Tacos su mėsos faršu (Tacos de carne molida)

Ingridientai:
2 maži pomidorai;
1 svogūnas;
½ arb. š šviežių mėtų;
½ valg. š kaparėlių;
8 žaliosios, paprika įdarytos alyvuogės;
2-3 valg. š. kukurūzų aliejaus arba kitokių riebalų;
250-300 g jautienos faršo;
Druska;
Pipirai;
½ arb. š. džiovintų raudonėlių;
8-12 mažų tortilijų;
Aliejus kepimui.
Gaminimas
Pomidorus nuplikykite, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Mėtas nuplaukite, nusausinkite, lapelius nuskabykite nuo stiebelių ir sukapokite. Taip pat sukapokite kaparėlius ir alyvuoges. Riebalus įkaitinkite plačiame puode ir jame pakepkite mėsą. Įdėkite svogūną ir keletą minučių pakepkite. Tada sudėkite pomidorus. Pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais. Troškinkite 15 min. Likus 5 min. iki troškinimo pabaigos, sudėkite kaparėlius, mėtas ir alyvuoges. Tortilijas išskleiskite ant pjaustymo lentos ir uždėkite po šiek tiek įdaro. Tuomet susukite ir persmeikite mediniu smeigtuku. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite tacos iki auksinio geltonumo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!