25 rezultatų ieškant "salieras"

Sriuba su bulvių omletu

Supjaustykite nuluptus šakniavaisius ir porą, apkepinkite riebaluose, užpilkite vandeniu ir išvirkite. Į nuovirą sudėkite sultinio kubelį ir žirnelius. Supjaustytą omletą dėkite į lėkštę arba patiekite atskirai. Omletui riebalus ištrinkite su druska ir kiaušinio tryniais, sudėkit..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su česnaku

Bulves ir salierą supjaustykite, išvirkite pasūdytame vandenyje ir sutrinkite, sudėkite su druska ir kmynais ištrintą česnaką ir kelias minutes pavirkite. Paskui sudėkite su pienu sumaišytą trynį, sviestą ir žalumynus. Duoną supjaustykite šiaudeliais ir dėkite į kiekvieną lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška bulvių mišrainė

Supjaustytą morką ir salierą ištroškinkite svieste. Baigiant troškinti sudėkite žirnelius, truputį pakaitinkite ir atšaldykite. Supjaustykite kubeliais bulves, agurkus, obuolius ir kiaušinius. Viską sumaišykite, pasūdykite, įberkite truputį cukraus, sudėkite į salotinę, užpilkit..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų mišrainė

Bulves ir pasūdytame vandenyje išvirtą salierą supjaustykite kubeliais. Išvirtus pasūdytame vandenyje grybus atšaldykite ir supjaustykite. Viską sumaišykite, pasūdykite, užpilkite majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Ropinių salierų salotos

Salieras ir obuolys supjaustomi smulkiais kubeliais, morka - smulkiai sutarkuojama. Visos daržovės sumaišomos, apšlakstomos citrinos sultimis, sudedamos smulkiai supjaustytos slyvos, pasūdoma ir užpilama majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą, morkas, salierą ir bulves supjaustyti. Daržoves, užpylus vandeniu ir pridėjus sviesto išvirti: pirmiausia sudėti morkas, po to kopūstą, bulves, veliau – salierus. Kai daržovės išvirs, užbalinti pienu, pasūdyti. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovėmis ir razinomis

Silkes išdaryti, supjaustyti ir sudėti į silkinę. Svogūnus pakepinti aliejuje, paskui sudėti supjaustytas morkas, salierus, nuplikytas razinas, dar pakepinti. Supilti pomidorų padažą, pasūdyti, įberti cukraus, pipirų ir dar pakepinti. Kai atšaus, sudėti ant silkių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Sveikatos salotos

Daržoves sutarkuoti (kopūstą supjaustyti) ir gerai išmaišyti. Daugiau receptų bei patarimų susijusių su medumi galite rasti adresu : http://medus.skanaus :) ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, troškinta su ryžiais

Ryžius pakepinti svieste, kartu su tarkuotais ar kapotais svogūnais, salieru ir morka. Įpilti sultinio, uždengti dangčiu ir 15 - 20 minučių troškinti ant mažos ugnies. Paskui sudėti mėsą, žirnelius,prieskonius, (pomidorus). Troškinti dar 15 minučių. Pagamintą valgį apibarstyti sup..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovėmis

Silkė nulupama, išimami kaulai, obuoliai, svogūnai ir agurkai supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras - mažais kubeliais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuoliu, svogūnų ir agurkų griežinėliais. Užpilama padažu ir apibarstoma salirais ir morkomis. PAdažui majonezas išpla..

Recepto vertinimas: 1

Prancūziška bulvių mišrainė

Morka ir salieras stambiai sutarkuojami ir troškinami svieste. Baigiant troškinti, sudedami žirneliai, ataušinama. Bulvės, agurkai, obuoliai ir kiaušiniai supjaustomi kubiukais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus, sudedama į salotinę, užpilama majonezo, užbarstoma k..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių mišrainė

Bulvės ir obuoliai supjaustomi griežinėliais, salieras - mažais kubiukais, pipiras ir svogūnas - smulkiai sukapojami. Viskas sumaišona, pasūdoma ir, sudėjus į salotinę, užpilama padažu. Padažui: grietinė išplakama su garstyčiomis ir majonezu, įberiama sauja smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių ir grybų mišrainė

Bulvės ir pasūdytame vandenyje išvirtas salieras supjaustomi kubiukais. Išvirti pasūdytame vandenyje grybai atšaldomi ir supjaustomi. Viskas sumaišoma, pasūdoma ir užpilama majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais

Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankštpipiriu bei pyrago riekute verdama sultinyje arba vandenyje. Išvirus pertrinama pro kiaurasamtį.Dar kartą užvirinama, supilama grietinė, įberiama druskos ir kapotų petražolių lapelių. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su kmynais

Nuskustos bulvės, morka, poras, salieras supjaustomi, suberiami kmynai ir druska, užpilama verdančiu vandeniu ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusios bulvės išgriebiamos ir sugrūdamos. Lašinukai supjaustomi, paspirginami ir supilami į sriuba. Sriuba uždaroma pakepintais miltais. ..

Recepto vertinimas: 0

Antis, įdaryta bulvėmis

Antis išdarinėjama, gerai išplaunama, įtrinamą druska ir kmynais. Virtos bulvės, skilvis, širdis sumalama mėsmale, kepenėlės supjaustomos juostelėmis. Svieste ar anties riebaluose pakepinami kapoti svogūnai, sudedamas mairūnas, kiaušinis, pyrago džiūvėsėliai, grietinė, pasūdom..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas "Vienos kepsnys"

Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu vandeniu, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir 1 val. troškinama ant silpnos ugnies. Po to sudedamos stambiai tarkuotos daržovės, kubiukais supjaustytos bulvės ir vėl kepama, kol bulvės suminkštės. Mėsa išimama ir supjaustoma griežinukais. D..

Recepto vertinimas: 0

Šutintas upėtakis

Prieskoninės daržovės ir vynas paverdama 5—10 min, sudedami upėtakio gabalai ir, uždengus indą dangčiu, šutinama ant silpnos ugnies. Patiekiama pašildytame pusdubenyje, apipylus sviestu. Prie upėtakio duodama virtų ar keptų bulvių, pupelių. Džiūvėsėlių padažas duodamas pa..

Recepto vertinimas: 0

Virtas ungurys

Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir supjaustomas gabalais. Prieskoniai ir prieskoninės daržovės paverdamos pasūdytame vandenyje, tuomet dedami ungurio gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15—20 min. Išviręs ungurys sudedamas į pašildytą pusdubenį, užpilamas krienų padažu, pabarsto..

Recepto vertinimas: 3

Salierų padažas

Miltai pakepinami svieste, kol parusvės, supilamas daržovių ar mėsos sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiama citrinos sulčių, suberiamas cukrus, pasūdoma, pavirinama, supilama grietinė. ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas jautienos kepsnys

Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitinamas sviestas. Į jį dedama jautiena ir kepama, kol apkepa iš visų pusių. Tuomet sudedamos veršio kojos, smulkiai supjaustytos morkos, burokėlis, poras, svogūnas, salieras, keli kvapieji pipirai ir..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos su marinuotais grybais ir vištiena

Vistienos file supjaustome nedideliais kubeliais, pabarstome druska ir prieskoniais ir iskepame keptuveje su aliejumi kartu su ziedais ar pusziedziais supjaustytais svogunais. Atvesiname.Virta saliera ir marinuotus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais.Viska sumaisome su garstyciomis ir majonezu..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 tnin. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose ..

Recepto vertinimas: 5

Pikantiškos salierų salotos

Salieru ir morka nulupkite, sutarkuokite ar supjaustykite smulkiais siaudeliais. Tada sumaisyti su tarkuotu suriu, sukaupotu svogunu bei susmulkintu kiausiniu. Salotas paskaninkite prieskoniais ir uzpilkite padazu, kuri gerai isplakite is siulomu produktu. Salotas popuoskite zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 min. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose k..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: salieras