Ekvadorietiškos kukurūzų bandelės (Homistas)

Ingridientai:
600 g šviežių baltųjų kukurūzų,
1 kiaušinis,
50 g sviesto,
druskos,
pipirų,
200 g sausos varškės,
1 arbatinis šaukštelis sausų mielių,
žalių kukurūzų burbuolių lapų.
Gaminimas
Šis patiekalas taisomas iš šviežių kukurūzų. Burbuolių lapus nuplaukite, nusausinkite. Kukurūzus sumalkite mėsmale, kad pasidarytų puri masė. Sudėkite sviestą, iki standžių putų išplaktą baltymą, trynį, pasūdykite, suberkite mieles. Paskiausiai sudėkite pertrintą varškę. Tešla turi būti tąsi.

Paragaukite, ar netrūksta priekonių. Ant kiekvieno žalio lapo padėkite po šaukštą paruoštos tešlos. Užlenkite visų pirma dešinįjį lapo šoną, po to apatinį, kairį ir viršutinį. Paketėlius sudėkite į rėtį virš puodo su verdančiu vandeniu ir 30 minučių virkite garuose.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!