25 rezultatų ieškant "saliero"

Salotos su kepta kalakutiena

Svogūną ir česnaką nulupti, supjaustyti ir iki skaidrumo pakepinti svieste. Sudėti smulkiai supjaustytą kumpį, kalakutieną ir 2 min. kepti ant mažos ugnies. Viską sukrėsti į puodą, suberti nuplautus ryžius. Įmesti lauro lapelį, užpilti sultiniu ir uždengus troškinti 15-20 min. Nu..

Recepto vertinimas: 0

Sultinys su makaronais

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia n..

Recepto vertinimas: 0

Agurkinė su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite dar 5 minutes. Po to susmulkinkite ir sudėkite juos į puodą. Liežuvį (geriausiai ver..

Recepto vertinimas: 4

Padažas su salierais ar petražolėm

Į pagrindinį baltą padažą sudėti tarkuotas prieskonines daržoves, kondensuotą pieną ir pavirinti. Kai jos išvirs, suberti žalumynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais

Žuvį nuskusti, išimti vidurius, nupjauti galvą, išpjauti su trupučiu mėsos stuburą. Įdarui skirtus produktus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, sumaišyti su nuimta nuo kaulų žuvimi ir prieskoniais ir patroškinti aliejuje. Šio įdaro prikimšti žuvį, užsiūti, dėti į keptuvę, apd..

Recepto vertinimas: 0

Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste

Foliją patepkite 10g saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite mažais kubeliais 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo ir pridėkite 40g rudųjų konservuotų pupelių. Daržoves apšlakstykite 10g saulėgrąžų aliejaus, 5g Valdorfo aitriosios adžikos ir 1g druskos. Paruoštas daržoves sudė..

Recepto vertinimas: 0

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Dėkite į didelį puodą 2 kg kiaulienos kumpį, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, užpilkite 1 litru vandens, 1 litru alaus, įmeskite 6 laurų lapus ir virkite apie dvi valandas. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkait..

Recepto vertinimas: 3

Salierų salotos su jogurtu

Saliero saknį, obuolius ir morkas nulupkite ir sutarkuokite siaudeliais. Visus produktus sud4kite į dubenį ir apmaisykite jogurtu, į kurį įd4kite cinamono. Jei nepatinka cinamonas, jo galite ir nedėti. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos su ananasais

Obuolį ir saliero saknį nulupkite ir sutarkuokite siaudeliais, užpilkite citrinų sulčių, kad nepajuoduotų. Ananaso minkstimą susmulkinkite kubeliais. Į grietinėlę įberkite truputį druskos ir pipirų. Visus komponentus sumaisykite su grietinėle. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Itališka daržovių sriuba

Burokėlius, morkas, bulves, saliero ir petražolės šaknį sutarkuokite stambia tarka. Pomidorus, špinatus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Visas daržoves 5 min. apkepinkite alyvuogių aliejuje ir įmeskite jas į verdantį vandenį arba sultinį. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol daržov..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Toska"

Virtą vištieną, saliero šaknį, virtus grybus supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su kapariu ir tarkuotu sūriu, įdėkite druskos ir majonezo, viską gerai išmaišykite. Pagamintas salotas papuoškite pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiškos salotos

Mėsą, burokėlį, saliero šaknį ir marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su morkomis bei bulvėmis. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Kaštonų sriuba

Pasūdytame vandenyje išvirti kaštonus prieš tai įpjovus jų lukštą aštriu peiliu. Tuomet juos išlukštenti, o branduolius sutrinti šakute ir sumaišyti su pjaustytais svogūnais bei smulkiai tarkuota saliero šaknimi. Viską užpilti verdančiu vandeniu ir vėl užvirti. Sriubą paba..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos sriuba

Saliero gumbą ir svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. Briuselio kopūstų galvutes nuvalome ir perpjauname pusiau. Salierą ir svogūnus 3min. kepiname 50g. sviesto, po to supilame buljoną, sudedame supjaustytus briuselio kopūstus ir 10 min. verdame ant lėtos ugnies. Sudedame žalius ..

Recepto vertinimas: 0

Suadytas karbonadas (Ramunės) (foto)

Karbonadą paruošiame parastai, pabarstome prieskoniais, pipirais, druskyte. Imame saliero kotą ir adymo dygsniu "siuvame karbonadą (didesniam gabalėliui reikia trijų kotų). Suadytą karbonadą voliojame kiaušinių dažinyje ir kepame keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su ananasais ir kumpiu

Dideliame puode užvirinkite vandenį. Sudėkite vištieną, gvazdikėlius, šalavijus, lauro lapą, rozmarino šakelę, susmulkintus salierus, svogūnus, bulves ir morkas. Virkite 45-55 min., kol išvirs vištiena. Vištieną išimkite ir leiskite atvėsti. Sultinio ir daržovių neišpilkite...

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jaučio širdis

Širdį įdedame į šaltą vandenį, kad ištekėtų visas kraujas. Širdį perpjauname per pusę, pašaliname riebalus ir gyslas. Šoninę supjaustome šiaudeliais ir susmaigstome juos į širdį. Svogūnus nulupame ir supjaustome kubeliais. 2 šaukštus smulkintų svogūnų pakepiname svieste i..

Recepto vertinimas: 3

Rudens daržovių salotos

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite su rupia tarka. Dubenyje suplakite actą su cukrumi. Po truputį įplakite aliejų. Morkas ir razinas sudėkite į padažą. Išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Nulupkite saliero šaknį ir supjaustykite plonimis juostelėmis; sud..

Recepto vertinimas: 1

ŠPINATŲ SRIUBA

Kiausini kietai isvirti, atvesinti ir smulkiai supjaustyti. Sultinyje isvirti spinatus ir saliero sakni, juos pertrinti. Piena uzvirti su sviestu ir krapais, supilti i spinatus. viska ismaisyti ir paskaninti cesnaku, druska bei pipirais. Sriuba patiekti su grietine, pabarstyta kiausiniu.Prie sriubos..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS "GELTEKLĖ"

Geltekle sutarkuojame, apslakstome citrinos sultymis, lengvai paskrudiname. Morkas sutarkuojame grube trintuve. Saliero sakni supjaustome smulkiais siaudeliais, porus ziedais. Visus produktus sluoksniuojame: geltekles, morkos, salieras, poras, majonezas. Puosiame nesmulkintais riesutais. Salotas pas..

Recepto vertinimas: 2

VIŠTIENOS SALOTOS SU SALIERAIS

Krutinele supjaustyti nedideliais kubeliais. Graikinius riesutus susmulkinti. Saliero sakni aplupti ir greitai sutarkuoti. Saliera sumaisyti su majonezu, krutinele ir graikiniais riesutais. Salotas sudeti i taure ir papuosti salieru lapeliais ir graikiniais riesutais...

Recepto vertinimas: 0

ŠVELNIOS SALIERŲ SALOTOS

Saliero sakni supjaustome kubeliais. I pasudyta verdanti vandeni sudedame pjaustytus salierus, verdame 5-6 minutes ir nukosiame. Kubeliais pjaustytus svogunus suberiame i keptuve su aliejumi, maisydami kepiname, kol pasidarys skaidrus. Tada supilame pomidoru tyre, grietine, pipirus ir maisydami kepa..

Recepto vertinimas: 0

Salierų sriuba II

Saliero sakni nulupame ir sutarkuojame. Tarkius sudedame i keptuve su sviestu irpamazu kepame, kol salierai pusiausuminksteja. Tada idedame prieskoniu. Salierus sudedame i puoda, uzpilame vandens ir verdame, kol salierai bus visai minksti. Tada supilame piena. Patiekiame su grietine...

Recepto vertinimas: 4

Troškinta veršiena su salierais

Versienos gabalelius truputi pamusame, pabarstome prieskoniais ir apkepame keptuveje su sviestu. Apkepe mesa, i keptuve sudedame stambius saliero griezinelius ir juos taip pat apkepame.Mesa perlenkiame, i viduri idedame saliero griezinelius, susmeigiame mediniais smeigtukais, o ant virsaus uzdedame ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta veršiena su salierais

Veršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepame keptuvėje su sviestu. Apkepę mėsą, į keptuvę sudedame stambius saliero griežinėlius ir juos taip pat apkepame.Mėsą perlenkiame, į vidurį įdedame saliero griežinėlius, susmeigiame mediniais smeigtukais, o an..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saliero