22 rezultatų ieškant "smeigtuku"

Baklažano suktinukai

Baklažaną supjaustyti plonais žiedeliais ir pabarstyti prieskoniais bei apvolioti miltais. Apkepti aliejuje. Iš sūrio , kiaušinių , česnako bei majonezo paruošti įdarą. Kiaušinius, sūrį sutarkuoti burokine ar smulkesne tarka, susmulkinti česnaką ir viską išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Kilkių užkandžiai prie alaus

Iš gerai įsūdytos kilkės išimti kaulus, nuplauti ir suvynioti. Kad neišsivyniotų prismeigti smeigtuku. Vyniotinius užpilti marinatu ir palaikyti dieną ar dvi. Po to tinka valgyti. Ptiekiant papuošti marinuotais grybais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Vištų krūtinėlių filė su špinatų įdaru

Vištos filė pamuškite, špinatus supjaustykite, sūrį sutarkuokite, apibarstykite prieskoniais. Dėkite įdaro, susukite ir susmeikite mediniu smeigtuku. Į įkaitintą aliejų dėkite suktinukus ir skaniai apkepkite. Po to pašaukite į orkaitę 10 min., kad gerai iškeptų. ..

Recepto vertinimas: 5

Veršienos krūtinlnė, įdaryta grybais

Mėsą pasūdyti, įtrinti česnaku. Supjaustytus grybus ištroškinti riebaluose, praaušinti, įmaišyti petražolių lapelių, maltų džiūvėsėlių, prieskonių ir kiaušinį. Mėsą keliose vietose giliai įpjauti, ,,kišenėles" prikimšti grybų ir užsiūti. Iš pradžių apkepinti riebal..

Recepto vertinimas: 0

Mušti suktinukai (zrazai)

Plonus 1/2 cm storio mėsos griežinėlius išmušti, apibarstyti druska, pipirais. Ant kiekvieno uždėti kurio nors įdaro, suvynioti į tūtelę ir galą prismeigti mediniu smeigtuku. Jeigu mėsa gera, griežinėlių galus galima stipriau išmušti ir sudūrimo vietoje kita peilio puse prispaust..

Recepto vertinimas: 3

Angliškas tortas

Miltus sumaišykite su druska, cukraus pudra ir citrinų žievelėmis. Tada į miltus stambia tarka sutarkuokite margariną arba sviestą ir gerai išsukite. Šliūkštelėkite šaukštą vandens, įberkite vanilinio cukraus ir vėl išsukite, kol masė taps vientisa. Suformuokite tešlos rutulį, ..

Recepto vertinimas: 0

Agrastų uogienė

Imkite vienodai prinokusius, bet ne visiškai sunokusius agrastus. Pašalinkite kotelių liekanas ir taurelių likučius, agrastus labai gerai nuplaukite ir mediniu labai plonu virbu ar smeigtuku (ne metaliniu) subadykite. Tada užpilkite verdančiu vandeniu, kad suminkštėtų odelė. Taip paruoš..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai vėdarai

Tarkių masę paruoskite kaip kugeliui ir per specialų piltuvėli ar tiesiog su saukstu sukimskite į isvalytas ir gerai ismirkintas žarnas. Galus užriskite siūlu ar susmeikite mediniu smeigtuku, pirmiau vieną galą, o kai prikimsite - kitą. Neprikimskite žarnų pilnai, nes kepant vėdarai su..

Recepto vertinimas: 4

Suktinukai

Lašinukus supjaustykite juostelėmis, o veršieną – gabalais kaip karbonadui. Mėsą gerai išmuškite ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palaukite apie valandą, tada pabarstykite pipiriukais ir čiobreliais, ant kiekvieno gabalėlio dėkite slyvą ir suvyniokite. Apjuoskite lašinukų juos..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės "kailinukuose"

Kiekvieną bekono gabalėlį apibarstome prieskoniais ir apsukame aplink dešrelę. Kad neišsivyniotų, sutvirtiname mediniu smeigtuku. Paruoštas dešreles dedame ant grilio grotelių, kurias užkeliame kuo aukščiau. Vartydami kepame 15 minučių. Kiekvieną ragelį perpjauname išilga..

Recepto vertinimas: 0

Vištos šlaunelės įdarytos grybais

Nuo šlaunelių labai atsargiai nuimame odelę. Mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome kubeliais ir sumaišome su kiaušiniu. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustome ir apkepiname aliejuje. Kepant pasūdome, papipiriname, bei įberiame vištienos prieskonių. Paruoštus grybus išmaišome su v..

Recepto vertinimas: 4

Silkės laiveliai (Ramunės)

Kiaušinį perpjauname pusiau, ant jo dedame gabalėlį silkės ir pusę (jei mažas) ar ketvirtį (jei didelis) pomidoro. Persmeigiame dantų krapųtuku ar šiaip smeigtuku. Valgome su majonezu, grietine. Labai tinka majonezo-krienų padažas. ..

Recepto vertinimas: 1

Prancūziški jautienos kepsneliai

Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių pakepiname riekeles. Jautienos filė supjaustome labai plonais griežinėliais, apvyniojame rūkytos šoninės juostelėmis ir prismeigiame mediniu smeigtuku. Ištirpiname sviestą ir įpilame aliejaus. Į įkaitintus riebalus sudedame suktinukus..

Recepto vertinimas: 0

Tacos su mėsos faršu (Tacos de carne molida)

Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Mėtas nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo stiebelių ir sukapokite. Taip pat sukapokite kaparėlius ir alyvuoges. Riebalus įkaitinkite pla..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTOS ŠLAUNELĖS ĮDARYTOS GRYBAIS

Nuo slauneliu labai atsargiai nuimame odele. Mesa atskiriame nuo kaulu, supjaustome kubeliais ir sumaisome su kiausiniu. Grybus ir svogunus smulkiai supjaustome ir apkepiname aliejuje. Kepant pasudome, papipiriname, bei iberiame vistienos prieskoniu. Paruostus grybus ismaisome su vistienos gabalelia..

Recepto vertinimas: 0

ĮDARYTA NUGARINĖ, KEPTA GRILYJE

Jautienos nugarines gabaleli ipjauname, pridedame idaro. Pabarstome prieskoniais ir suvoziame. Su smeigtuku susmeigiame krastus, kad kepant neisbegtu idaras. Pries kepant pabarstome prieskoniais. Tiekiame su grilyje kepta cukinija...

Recepto vertinimas: 0

KIAULIENOS KEPSNIAI SU DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS

Kiaulienos nugarines gabaliukus ismusame, pabarstome prieskoniais, uzdedame idaro ir susukame lelijos forma. Susegame mediniu smeigtuku. Kepame orkaiteje 10 minuciu 200 C temperaturoje.Ruosiame Idara: slyvas susmulkiname ir sumaisome su tarkuotu suriu ir kiausiniu. Kepsniui kepant, issiskiria sultys..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies vyniotiniai su paprikomis

Zuvi pabarstome druska, prieskoniais. Paprikas perpjauname pusiau, isimame seklas ir apverdame pasudytame vandenyje. Susmulkintus svogunus apkepame keptuveje su aliejumi, idedame susmulkintu cesnaku, petrazoliu lapeliu, prieskoniu. I paprikas pridedame idaro, jas apsukame zuvimi, susmeigiame smeigtu..

Recepto vertinimas: 4

Su daržovėmis orkaitėje kepta kiauliena

Kiauliena supjaustome kubeliais, sumaisome su kiaulienos prieskoniais ir apkepiname aliejuje. Kukuruzus ir kubeliais supjaustyta cukinija bei paprikas apverdame apsudytame vandenyje. I aliejumi patepta skarda sudedame griezineliais supjaustytus svogunus, kiauliena ir apvirtas darzoves, ipilame 1 sti..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos kepsnys su baravykais II

Malta mesa sumaisome su kiausiniu, paskaniname prieskoniais, druska. Baravykus isverdame, apkepame keptuveje su sviestu. Imame 1/3 maltos mesos, dedame i vidu 2 grybus, suformuojame kepsni, ji apsukame ilga sonines juosta, prismeigiame mediniu smeigtuku. Taip paruostus kepsnius iskepame suvyniotus i..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis su ikrais

Sviesta issukame su citrinu sultimis, trupuciu druskos, susmulkintais petrazoliu lapeliais. Suformuojame rutuliukus, atvesiname. Ant ryziu paplotelio dedame ikru, sviesto rutuliuka, alyva, prismeigiame smeigtuku, papuosiame cikoriju lapeliais, citrina. Valgydami ikrus ir sviesta uztepame ant viso pa..

Recepto vertinimas: 0

Karštas užkandis su dešra ir sūriu

Desreles supjaustomos i 4 gabaliukus, suris ir lasiniai - plonais grezineliais, aptepami grastyciomis ir apbarstomi pipirais. Viskas persmeigiama smeigtuku, aptepama aliejumi ir pakepinama ant zariju arba orkaiteje (270*C )Pateikiama i stala ant plonu duonos riekeliu arba su virtais ryziais. Atskira..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: smeigtuku