkite, kol pasidarys permatomi (3-4 min.). Sudėkite paprikas ir pakepinkite, kol suminkštės (5-7 min.). Suberkite ryžius ir pakepinkite 2 min. Supilkite vyną ir kaitinkite, kol išgaruo..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos iešmeliai su jogurto ir citrinų padažu

Medinius iešmelius pusvalandžiui pamerkite į vandenį. Dubenėlyje gerai išmaišykite jogurtą, česnaką, papriką, kmynų sėklas, citrinos sultis, petražoles, raudonėlį ir pipirus. Vištienos gabalėlius sumaukite ant iešmelių, aptepkite puse gautos masės ir 2-3 valandoms padėkite š..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos pyragas

Užvirinkite nedidelį puodą vandens. Sudėkite špinatus ir apvirinkite. Paskui sudėkite į kiaurasamtį ir pakiškite po tenkančiu šaltu vandeniu, kad atvėstų ir neišbluktų. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus kubeliais raudonuosius ankštinius pipirus. Atšalusius špinatus nusausinkite..

Recepto vertinimas: 4

OBUOLIŲ SALOTOS

Obuolius aplupti, isimti seklalizdzius, supjaustyti siaudeliais ir apslakstyti citrinos sultimis. Svogunus aplupti ir supjaustyti plonais pusgriezineliais. Obuolius ismaisyti su svogunais, zirneliais ir paprika. Paruosti padaza: jogurta sumaisyti su majonezu, muskato riesutu, paskaninti druska ir pi..

Recepto vertinimas: 0

Paštetas su lašinukais

Kepenis, kiauliena, svoguna ir morka isverdame su prieskoniais pasudytame vandenyje. Atvesiname, sumalame kartu su ismirkytu batonu 2 kartus. Issukame sviesta, maisydami sudedame kepenu mase, isplaktus kiausinius, iberiame prieskoniu, druskos, labai gerai ismaisome. I kepimo formos apacia pridedame ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: supjaustytos