Troškinta veršiena su salierais

Ingridientai:
300 g veršienos kumpio,
100 g saliero šaknies,
2 nedideli svogūnai,
100 g alaus,
50 g fermentinio sūrio.
kepsnių prieskoniu,
druskos, pipirų,
laurų lapas,
50 g sviesto.

Gaminimas
Veršienos gabalėlius truputį pamušame, pabarstome prieskoniais ir apkepame keptuvėje su sviestu. Apkepę mėsą, į keptuvę sudedame stambius saliero griežinėlius ir juos taip pat apkepame.
Mėsą perlenkiame, į vidurį įdedame saliero griežinėlius, susmeigiame mediniais smeigtukais, o ant viršaus uždedame svogūnų griežinėlių.
Į troškintuvą ant mėsos užpilame alaus ir uždengę troškiname. Į padažą sudedame likusius svogūnus, laurų lapą, prieskonius. Kai mėsa suminkštėja, ant viršaus uždedame fermentinio sūrio, pakaitiname, kol jis išsileidžia, ir patiekiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!