10 rezultatų ieškant "sausos"

Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis

Pupas ar pupeles išmirkyti.Jei jos sausos, mirkyti 8 val., jei šviežios - 4 val.Nuo koncervuotų nuplauti aliejų arba pomidorų padažą.Pavirti ant silpnos ugnies.Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves.Į puodą sudėti pusiau išvirusias pupas, žalias bulves, supilti pieną.Jei iki tol vand..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

Į faršą įpilti vandens, sudėti kapotą ir kepintą svogūną ir gerai išminkyti. Iš masės ant sausos ar maltais džiūvėsėliais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifšteksus ir iškepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greičiau iškeptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

Įdaryti makaronai „Mario“

Puode užvirinkite 11 sūdyto vandens, sutrupinkite sultinio kubelį, sudėkite įdarytus makaronus ir virkite apie 20 minučių, po to nukoskite, perplaukite saltu tekančiu vandeniu, nuvarvinkite. Nuvalykite ir plonais griežinėliais supjaustykite grybus. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svog..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos muštiniai

Mėsą supjaustyti porcijomis, išmušti, pabarstyti druska ir miltais, apkepti įkaitintuose riebaluose. Tada sudėti į kepimo skardą, įpilti sultinio ir kepti orkaitėje uždengtą. Kai mėsa suminkštės, sudėti trupintą duoną, supilti grietinę, išmaišyti ir dar kelioms minutėms įki..

Recepto vertinimas: 0

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Varškės krepšeliai su romo užpilu

Tešlai skirtą varškę gerai išmaišyti su aliejumi, pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po truputį suberti į varškės masę. Tešlą suminkyti į rutulį, paskui plonai iškočioti ant miltais pabarstytos lentos. Išspausti 10 cm skersmens apskrit..

Recepto vertinimas: 0

Ekvadorietiškos kukurūzų bandelės (Homistas)

Šis patiekalas taisomas iš šviežių kukurūzų. Burbuolių lapus nuplaukite, nusausinkite. Kukurūzus sumalkite mėsmale, kad pasidarytų puri masė. Sudėkite sviestą, iki standžių putų išplaktą baltymą, trynį, pasūdykite, suberkite mieles. Paskiausiai sudėkite pertrintą varškę. ..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų mišrainė su perlinėmis kruopomis

Svogūnus pjaustyti kubeliais. Morkas sutarkuoti ir kartu su svogūnais pakepkite aliejuje. Agurkus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Nuluptus pomidorus supjaustyti griežinėliais. Perlines kruopas išvirti. Tuomet į jas sudėti visas daržoves, užpilti actu, užberti druska bei cukrum..

Recepto vertinimas: 4

AGUONŲ SŪRIS SU RIEŠUTAIS

I obuoliu kose suberiamos sausos aguonos ir verdamos ant silpnos ugnies, kol obuoliu kose sukietes. Baigiant virti, suberiamas vanilinis cukrus, riesutai. Mase sukreciama i dregna surmaisi, uzrisama ir parai paslegiama. Paskui gerai apdziovinama ir padedama vesioje vietoje...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sausos